روایتی از توهین به عکاسان خبری در حاشیه نماز عید فطر امروز اصفهان + عکس

به کارگردان پخش زنده سیمای اصفهان چه ارتباطی دارد که نمی گذارند ما عکاسان وارد جایگاه بشیم»؛ این را پژمان گنجی پور عکاس خبرگزاری ایمنا در رابطه با حاشیه های نماز عید فطر اصفهان می گوید.

روایتی از توهین به عکاسان خبری در حاشیه نماز عید فطر امروز اصفهان + عکس

به کارگردان پخش زنده سیمای اصفهان چه ارتباطی دارد که نمی گذارند ما عکاسان وارد جایگاه بشیم»؛ این را پژمان گنجی پور عکاس خبرگزاری ایمنا در رابطه با حاشیه های نماز عید فطر اصفهان می گوید.

خبرگزاری ایمنا - در حالی که خبرنگاران همواره چشم اعتماد جامعه هستند و بار اطلاع رسانی صحیح و به موقع را بر دوش دارند اما گاه بسیار دیده ایم که به این چشم های اعتماد توهین های فراوان می شود؛ به گونه ای که گاه از مراسم بیرونشان می کنند و یا گاه با منت و تحقیر با آنان برخورد می کنند.

اما در این میان توهین از سوی یک همکار رسانه ای شاید زجر آور تر از تحقیر از سوی کسانی باشد که با رسانه هیچ آشنایی نداشته باشند و بار دیگر این مصلای نماز جمعه اصفهان آن هم در روز عید مسلمین شاهد دلشکستن عکاسان خبری اصفهان بود «به کارگردان پخش زنده سیمای اصفهان چه ارتباطی دارد که نمی گذارند ما عکاسان وارد جایگاه بشیم»؛ این را پژمان گنجی پور عکاس خبرگزاری ایمنا می گوید.

مسئله مسئله جدیدی نیست اما توهین که از حد بگذرد دیگر فرقی ندارد که همکار رسانه ای ات باشد یا فردی که هیچ شناختی از رسانه ندارد؛ مهم این است که این مسئله بار نخست نیست که اتفاق افتاده اما نخستین بار است که از حد تحمل و صبر گذشته است؛ «ما هر هفته این مشکل را با کارگردان پخش زنده سیما داریم؛ در همه نماز جمعه ها با ما اینگونه رفتار می‌شود».


اما شاید مسئله به جای دیگر هم مرتبط باشد؛ نبود جایگاه اختصاصی برای عکاسان خبری و استفاده اجباری عکاسان از جایگاه ویژه مردمی نیز بخش دیگری تقصیرها را بر گردن دارد «در نظر داشته باشید که هنوز مصلای اصفهان تکمیل نشده وگرنه ما در مصلای اصفهان جایگاه برای خبرنگاران هم پیش بینی کرده ایم» این نظری بود که حجت الاسلام سیدحسین هاشمی رئیس ستاد نماز جمعه اصفهان دارد.

البته حجت الاسلام هاشمی نیز معتقد است که کسی هم قصد توهین نداشته؛ «کسی قصد توهین به عکاسان مطبوعاتی را نداشته؛ حتی بنده و مجموعه ستاد نماز جمعه تنها رسانه ملی را رسانه نمی دانیم چراکه زحماتی که دوستان خبرگزاری ها و مطبوعات می کشند را هم شاهد هستیم اما امروز مسئله این بود که ما از مسائل فنی خبر نداشتیم و کارگردان صدا و سیما به ما گفت از نظر فنی نباید جلوی جایگاه شلوغ باشد البته بعدها متوجه شدم که می توانند عکاسان در دسته های دو سه نفره به جلوی جایگاه وارد شوند و عکس بگیرند؛ به صورتی که همه عکاسان بتوانند یکبار از این فرصت استفاده کنند».

اما ماجرای قلدری رسانه ملی در برابر رسانه های دیگر تازگی ندارد؛ از کارگردانی که تنها دوربین تصویر برداری را مصداق رسانه می داند تا خبرنگاری که در نشست های خبری دیرتر از همه می آید و زودتر از همه هم می خواهد برود تنها میکروفون و لوگویی هم که قبول دارد میکروفون و لوگوی با آرم صدا و سیماست؛ امید که همکاران همکارتر شوند.

ارسال نظر