همه چیز درباره شلیل از بالابردن سطح ایمنی بدن تا سلامت پوست و دندان

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: شلیل در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی، دیابت جلوگیری می کند.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز ،گفت: شلیل در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی که از مهمترین علل مرگ و میر هستند موثر است.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: یکی دیگر از خواص این میوه داشتن بتاکاروتن است که از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
احدی گفت: ویتامین C موجود در شلیل اثر مفید در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد.
او افزود: بتاکاروتن این میوه با خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار نیرومندی که دارد و با ارتقای سطح ایمنی بدن از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: فیبر، دیگر ترکیب قابل توجه در این میوه است که سبب کاهش سرعت جذب برخی مواد مغذی به‌ویژه قند‌ها می‌شود و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش می‌دهد.
احدی افزود: شلیل سرشار از ویتامین‌های C و A و بهترین میوه برای افراد گرمازده است.

ارسال نظر