انواع آلو و خواص آن؛ طبع آلو سرد است یا گرم؟

آلو یک میوه خوشمزه تابستانی است که اطلاعاتی از انواع آلو و خواص آن، طبع و مصلح، کالری و ارزش غذایی را می خوانید و به سوال آیا آلو نفاخ است؟، پاسخ می دهیم.

انواع آلو و خواص آن؛ طبع آلو سرد است یا گرم؟

آلو، یک میوه تک‌هسته‌ای است که حاوی ویتامین های آ- ب - ب۲- ب ۶ پ پ - ث و عناصری مثل کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن فلوئور و گوگرد می باشد.در ادامه اطلاعاتی از خواص و مضرات آلو را به همراه طبع آلو، کالری و ارزش غذایی آن آورده ایم.

طبع آلو سرد است یا گرم؟

طبع آلو سرد است یا گرم؟، طبع آلو سیاه سرد است یا گرم یا طبع آلو زرد سرد است یا گرم از سوالاتی است که پرسیده می شود اما طبع آلو در طب سنتی سرد است و برای کسانی که دارای طبیعت گرم و خشک هستند، بسیار مفید است.

مصلح آلو 

مصلح آلو مواد با طبع گرم مثل عسل، زنیان، زیره و روغن زیتون است.

آلو (3)
آلو زرد

خواص آلو

  1. خواص آلو برای کبد :  آلو سیاه خشک برای درمان کبد چرب بسیار مفید است و باید  ۳ عدد آلو خشک را داخل آب خیس کنید و بگذارید یک شب در لیوان بماند سپس میل نماید.
  2. خواص آلو سیاه برای لاغری: فیبر موجود در آلو سیاه باعث  باعث میشود که فرد کالری کمتری مصرف کند و در نتیجه باعث لاغری می شود.
  3. مصرف آلو برای دفع سموم بدن،  چربی خون و دیابت توصیه می شود و بهتر است هر روز قبل از صبحانه آن را میل کنید.
  4. آلو باعث تسکین دردهای فصلی می شود و درد مفاصل را برطرف می کند.
  5. مصرف آلو باعث کاهش سطح فشارخون است زیرا حاوی مقدار زیادی پتاسیم است.
  6. فیبر موجود در آلو  باعث تسکین یبوست می شود و سلامت روده ها را بهبود می بخشد.
  7. ویتامین A موجود در آلو باعث تقویت بینایی چشم می شود.
  8.  ویتامین C آلو از عفونت های مجاری تنفسی پیشگیری می کند.
  9. آلو خشک رادیکال های آزاد مخرب را از بین ببرد و باعث سلامتی حافظه شما می شود.
  10. آلوی خشک منبع خوبی از آهن است و برای جلوگیری از کم خونی مفید می باشد.بنابراین آلو را به صورت خیس کرده میل کنند.
  11. آلو به هضم غذا کمک می کند.
  12. آنتی اکسیدان ها در آلو به کاهش سطح کلسترول کمک می کند.
  13. آلو به کاهش اشتها کمک می کند.
آلو (4)
آلو سیاه

مضرات آلو

  • مصرف بیش از حد آلو برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند مناسب نیست.

  • زیاده روی در خوردن آلو زرد برای طحال، مضر است.

  •  غلظت بالای آکریل آمید موجود در آلو به عنوان یک عامل سرطان زا در نظر گرفته شده است.

  • مصرف بیش از حد آلو باعث نفخ ، اسید اوریک و سنگ اگزالیک می شود.

  •  مصرف بیش از حد آلو باعث مشکلاتی گوارشی مانند اسهال می شود.

چه کسانی باید در مصرف آلو احتیاط کنند؟

  • اشخاص سرد مزاج

  • اسهال

  •  نقرس

  •  کلسترول

  • چربی خون

  •  سکته مغزی

  • سنگ صفرا

  •   ناراحتی معده

  •  ناراحتی طحال

  • مبتلا به روماتیسم

  •  مبتلا به سنگ کلیه

  • مشکلات حاد گوارشی

  •  زخم معده اثنی عشر

آلو (1)

کالری آلو

کالری آلو در حالت خام 46 کیلو کالری در 100 گرم می باشد.

ارزش غذایی آلو

تشکیل دهنده اصلی مقدار در100 گرم
انرژی (کالری) 46 کیلوکالری
کربوهیدرات 11.42 گرم
پروتئین 0.70 گرم
چربی 0.28 گرم
آب 87.23 گرم
فیبر 1.40 گرم
قند 9.92 گرم
ویتامین A 17.00 میکروگرم
ویتامین E 0.26 میلی گرم
ویتامین K 6.40 میکروگرم
ویتامین C 9.50 میلی گرم
تیامین (B1) 0.03 میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) 0.03 میلی گرم
نیاسین (B3) 0.42 میلی گرم
کولین (B4) 1.90میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) 0.14 میلی گرم
ویتامین B6 0.03 میلی گرم
فولات (B9) 5.00میکروگرم
کلسیم 6.00 میلی گرم
آهن 0.17 میلی گرم
منیزیم 7.00 میلی گرم
فسفر 16.00 میلی گرم
پتاسیم 157.00 میلی گرم
روی 0.10 میلی گرم
مس 0.06 میلی گرم
منگنز 0.05 میلی گرم

آلو چیست؟

آلو، یک میوه تک‌هسته‌ای که از لحاظ رنگ، شکل و اندازه دارای گونه‌های متفاوتی است.این میوه را هم به صورت خام می‌توان خورد و هم درون انواع خوراک از آن استفاده کرد.

انواع آلو

  • آلو زرد

  • آلو شابلون

  • آلو خاکی

  • آلو قطره طلا

  • آلو بخارا

  • آلو سیاه

  •  آلو سرخ

  •  آلوچه

  •  آلوی ترش جنگلی

  •  آلو قیصی

  • آلو مویزی

  •  آلوی کوهی

  •  آلوسگی

  • آلو برقانی

  • و...

پرسش های متدوال

آیا آلو نفاخ است؟

مصرف بیش از اندازه آلو باعث نفخ می شود.


سخن آخر

در این مطلب اطلاعاتی از خواص و مضرات آلو را به همراه طبع و مصلح آن در اختیار شما قرار گرفت.در صورتی که شما اطلاعات بیشتری از این میوه تابستانی در اختیار دارید آن را در بخش کامنت‌های این مطلب حتما با ما در میان بگذارید.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار