آغاز قرن کارآفرینی و ایجاد مشاغل جدید
امروزه کشورهای مختلف جهان، پیشرفتهای خود را مدیون اتفاقاتی میدانند که توسط بسیاری از کارآفرینان و افراد خلاق رقم میخورد و این موضوع، یک اصل در پیشرفت کشورهای مطرح جهان به شمار میرود.
امروزه کشورهای مختلف جهان، پیشرفتهای خود را مدیون اتفاقاتی میدانند که توسط بسیاری از کارآفرینان و افراد خلاق رقم میخورد و این موضوع، یک اصل در پیشرفت کشورهای مطرح جهان به شمار میرود. به گزارش «اصفهان امروز» سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان نیز طی سالهای گذشته، موضوع خلاقیت و حمایت از چهرههای خلاق را مد نظر خود قرار داده و در این زمینه برنامههای مختلفی را اجرایی میکند. از همین رو همایش خلاقیت و کارآفرینی با رویکرد حمایت از کارآفرینان جوان در حضور کارآفرینان بزرگ ایران از سوي خانه جوان سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان در سالن کوثر این شهر برگزار شد. مهرداد کاظمی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان در این همایش با اشاره به اهمیت کارآفرینی در قرن 21 اظهار داشت: قرن 21 را بسیاری از افراد «قرن کارآفرینی و ایجاد مشاغل جدید» مینامند. اغلب دانشمندان و جامعهشناسان، قرن گذشته را بهعنوان قرن ارتباطات نام نهاده بودند اما در قرن 21 با توجه به اهمیت کارآفرینان برای اقتصاد کشورها، این نامگذاری صورت گرفته است. وی با بیان اینکه بسیاری از کارآفرینان میتوانند در کشورهای خود انقلابهای اقتصادی را به وجود آورند، تصریح کرد: کارآفرینی به عنوان استفاده صحیح از فرصتهایی است که در زندگی هر انسانی به وجود میآید و باید از آن بهترین استفاده را صورت دهد.
ضرورت توجه به آسیبهای ایجاد شغل
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با بیان اینکه برای ایجاد شغل و کاری جدید آسیبهایی نیز وجود دارند، بیان کرد: کارآفرینی فرصتی است که هر کشور در صورت استفاده صحیح از آن میتواند ثروت و اشتغال بسیاری را برای خود به دست آورد. وی با بیان اینکه آسیبهایی که برای کارآفرینی وجود دارد، مربوط به زیربناهای اقتصادی است و موانع آن داشتن مشکلاتی است که در ادارههای ما برای افراد به وجود میآید، اظهار داشت: اگر بتوانیم موانع را در ادارات کشورمان برطرف کنیم، بدون شک کمک خوبی را به اقتصاد کشور و همچنین به کارآفرینان جوان کردهایم. کاظمی بابیان اینکه نداشتن نظام مالکیت معنویِ صحیح و همچنین سیستم مالیاتی نادرست از عواملی است که اقتصاددانان و کارآفرینان بزرگ دنیا درباره دلایل عدم موفقیت سیستم اقتصادی جوامع به آن اشاره کردهاند، افزود: در کشورهای توسعه یافته بیشترین درصد اشتغال مربوط به حرفههای الکترونیک است و در آماری که از شرکتهای آمریکایی گرفته شده، بسیاری از این شرکتهای کوچک در این کشور عمری بین 5 تا 10 سال دارند. کاظمی با اشاره به پیدایش کارآفرینی در دنیای امروز گفت: در دهه 1960 میلادی مطالب مختلف پیرامون کارآفرینی در مجلات و کتابها منتشر میشد و پس از آن، رشتههای مختلف دانشگاهی و همچنین در مدارس نیز به معرفی و آشنایی جوانان و افراد با آن پرداخته شد و تلاشهای بسیاری در کشورهای غربی برای این منظور صورت گرفت. امروز در کشورهای کانادا و آمریکا دانشگاههای بسیار زیادی مشغول تدریس این رشته هستند.