آموزش طرز ته چین تن ماهی؛ یه ته چین متفاوت

ته چین تن ماهی به مدل ته چین متفاوت و خاص است که در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم:

آموزش طرز ته چین تن ماهی؛ یه ته چین متفاوت

ته چین تن ماهی یک مدل ته چین ایرانی است که با تن ماهی و ماست و برنج درست می شود.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه ته چین تن ماهی را به شما آموزش دهیم:

ته چین تن ماهی

مواد لازم برای ته چین تن ماهی

برنج

 ۳ پیمانه
تن ماهی   ۱ قوطی
روغن  ۱/۲ پیمانه
ماست‌  ۱ پیمانه
تخم مرغ  ۵ عدد
سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله)  ۱.۵ پیمانه
سیر  ۲ حبه
پیاز متوسط  ۱ عدد
زعفران دم کرده، نمک و زردچوبه   به مقدار لازم

ته چین تن ماهی (2)

طرز تهیه ته چین تن ماهی

  1. برای تهیه ته چین تن ماهی، ابتدا برنج رابا نمک و روغن دم کنید و کمی زنده تر از اجاق بردارید و کنار بگذارید.

  2. برنج را داخل ظرف بزرگی بریزید.

  3.  زعفران دم کرده، ماست و تخم مرغ هارا در ظرفی جداگانه بریزید و خوب مخلوط کنید.

  4.  مخلوط زعفران و تخم مرغ را به برنج اضافه کنید و خوب با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

  5.  روغن را اضافه کنید و باز هم بزنید.

  6.  برای مواد میانی ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.

  7. سپس سیر را اضافه و تفت دهید.

  8.  در ادامه زردچوبه را اضافه و تفت دهید.

  9. سپس سبزی ماهی را اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا سرخ شود.

  10. تن ماهی را به مواد میانی اضافه کنید و از رو گاز بر دارید.

  11.  در یک ظرف نچسب کمی روغن بریزید و نصف مخلوط برنج زعفرانی رو اضافه کنید و سطح را صاف کنید.

  12.  موادمیانی را روی لایه اول برنج بریزد، .پس باقی برنج را اضافه کرده و باز سطحشو صاف میکنیم.

  13. در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت۴۰ دقیقه بگذارید تا روی ته چین طلایی شد آمادست.شد آمادست.

نکاتی برای تهیه ته چین تن ماهی

  • شنبلیه سبزی ماهی زیاد نباشد زیرا باعث تلخ شدن غذا می شود.به طور مثال برای یک کیلو سبزی ماهی ربع کیلو شنبلیله باشد و باقی گشنیز باشد چون شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن میشود.
  • بهتر است برای ته چین از ماست چکیده و شیرین استفاده کنید.

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه ته چین تن ماهی را به روش خوشمزه به صورت مرحله ای به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل ته چین را درست می کنید؟ در قسمت نظرات مطرح کنید.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار