دبیر: خانه کشتی شماره ۲ برای کشتی شد/ از جودو و شمشیربازی تشکر می‌کنم که اعتراض نکردند

رئیس فدراسیون کشتی گفت: از روزی که در خانه کشتی شماره ۲ شروع به تعمیرات کردیم، این محل برای کشتی شد.

علیرضا دبیر در مراسم افتتاحیه ساختمان اداری فدراسیون کشتی گفت: قرار بود حمید سوریان به جای من به این مراسم بیاید، اما دو عمل جراحی زانو و بینی داشت و نتوانست در مراسم شرکت کند. در خصوص ساختمان اداری باید بگویم روزی که برای ثبت‌نام آمدم، جا خوردم. در ذهنم از این ساختمان بدتر تصور نمی‌کردم و واقعا خجالت کشیدم. چند رئیس فدراسیون خارجی آمدند و خجالت کشیدم. من به ساده‌زیستی باور دارم، اما کشتی باید در همه چیز برند و نگین باشد. کشتی مثل نفت ما است.
وی افزود: فدراسیون کشتی تا سال ٧٢ دو اتاق داشت، بعد طالقانی نیم طبقه گرفت و بعد با تصمیم صد درصد اشتباه به استادیوم آزادی آمد. اصلا خوب نیست کار اجرایی و فنی کنار هم باشد. در واقع باید کار فنی و اجرایی مستقل باشند و اینگونه است که کارها بهتر انجام می‌شود. ما می‌خواستیم سالن توفیق را 5 طبقه بسازیم و مجبور شدیم که البته مجوز ندادند. سپس کار در سالن شهید صدرزاده دنبال شد و این مکان برای کشتی شد. از فدراسیون‌های جودو و شمشیربازی تشکر می‌کنم که دیگر موضوع را دنبال نکردند.
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به برگزاری رقابت‌های لیگ برتر تاکید کرد: اگر تعداد تخت‌های خانه کشتی اضافه نمی‌شد، نمی‌توانستیم لیگ را برگزار کنیم. دعا کنید این اتفاق برای خانه کشتی شهید صدرزاده هم بیفتد. همه چیز باید در شأن کشتی ما باشد. اگر داوری ما قوی باشد، بودجه ما خوب باشد و همه چیز با هم همخوانی داشته باشد، می‌توانیم نتیجه بگیریم.

دبیر در ادامه در تجلیل از محمد بنا و منصور برزگر گفت: خیلی‌ها زحمت کشیدند، اما انصافا زحمت بنا بر کسی پوشیده نیست و مشخص است جهش کشتی فرنگی ما از چه زمانی بوده است. از بنا به خاطر همه زحماتش ممنونم و امیدوارم همانطور که کشتی‌گیر می‌سازد، مربی هم بسازد.
وی همچنین با اشاره به مربیان خودش، به ابراهیم خیرالله‌زاده، اکبر فلاح، محسن کاوه و در ادامه منصور برزگر اشاره کرد و ادامه داد: پدرم هر 5، 6 ماه یک بار طی سال‌های ٦٨، ٦٩ من را به سالن سازمان آب می‌برد تا زیر نظر برزگر تمرین کنم و با مجید ترکان و بقیه تمرین می‌کردم. منصورخان تمام کشتی‌گیران بزرگ دنیا را به عنوان مربی برده، فقط «تری براندز» کشتی‌گیر وزن 57 کیلوگرم را نبرده بود که وقتی من در المپیک سیدنی به او خوردم و او را شکست دادم، من را ول کرده بود و می‌گفت این را هم بُردمش.
دبیر در پایان خطاب به منصور برزگر گفت: شما گردن کشتی آزاد ایران حق دارید و بزرگی شما روی سر همه بچه‌ها بوده است. برزگر بیش از 60 سال و محمد بنا 50 سال در کشتی ایران بودند و کشتی شما را فراموش نمی‌کند.
همچنین عبدالحمید احمدی معاون وزیر ورزش و جوانان که یکی از میهمانان مراسم تجلیل از منصور برزگر و محمد بنا و افتتاح ساختمان اداری فدراسیون کشتی بود، گفت: کشتی ورزش اول ما است و باید همه ابزار برای این اول بودن فراهم باشد. اینکه ما با قهرمانان این رشته از سالیان دور توانسته‌ایم پرچم ایران را در میادین بین‌المللی به اهتزاز درآوریم و باعث غرور ایرانیان شویم، افتخار بزرگی است و باید از آن پاسداری کنیم.
وی عنوان کرد: اینکه کشتی از نظر امکانات در بهترین شرایط ممکن باشد، حق این رشته است. در چند ماه گذشته شاهد اتفاقات خوب در بازسازی سالن‌های شهید ابراهیم هادی و صدرزاده بودیم. در روزی که متعلق به عقیله بنی‌هاشم است، سالنی که به نام یکی از شهدای مدافع حرم است، امروز مورد افتتاح قرار گرفت و این موضوع جای خوشحالی مضاعف دارد.
معاون فرهنگی وزیر ورزش خاطرنشان کرد: انتظار مردم باز هم افتخارآفرینی از کشتی در میادین جهانی و المپیک است و حتما باز هم شاهد افتخارآفرینی کشتی‌گیران خواهیم بود.
وی در پایان گفت: بنا و برزگر هر دو از افتخارات ورزش ایران هستند و امیدوارم این افتخارآفرینی‌ها چه در عرصه‌های فنی و چه اخلاقی توسط کشتی ادامه داشته باشد.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار