فاجیتا مکزیکی + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

فاجیتا مکزیکی + طرز تهیه

امروز قصد داریم دستور تهیه فاجیتا مکزیکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم برای ۴ - ۶ نفر
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
فیله گوساله ۳۰۰ گرم
پیاز خلالی خرد کرده یک عدد بزرگ
گشنیز خرد کرده ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر زیره سبز یک‌دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای رنگی و نواری خرد کرده ۲ پیمانه
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده کرده یک سوم پیمانه
نان پیتا برشته کرده ۲ عدد

برای دیدن سایر مطالب مرتبط با آموزش آشپزی کلیک کنید
طرزتهیه:
سینه مرغ و فیله گوشت را به صورت نوار‌های باریک برش بزنید.
آن‌گاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید.
حالا گوشت‌های فراهم کرده را در تابه‌ای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته شود. اینک با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.
سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته کرده نوش‌جان کنید.

ارسال نظر