طرز تهیه ترشی آناناس

ترشی آناناس یکی از ترشی های میوه ای است که در رنگ های متفاوت خوراکی تهیه می شود. ترشی آناناس با یک کمپوت آناناس و مقداری سرکه قابل تهیه می باشد. در طرز تهیه ترشی آناناس خوشمزه ما را دنبال بفرمایید.

یکی از راه های ساخت ترشی های متفاوت و خوشمزه استفاده از میوه ها در تهیه ترشی هاست. ترشی آلبالو ، ترشی انار ، ترشی کیوی و… انواع ترشی های میوه ای هستند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترشی آناناس را به عنوان یکی از ترشی های میوه ای به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم(معادل چهار ظرف یک و نیم لیتری ترشی آناناس)

  • نمک: برای هر شیشه نصف قاشق چای خوری
  • سرکه سفید: ۲ لیتر(هشت لیوان سرپر)
  • رنگ خوراکی یا طبیعی: برای هر شیشه یک و نیم لیتری نصف قاشق چای خوری(نصف قاشق چای خوری زعفران آسیاب شده برای رنگ زرد و یا آب لبو غلیظ برای رنگ قرمز)
  • کمپوت آناناس: یک قوطی سه کیلوگرم(آناناس حلقه شده بدون آب ۲ کیلوگرم)

طرز تهیه ترشی آناناس خوشمزه

شما عزیزان برای تهیه این ترشی خوشمزه می توانید به جای سرکه خالص، به ازای سه لیوان سرکه از یک لیوان آب استفاده کنید. در این صورت از ترشی آن کم می شود و طعم مطلوب تری خواهد داشت. البته بعضی از افراد ترشی های سرکه خالص را به انواع ترشی های دیگر ترجیح می دهند. به جای سرکه سفید از سرکه طبیعی مانند سرکه سیب نیز می توانید استفاده کنید.
آب یک قوطی کمپوت آناناس را کنار بگذارید. آن گاه حلقه های آناناس را از قوطی کمپوت بیرون آورید.
حلقه های آناناس جهت تهیه ترشی
آن ها را در ظروف شیشه ای بچینید. نصف قاشق چای خوری از رنگ خوراکی و همینطور نصف قاشق چای خوری نمک را در همین مرحله ریخته و آن گاه سرکه سفید را به آن اضافه کنید. به این ترتیب حلقه های آناناس را در محلولی از سرکه، نمک و رنگ خوراکی معلق خواهید دید. ریختن سرکه را تا حدی ادامه دهید که تمام سطح آناناس ها را بپوشاند. در شیشه ترشی را محکم ببندید. به مدت یک هفته شیشه را در دمای اتاق قرار دهید. بعد از طی این مدت کوتاه ترشی خوشمزه شما آماده سرو می باشد و می توانید آن را همراه با سایر مخلفات نوش جان بفرمایید.


طرز تهیه ترشی آناناس با رنگ خوراکی
ذکر این نکته حائز اهمیت است که به جای رنگ خوراکی می توانید از رنگ های طبیعی استفاده کنید. برای تولید رنگ بنفش می توانید از آب ترشی کلم استفاده کنید. برای رنگ زرد از زعفران دم کرده و برای تولید رنگ سبز بهتر است از آب سبزیجات و در نهایت برای رنگ قرمز از آب لبو یا آلبالو استفاده کنید.
دستور تهیه ترشی آناناس

آموزش تهیه ترشی آناناس به روش دیگری

همانطور که می دانید ترشی دارای انواع مختلفی هستند که بسته به سلیقه تان می توانید ترشی های متفاوت و خاصی را تهیه کنید و یکی از ترشی های پرطرفدار ترشی آناناس است که علاوه بر روشی که در بالا آشنا شدید می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما همراهان عزیز آموزش خواهیم داد تا بتوانید به راحتی و در مدت زمان کمی آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • سرکه : دو لیوان
  • کمپوت آناناس : یک قوطی متوسط
  • آب لبو غلیظ شده : دو تا سه قاشق غذا خوری
آموزش تهیه ترشی آناناس

نحوه تهیه :

ابتدا آناناس ها را شسته و بعد از پوست گرفتن به شکل دلخواه برش دهید و یا می توان آن را به صورت حلقه حلقه برش دهید.
حالا آب لیو و سرکه را با هم ترکیب کرده و اجازه دهید بر روی حرارت بجوشد البته اگر تمایل دارید ترشی رنگ طبیعی داشته باشد می توانید از آب لیو استفاده نکنید.
حالا پس از به جوش آمدن سرکه و لبو، آب کمپوت آناناس به آن افزوده و اجازه دهید یک قل بزند سپس از روی حرارت بردارید.
در مرحله بعدی حلقه های آناناس را داخل ظرف ترشی مورد نظرتان چیده و روی آن مایع سرکه و آب آناناس بیفزایید به اندازه ای که روی حلقه ها را پوشش دهد.
در مرحله پایانی از طرز تهیه ترشی آناناس بعد از سرد شدن مایع درب ظرف را بسته و اجازه دهید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند سپس آن در مهمانی ها و دور همی ها نوش جان کنید
نکته : تا زمانی که محلول سرکه و آب کمپوت داغ است آن را به آناناس های حلقه حلقه شده بیفزایید البته خیلی داغ نباشد.
مراحل تهیه ترشی آناناس
ارسال نظر