طرز تهیه کیک توت فرنگی

در گزارش زیر طرز تهیه کیک توت فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

برای تهیه کیک توت فرنگی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
این کیک توت فرنگی از جمله کیک های تر هست و بسیار سبک و خوشمزس. طرز تهیش هم خیلی آسونه، تمام چیزی که لازم دارین یه کاسه و مقداری زمانه. اگه کیک های ساده و راحت رو دوست دارین، عاشق این کیک توت فرنگی خونگی خواهید شد.

مواد لازم:
200 گرم آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
½ قاشق چای خوری نمک
2 عدد تخم مرغ بزرگ
175 گرم شکر
100 میلی لیتر روغن
170 گرم خامه ترش یا ماست ساده
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
مقداری پوست لیمو
285 گرم توت فرنگی حدود 10 عدد
پودر قند برای تزیین
طرز تهیه:
قالب کیک با قطر 20 سانتی متر را با کمی روغن یا کره چرب کنید و کمی آرد به آن بپاشید. فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد قرار داده و آن را گرم کنید
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و شکر و نمک را بریزید و حدود 3 دقیقه بزنید تا سبک و نرم شود. سپس ماست، روغن، عصاره وانیل و پوست لیمو را اضافه کرده با دور تند بزنید تا کاملا مخلوط شود.
آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. به مواد قبلی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود.
نیمی از خمیر را در قالب بریزید و تکه های توت فرنگی راروی آن بگذارید و سپس باقیمانده مواد را روی توت فرنگی ها بریزید. باقی تکه های توت فرنگی را به صورتی که قسمت بریده شده آن زیر باشد روی کیک بچینید.
برای 35-40 دقیقه کیک را بپزید تا زمانی که خلال دندان را در آن فرو کنید تمیز بیرون بیاد.
اجازه بدید 10 دقیقه در قالب بماند تا سرد شود قالب را باز کنید تا کیک کاملا خنک شود.
کمی پودر قند روی آن بپاشید و نوش جان کنید.

ارسال نظر