آب چغندر به ماهیچه سازی کمک می کند

آب چغندر غنی از نیترات است و به گفته محققان می‌‌تواند توان ماهیچه‌ای و عضلانی را افزایش دهد

آب چغندر غنی از نیترات است و به گفته محققان می‌‌تواند توان ماهیچه‌ای و عضلانی راافزایش دهد. به گزارش سلامتیسم به نظر می‌رسد این نوشیدنی بتواند برای بیماران مبتلا به ضعف ماهیچه‌های قلبی مناسب باشد. محققان دانشگاه واشینگتون در مقاله‌ای دررابطه با ضعف عضلات قلب با افزایش سن نوشتند و از آب چغندر به‌عنوان روشی طبیعی برای تقویت عضلات نام بردند، به گفته محققان بررسی‌های انجام‌شده روی ۹ بیمارمبتلا به نارسایی قلبی نشان داده دو ساعت پس از مصرف آب چغندر توان ماهیچه‌ای در بیماران ۱۳ درصد افزایش می‌یابد که مساوی با میزان افزایشتوان ماهیچه‌ای در افرادی است که ۳-۲ ماه فعالیت فیزیکی داشته‌اند. محققان دلیل این تأثیررا نیترات بالای این سبزی می‌دانند. نیترات که در اسفناج و سبزی‌های برگ‌پهن سبزهم موجود است در بدن تبدیل به اکسید نیتریک شده و با افزایش متابولیسم بدن باعث انبساط عروق خونی شده و توان ماهیچه‌ای را افزایش می‌دهد.
ارسال نظر