تمام خواص پودر سیر و مضرات احتمالی مصرف آن
خواص پودر سیر باعث نمی شود که به صورت بیش از حد از آن استفاده کند و یادتان باشد که استفاده غیر اصولی از آن می تواند مشکلات بدی را برایتان بوجود بیاورد.
همانطور که می دانید سیر یکی از بهترین سبزیجاتی می باشد که فواید بسیار زیادی برای بدن دارد و می تواند بدن را در برابر بسیاری از بیماری های خطرناک محافظت کند. در ادامه شما را با خواص پودر سیر آشنا خواهیم کرد تا بتوانید با مصرف درست و مناسب آن از فواید آن بهره مند شوید.
معرفی خواص پودر سیر
پودر سیر از همان سیر تهیه می شود و برای تهیه آن ابتدا باید سیر را خشک و آسیاب کرد. پودر سیر خاصیت های بسیار بیش تری نسبت به خواص سیر تازه دارد. در واقع زمانی که شما سیر را خشک می کنید می توانید عمر مفید آن را بیش تر کنید و همین امر می تواند منجر به بالا رفتن ماندگار مواد مغذی سیر شده و فواید آن را بعد از هربار استفاده به بدن برساند. پودر سیر دارای طیف بسیار بزرگی از مواد مغذی می باشد و شامل ویتامین C، آهن، کلسیم، پروتئین، فیبر و سدیم است. البته آلیسین موجود در سیر که عنوان آنتی اکسیدان را دارد در پودر سیر سافت می شود و هیچ تغییری در عملکرد آن حاصل نشده است. در ادامه تمامی فوایدی که دارد را برایتان بیان خواهیم کرد.کاهش کلسترول
اگر بتوانید از پودر سیر به مقدار مناسب در غذا های خود استفاده کنید قطعا می توانید کلسترول بد را در خون کاهش داده و از بروز بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کنید.کاهش فشار خون
فشار خون بالا یکی از معضلاتی می باشد که بسیاری از افراد به دلیل داشتن سبک زندگی اشتباه و خوردن بیش از حد غذا های شور دچار آن شده اند. اگر می خواهید فشار خون خود را کنترل کنید و از عوارض فشار خون بالا در امان باشید می توانید پودر سیر را وارد رژیم غذایی خود کنید و تاثیرات آن را بعد از یک هفته استفاده ببینید.کاهش عفونت دهان
عفونت های دهان و دندان را جدی بگیرید و سریها برای درمان آن ها اقدام کنید. هر چند استفاده از پودر سیر می تواند این مشکل را برطرف کند و تا حدودی میزان عفونت ها را کاهش دهد تا بدن شما آسیب نبیند ولی باز هم باید به پزشک مراجعه کنید تا علاوه بر اینکه علت عفونت ها را متوجه شوید بتوانید سریعا از پیشرفت آن ها جلوگیری کنید.پیشگیری از سرطان
سرطان ها دارای انواع مختلفی می باشند و اگر بتوانید پودر سیر را استفاده کنید می توانید با به کارگیری آنتی اکسیدان هایی که دارد از بروز سرطان های مختلف پیشگیری کنید. در واقع کار آنتی اکسیدان ها بدین صورت می باشد که می تواند رادیکال های آزاد را خنثی کرده و با کلاهش استرس التهابات مختلف را کاهش می دهد و از بروز جهش های خطرناک سلولی پیشگیری می کند. همانطور که می دانید جهش های سلولی می تواند منجر به تولید سلول های سرطانی شده و بدن شما را درگیر کند.تقویت سیستم ایمنی
سیستم ایمنی بدن اهمیت بسیار زیادی دارد و شما می توانید با تقویت آن از بروز بیماری های مختلف پیشگیری کرده و یا شدت بیماری را به حداقل برسانید و آسیب های بسیار کم تری ببینید. پودر سیر با دارا بودن ویتامین C می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی شما شود و بهتر است استفاده از این ماده پر خاصیت را از یاد نبرید و حتما یک الی دوبار در طی هفته از آن به مقدار مناسب استفاده کنید.بهبود هضم غذا
هضم شدن غذا برای برخی از افرادی که دارای مشکلات معدی هستند بسیار سخت و آزار دهنده می باشد. اگر دوست دارید غذای شما سریع تر هضم شود می توانید به همراه غذا کمی پودر سیر خشک شده استفاده کنید. در واقع فیبر و آهنی که در این ماده وجود دارد می تواند از بروز یبوست مزمن و حاد پیشگیری کرده و سلامت دستگاه گوارش شما را افزایش می دهد.طرز تهیه پودر سیر
یکی از کارهایی که بعد از خواندن این مطلب به ذهن شما می رسد این است که چگونه می توانیم در خانه و با کم ترین هزینه ممکن پودر سیر را تهیه کرده و در غذا های خود از آن استفاده کنیم؟ در ادامه شما را با مراحلی که ساختن پودر سیر دارد آشنا می کنیم تا بتوانید با تهیه کردن آن و استفاده مداوم مشکلات خود را درمان کره و از بروز بیماری های بسیار سخت پیشگیری کنید.- ابتدا باید سیر ها را بشویید و پوست بگیرید.
- سیر های پوست گرفته شده را خرد کرده و درون سینی فر مرتب بچینید.
- سینی فر را به همراه سیر های خرد شده داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
- زمانی که سیر ها خشک شدند می توانید آن ها را در آسیاب بریزید و خوب مخلوط کنید تا پودر سیر بدست بیاید.