ته‌چین سبزى پلوى لقمه‌اى + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

ته‌چین سبزى پلوى لقمه‌اى + دستور تهیه

امروز قصد داریم طرز تهیه ته‌چین سبزى پلوى لقمه‌اى را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز
برنج آبکش کرده ..... ٢ پیمانه
سبزى پلوئی..... یک پیمانه
ماست چکیده...... ٢ قاشق سوپخورى
زرده تخم مرغ ......١ عدد
زعفران غلیظ.... ١ قاشق چایخورى
روغن مایع .....٢ قاشق سوپخورى
ماهى تیلاپیا .... ١ عدد
نمک و فلفل ..... به میزان لازم
روش‌تهیه
برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مایع را مخلوط کنید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده داخل قالب‌های ساوارین بریزید و خوب فشار دهید تا منسجم شود. سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجة سانتیگراد به مدت ٢٠ دقیقه بگذارید تا بپزد. حالا ماهى تیلاپیا را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار کرده‌اید، در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت یک ربع پخته و به تکه‌هاى یک اندازه درآورده و روى ته چین‌هاى آماده کرده قرار دهید.
خواص زعفران
زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذا‌های ما طعم و رنگ و بوی خاصی می‌بخشد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت

می‌تواند به عنوان آنتی اکسیدان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و سطح انرژی را بالا ببرد.

ارسال نظر