طرزتهیه مربای تمشک
همانطور که می دانید تمشک یکی از میوه های جنگلی فصل تابستان است. می توانید به راحتی مربای تمشک خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در فصل های مختلف سال لذت ببرید.
طرز تهیه مربا تمشک :
مواد لازم برای مربا تمشک :
طرز تهیه مربای تمشک :
ابتدا تمشک و شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی شعله ی کم و در آن را بگذارید تا کم کم بجوشد و تمشک آب بیاندازد و شکر حل شود.
هرازگاهی در قابلمه را بردارید و تمشک را هم بزنید تا ته نگیرد. اگر روی مربا کف کرد کف را با کفگیر یا قاشق بگیرید. 20 دقیقه ی آخر در قابلمه را بردارید و گلاب یا عرق بهار را به آن اضافه کنید و بگذارید بدون در بجوشد تا آب آن کم شود و غلیظ تر شود.
نکاتی برای تهیه مربا تمشک :
• هر چه مربا غلیط تر شود ماندگاری آن بیشتر است. البته نه زیاد از حد سفت شود.
• اگر مربای شما بعد از سرد شدن بیش از حد غلیظ و سفت شد نگران نباشید، می توانید دوباره بگذارید روی گاز و یکی دو لیوان آب به آن اضافه کنید تا دوباره بجوشد و نرم تر شود. بعد از یک الی یک و نیم ساعت که جوشید مربای ما آماده است.
• می توانید به مدت چند ساعت شکر را روی تمشک ها بپاشید و داخل یخچال بگذارید و در آن را ببندید تا تمشک آب پس بدهد. در این صورت دیگر احتیاجی به اضافه کردن 1 لیوان آب نیست!
طرز تهیه مارمالاد تمشک :
طرز تهیه مارمالاد تمشک
مواد لازم برای مارمالاد تمشک :
طرز تهیه مارمالاد تمشک :
برای تهیه مارمالاد تمشک خوش طعم و خوش رنگ ابتدا باید آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را هم بزنیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود.
اجازه بدهید تا آب جوش بیاید همین که یکی دو تا قل زد کافی است. سپس تمشک هایتان را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه بدهید حدود 10 الی 15 دقیقه با هم بجوشند. در این مرحله تمشک ها کاملا به آب رنگ دادند و نرم شدند. اکنون مخلوط تان را از صافی عبور بدهید تا تمشک ها از آبشان جدا شوند.
به تشمک هایی که داخل صافی بودن حدود یک سوم الی یک چهارم لیوان از آبشان را اضافه کنید. سپس مواد را داخل مخلوط کن بریزید. و آن را روشن کنید تا تمشک هایتان کاملا له شوند و یک مخلوط کاملا لطیفی بدست آورید.
برای تهیه ی مارمالاد تمشک آن را داخل میکسر میکس کنید
به همین راحتی مارمالاد تمشک آماده است فقط باید آن را داخل یک ظرف در دار بریزید و وقتی کاملا سرد شد در آن را ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه مربای تمشک جنگلی:
درست کردن مربا تمشک
مواد لازم برای مربا تمشک :
طرز تهیه مربا تمشک جنگلی :
برای تهیه ی مربا تمشک، ابتدا شکر و تمشک ها را به صورت لایه ای در قابلمه ای لعابی بریزید و 12 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خوب آب بیندازد و شکر و تمشک به خورد هم بروند.
سپس آن را روی گاز با شعله متوسط و 45 دقیقه تا یک ساعت قرار بدهید. در حین پخت با قاشق تمیزی کف روی مربا را بگیرید و در آخر پخت آبلیمو را اضافه کنید. زمانی که مربا آماده شد اجازه بدهید خنک شود و داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید.
مربا آماده است. وقتی خنک شد تو یه شیشه تمیز نگهداری کنید. نوش جان.
نکاتی برای تهیه مربا تمشک
نکاتی برای تهیه مربا تمشک :
• پخت مربا تمشک در ظرف لعابی خیلی بهتر و خوشرنگ تر می شود.
• دانه های شکری که اطراف قابلمه می ماند را با قاشق هم بزنید تا حل شود.
• اگر مربای تمشک را آبکی دوست دارید 45 دقیقه زمان کافی است اما اگر دوست دارید سفت تر باشد، یک ساعت به آن زمان بدهید تا کمی سفت شود.
