طرز تهیه پودر سوخاری خانگی
پودر سوخاری یکی از مواد غذایی می باشد که در تهیه بسیاری از غذاهای فست فودی کاربرد دارد شما می توانید طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.
پودر سوخاری یکی از کاربردی ترین مواد غذایی می باشد به خصوص در بخش غذاهای فست فودی . شما می توانید با استفاده از نان های بیات خود انواع پودر های سوخاری را برای خود تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه این پودر همه کاره را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم پودر سوخاری خانگی
مواد لازم | میزان لازم |
نان تست | 6 عدد |
نان باگت | 1 عدد |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و قرمز | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه و ادویه | 1قاشق چایخوری |
پودر سیر و آویشن | 1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه پودر سوخاری خانگی
مرحله اول :
ابتدا باید نان ها را به صورت مربعی خرد کنید. و حدود 2 روز بگذارید تا در آشپزخانه خشک شود. اگر عجله داشته باشید می توانید نان ها را در فر با دمای 160 درجه بگذارید تا خشک شوند.
مرحله دوم :
نان های خشک شده را یا با غذاساز و یا با گوشت کوب کاملا پوره کنید.
مرحله سوم :
نان های پودر شده را در یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرلر دهید. حدود 5 دقیقه تفت دهید تا اندکی تغییر رنگ بدهد.هنگام تفت دادن مدام هم بزنید تا پودر ها نسوزند.
مرحله چهارم :
پس از گذشت 5 دقیقه ادویه ها را به پودر اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر تفت دهید. پس از آن در یک سینی پخش کنید تا خنک شود پودر شما حاضر است .
نکات مهم در تهیه پودر سوخاری
برای تهیه پودر سوخاری می توانید از ادویه های دیگری مانند پاپریکا پودر پیاز و پودر پونه کوهی نیز استفاده کنید.
بسیاری از افراد برای رنگ دادن به پودر سوخاری مقداری پفک را نیر پودر می کنند و به آرد سوخاری اضافه می کنند.
بهتر است برای تهیه این پودر از نان های بیات استفاده کنید.