طرز تهیه 6 سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز با فیلم آموزشی

در این مطلب طرز تهیه سوپ اسفناج، سوپ گوجه، سوپ ذرت با فلفل و مرغ را به صورت مرحله به مرحله با فیلم به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه 6 سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز با فیلم آموزشی

سوپ یک پیش غذای خوشمزه است که با روش‌های مختلف و سبزیجات مقوی درست می‌شود و مناسب هوای سرد سال است.به همین مناسبت در ادامه 6 روز آموزش طرز تهیه سوپ را به صورت مرحلهای آورده ایم.

سوپ اسفناج ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی

پیاز متوسط خرد شده

1 عدد
سیر رنده شده 4 حبه
 پودر سبزیجات معطر دو قاشق چایخوری
 کره دو قاشق غذاخوری
 آب مرغ 850 گرم
سیب زمینی خرد شده یک عدد 

 اسفناج تازه

510 گرم

پنیر پارمسان رنده شده

60 گرم
گوجه فرنگی کوچک خرد شده 2 عدد

سوپ اسفناج ایتالیایی

طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی

  1. برای تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی، ابتدا سیر، پیاز و سبزیجات معطر را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه در قابلمه تفت دهید.
  2. در ادامه آب مرغ و سیب زمینی خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشید.سپس در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند.در ادامه از روی حرارت بردارید.
  3.  دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و اسفناج های باقی مانده را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.
  4.  سوپ آماده شده را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و به آن نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.
  5.  سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.

​طرز تهیه سوپ اسفناج مجلسی


سوپ سه گوجه
مواد لازم برای تهیه سوپ سه گوجه

پیاز درشت خرد شده

یک عدد
 کره یا روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی
 گوجه فرنگی خشک ¾ پیمانه
 رب گوجه فرنگی کم نمک 85 گرم
آب مرغ کم نمک 400 گرم 
 کرفس تازه خرد شده نصف پیمانه
 گشنیز تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری

آب لیموترش

2 تا 3 قاشق چایخوری
 خامه صبحانه -
جعفری تازه  (اختیاری) -

01-سوپ

طرز تهیه سوپ سه گوجه

  1. برای تهیه سوپ سه گوجه، ابتدا پیاز را با کره روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
  2. در ادامه  کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا مواد بجوشند.
  3. سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد.
  4.  در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را به مدت 1 دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
  5. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود.
  6. در ادامه آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید.

آموزش طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی


سوپ ذرت و فلفل
مواد لازم برای تهیه سوپ غلیظ ذرت و فلفل

 پیاز خرد شده

یک پیمانه
 تره فرنگی خرد شده یک دسته
  آب مرغ کم نمک 400 گرم
 فلفل قرمز شیرین خرد شده یک عدد
فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری 
 فلفل هندی خرد شده 1/8 قاشق چایخوری 
زعفران  اختیاری

13369458_314

طرز تهیه سوپ ذرت و فلفل

  •  برای تهیه سوپ ذرت و فلفل، ابتدا تره فرنگی و پیاز را داخل یک قابلمه با مقداری روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.
  • در ادامه ذرت ها را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
  • سپس ، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد و شعله را کم کنید.
  • درب قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  •  نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برزید تا بجوشد.
  •  باقی مانده آب مرغ را به همراه 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.

طرز تهیه سوپ ذرت با مرغ


سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه 6 سوپ خوشمزه و مجلسی را  با فیلم به شما آموزش دادیم . شما کدام مدل سوپ را بیشتر دوست دارید؟

ارسال نظر