مواد لازم برای مربا تمشک :
تمشک | 1 کیلوگرم |
شکر | 1/5 کیلوگرم |
آب | 1 الی یک و نیم لیوان |
گلاب یا عرق بهارنارنج (در صورت تمایل) | نصف لیوان |
طرز تهیه مربای تمشک :
ابتدا تمشک و شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی شعله ی کم و در آن را بگذارید تا کم کم بجوشد و تمشک آب بیاندازد و شکر حل شود.
هرازگاهی در قابلمه را بردارید و تمشک را هم بزنید تا ته نگیرد. اگر روی مربا کف کرد کف را با کفگیر یا قاشق بگیرید. 20 دقیقه ی آخر در قابلمه را بردارید و گلاب یا عرق بهار را به آن اضافه کنید و بگذارید بدون در بجوشد تا آب آن کم شود و غلیظ تر شود.
نکاتی برای تهیه مربا تمشک :
• هر چه مربا غلیط تر شود ماندگاری آن بیشتر است. البته نه زیاد از حد سفت شود.
• اگر مربای شما بعد از سرد شدن بیش از حد غلیظ و سفت شد نگران نباشید، می توانید دوباره بگذارید روی گاز و یکی دو لیوان آب به آن اضافه کنید تا دوباره بجوشد و نرم تر شود. بعد از یک الی یک و نیم ساعت که جوشید مربای ما آماده است.
• می توانید به مدت چند ساعت شکر را روی تمشک ها بپاشید و داخل یخچال بگذارید و در آن را ببندید تا تمشک آب پس بدهد. در این صورت دیگر احتیاجی به اضافه کردن 1 لیوان آب نیست!
طرز تهیه مارمالاد تمشک :
طرز تهیه مارمالاد تمشک
مواد لازم برای مارمالاد تمشک :
تمشک | 500 گرم |
شکر | 500 گرم |
آب | 1 لیوان |
طرز تهیه مارمالاد تمشک :
برای تهیه مارمالاد تمشک خوش طعم و خوش رنگ ابتدا باید آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را هم بزنیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود.
اجازه بدهید تا آب جوش بیاید همین که یکی دو تا قل زد کافی است. سپس تمشک هایتان را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه بدهید حدود 10 الی 15 دقیقه با هم بجوشند. در این مرحله تمشک ها کاملا به آب رنگ دادند و نرم شدند. اکنون مخلوط تان را از صافی عبور بدهید تا تمشک ها از آبشان جدا شوند.
به تشمک هایی که داخل صافی بودن حدود یک سوم الی یک چهارم لیوان از آبشان را اضافه کنید. سپس مواد را داخل مخلوط کن بریزید. و آن را روشن کنید تا تمشک هایتان کاملا له شوند و یک مخلوط کاملا لطیفی بدست آورید.
برای تهیه ی مارمالاد تمشک آن را داخل میکسر میکس کنید
به همین راحتی مارمالاد تمشک آماده است فقط باید آن را داخل یک ظرف در دار بریزید و وقتی کاملا سرد شد در آن را ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه مربای تمشک جنگلی:
درست کردن مربا تمشک
مواد لازم برای مربا تمشک :
تمشک | 1 کیلو |
شکر | 1 کیلو |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه مربا تمشک جنگلی :
برای تهیه ی مربا تمشک، ابتدا شکر و تمشک ها را به صورت لایه ای در قابلمه ای لعابی بریزید و 12 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خوب آب بیندازد و شکر و تمشک به خورد هم بروند.
سپس آن را روی گاز با شعله متوسط و 45 دقیقه تا یک ساعت قرار بدهید. در حین پخت با قاشق تمیزی کف روی مربا را بگیرید و در آخر پخت آبلیمو را اضافه کنید. زمانی که مربا آماده شد اجازه بدهید خنک شود و داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید.
مربا آماده است. وقتی خنک شد تو یه شیشه تمیز نگهداری کنید. نوش جان.
نکاتی برای تهیه مربا تمشک
نکاتی برای تهیه مربا تمشک :
• پخت مربا تمشک در ظرف لعابی خیلی بهتر و خوشرنگ تر می شود.
• دانه های شکری که اطراف قابلمه می ماند را با قاشق هم بزنید تا حل شود.
• اگر مربای تمشک را آبکی دوست دارید 45 دقیقه زمان کافی است اما اگر دوست دارید سفت تر باشد، یک ساعت به آن زمان بدهید تا کمی سفت شود.