رمزگشایی ایمانی از «حمایت و موضع گیری واحد» چپ و راست سیاست در ماجرای حمله سپاه به اسرائیل

ناصر ایمانی، تحلیلگر سیاسی اصولگرا درباره حس همبستگی بین طیف های مختلف سیاسی در ماجرای حمله سپاه به اسرائیل می گوید: این موضع گیری های واحد سیاسی را به رشد و بالندگی فرهنگ سیاسی در کشور تعبیر می کنم.

رمزگشایی ایمانی از «حمایت و موضع گیری واحد» چپ و راست سیاست در ماجرای حمله سپاه به اسرائیل

به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین، در ماجرای حمله اخیر اسرائیل به سفارت ایران در دمشق که به منزله حمله به خاک ایران به شمار می رود شاهد واکنش های بسیاری چه در داخل و خارج از کشور و همچنین عدم موضع گیریِ بسیاری از کشورهای منطقه نسبت به این حمله غیرقانونی بودیم.

نکته مهمتر در این رویداد مهم، موضع گیری و واکنش واحد گروه های مختلف سیاسیِ داخلی کشور بود که به گفته ناصر ایمانی چهره سیاسی اصولگرا، متأثر از عوامل متعدد بود. او در گفت و گو با خبر گزاری خبرآنلاین می گوید: با در نظر گرفتن همه ابعاد این حادثه، باید احساس مسرت کنیم که یک واقعه خارجی رخ داد که همه موضع واحدی اتخاذ کنیم و به بیانی باید این واقعه را به عنوان مبنا قرار دهیم و همواره تلاش کنیم این احساس همبستگی ملی را در مواقف و مواضع دیگر تکثیر کنیم.

جریانات سیاسی بخاطر منافع ملی به وحدت نظر می رسند

ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا درباره موضع گیری واحد از سوی طیف های مختلف سیاسی و چهره ها در ماجرای حمله به اسرائیل، و اینکه این موضع گیری واحد چقدر بخاطر اهمیت امنیت ملی، منافع ملی و ...بود، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: بنده ترجیح می دهم این موضع گیری های واحد سیاسی را به رشد و بالندگی فرهنگ سیاسی در کشور تعبیر کنم و به سطحی رسیده که در این گونه موارد همه جریانات سیاسی در زمانی که پای منافع ملی کل کشور در میان است وحدت ملی را حفظ می کنند.

وی افزود: بنابراین این گونه وقایعی که رخ می دهد و در عین حال همبستگیِ سیاسی که بین سیاسیون نیز ایجاد می شود زمینه ای را فراهم می کند تا فهم سیاسی افزایش یابد و ما در آینده شاهد این موضوع باشیم که در این گونه مواقع یا مواقع مشابه، این همبستگی سیاسی در داخل تکرار شود و به تدریج این حس مواضع یکسان در مواقعی که منافع ملی ایجاب می کند به تحولات داخلی کشور تسری پیدا کند و صرفا متوقف به مواقعی که یک دشمن خارجی و بیرونی مطرح است نشود.

وقتی پای دشمن خارجی در میان است...

ایمانی درباره اینکه چقدر حمله به خاک ایران در دمشق برای اولین بار در این هم نظر بودن اثرگذار بوده است، اظهار کرد: طبیعتاً این مسئله تاثیرگذار بوده است چرا که پای یک دشمن خارجی در میان است و در مورد آن نیز اتفاق نظر وجود دارد که به معنای واقعی رژیم صهیونیستی، دشمن است.

وی گفت: به بیان دیگر ممکن است در ارتباط با سایر دشمنان تا حدودی اختلاف نظر وجود داشته باشد اما در مورد ماهیت غیرقانونیِ این رژیم، سفاکی و خوی درّندگی و دشمنی آن با ایران نه تنها جمهوری اسلامی اتفاق نظر وجود دارد بنابراین این فرصت خوبی بود مسئله حمله صهیونیست ها به سفارت ایران که این همبستگی ملی را در داخل جریان های سیاسی ایران به وجود آورد که امیدواریم این همبستگی در آینده به مواقف دیگر در سیاست خارجی و داخلی تسرّی پیدا کند.‌

رمزگشایی ایمانی از «حمایت و موضع گیری واحد» چپ و راست سیاست در ماجرای حمله سپاه به اسرائیل

از سکوت اعراب تا حمایت غرب از اسرائیل

این تحلیلگر سیاسی در پاسخ به این سوال که از نگاه شما چقدر شرایط منطقه اثرگذار بود؟، گفت: شرایط منطقه ای نیز در این موضوع موثر بوده است. به طور کلی اتفاقاتی که حدود شش، هفت ماه گذشته در غزه رخ داده این احساس همبستگی را تقویت کرده است مبنی بر اینکه اینکه با چه دشمن سفاکی روبرو هستیم همچنین کشورهای غربی به صورت یکپارچه از نقض صریح حقوق بشر حمایت کردند از سوی دیگر نیز کشورها و دولت های مسلمان منطقه خاورمیانه طی ماه های گذشته علی رغم ادعاهای بسیاری که داشتند تقریبا سکوت کردند.

ایمانی ادامه داد: اینکه به خاک جمهوری اسلامی ایران حمله می شود و شورای امنیت حتی نتوانسته یک بیانیه ساده صادر کند و همچنین کشورهای غربی حمله به سفارت ایران را محکوم نکردند غرور ملی ایران را جریحه دار کرده که مجموع همه اینها در این موضع گیری واحد موثر بوده است.

یک تحول بی سابقه و یک حس همبستگی ملی

وی تصریح کرد: به طور کلی جمهوری اسلامی ایران با یک اقتدار تاریخی آغاز به بمباران اسرائیل کردند که این حادثه تاریخی در خاورمیانه است چه حداقل طی ۱۰۰ سال گذشته، تحولی بی سابقه است. اگر تاریخ منطقه بعد از جنگ جهانی دوم را بدانیم این یک تحول و اقدامی بی سابقه است که در ایجاد احساس همبستگی موثر بوده است.

«چرا این هم آوایی و همصدایی را در دیگر مسائل کشور کمرنگ می بینیم؟» ، ایمانی در پاسخ به این سوال نیز می گوید: این یک سوال دیگری است مبنی بر اینکه که چرا ما در بین جریان های سیاسی مان، زمانی که منافع ملی اقتضا می کند که همه‌موضع واحدی داشته باشند، یکسان موضع گیری می کنیم. در مجموع باید احساس مسرت کنیم که یک واقعه خارجی رخ داد که همه موضع واحدی اتخاذ کنیم و به بیانی باید این واقعه را به عنوان مبنا قرار دهیم و همواره تلاش کنیم این احساس همبستگی ملی را در مقاطع و مواضع دیگر تکثیر کنیم.

۲۷۲۷

منبع: khabaronline-1897283

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار