تعیین ارزش املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی شناسایی شده در طرح مولدسازی

بهینه سازی امول دولتی در استان اصفهان؛ ۴۴۰ میلیارد ریال از املاک مازاد استان شناسایی شدند

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان گفت: ۲۰۷ مورد از املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی این استان از ابتدای اجرای طرح مولدسازی تا پایان آذر امسال شناسایی شده است.

بهینه سازی امول دولتی در استان اصفهان؛ ۴۴۰ میلیارد ریال از املاک مازاد استان شناسایی شدند

ناصر یار محمدیان افزود: از مجموع املاک مازاد شناسایی شده ۱۷۲ مورد آن در کارگروه استانی و ۷۲ مورد آن در هیئت عالی به تصویب رسیده و ۲۲ مورد از مجموع املاک نیز مصوبه قیمت به ارزش حدود ۴۴۰ هزار میلیارد ریال (۴۴ همت) دریافت کرده است.

وی گفت: بیشترین املاک شناسایی شده مربوط به اداره کل آموزش و پرورش با ۵۴ مورد، دانشگاه علوم پزشکی استان با ۲۲ مورد، اداره کل پست استان با ۱۷ مورد، سازمان جهادکشاورزی استان با ۱۶ مورد و اداره کل بهزیستی استان با ۱۴ مورد بوده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان با اشاره به اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی شهرستان فلاورجان، گفت: ملک مازاد اداره کل آموزش و پرورش شهرستان فلاورجان (مدرسه سمیه) با مساحت ۹۹۲ متر و ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال است که با فروش آن ۲ مدرسه نیمه تمام شهید بهشتی و هنرستان فضیلت فلاورجان تکمیل می‌شود.

یارمحمدیان رکود بازار مسکن، بی اعتمادی خریداران و قیمت گذاری بالای املاک را به عنوان آسیب‌ها و عوامل کندی پیشرفت مولدسازی در کشور دانست و افزود: در این راستا و برای جبران برخی کاستی‌ها فرآیند کار مولدسازی با ابلاغ آیین نامه اجرایی بند (ب) ماده (۳۶) قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها کوتاه‌تر و علاوه بر ظرفیت تهاتر، امکان معاوضه نیز اضافه شده است.

مولدسازی دارایی‌های دولت یکی از سیاست‌های اقتصادی است که هم اکنون اداره‌های اقتصاد و دارایی در استان‌ها متولی این امر هستند.

طرح مولدسازی دارایی‌های دولت در جلسه شصت و هفتم شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بررسی شد که بر اساس آن دولت باید اموال بلا استفاده یا اموالی که ارزش افزوده و بهره‌وری پایینی دارد، سال‌ها رها شده است و استفاده مطلوبی از آنها نمی‌شود را شناسایی کند تا بهینه‌سازی شود.

 

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار