فرجی : تلویزیون هیچوقت دنبال طنز شانهتخممرغی نیست
تهیهکننده سریال نوروزی شبکه یک با اشاره به اینکه تا روزهای آخر اسفندماه تصویربرداری ادامه دارد، گفت: خوشبختانه تصویربرداری با مراحل فنی پیش میرود و از روز اول عید با همان «نون.خ» ساعت ۲۲ روی آنتن خواهیم رفت.
تهیهکننده سریال نوروزی شبکه یک با اشاره به اینکه تا روزهای آخر اسفندماه تصویربرداری ادامه دارد، گفت: خوشبختانه تصویربرداری با مراحل فنی پیش میرود و از روز اول عید با همان «نون.خ» ساعت ۲۲ روی آنتن خواهیم رفت.
به گزارش تسنیم، یکی از اتفاقات جالب توجه در سریالهای نوروزی تلویزیون، خارج شدن از فضای آپارتمانی و اهمیت به گویشها، آداب و رسوم و اقوام ایرانی است که در سریال «نون.خ» شبکه یک بسیار مشهود است. زیرا در تهران و شهرستانها فیلمبرداری شده، گویش کرد و توجه به اقوام کرد در این فیلم ملموس است. همچون سریال «پایتخت» که پیش از این گویش مازندرانی و در فضای شمال شهر فیلمبرداری انجام دادند. عوامل فیلم «نون.خ» از جمله سعید آقاخانی بسیار خوشحال بودند که سریال تلویزیونی از فضای لوکیشنهای آپارتمانی خارج شده و مخاطب با زیباییها و آداب و رسوم و گویشهای جذاب ایرانی بیشتر آشنا میشوند. همان نکتهای که مهدی فرجی تهیهکننده این سریال تلویزیونی هم بدان اشاره کرد.
مهدی فرجی و سعید آقاخانی تهیهکننده و کارگردان سریال نوروزی شبکه یک
او به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: سریال ما به سطح عمومی و متوسط زندگی مردم نزدیک است و مسائل مبتلا به مردم را مطرح میکند تقریباً عموم بازیگران ما در سریال و لوکیشنهای موجود به سطح زندگی مردم بسیار نزدیک و شبیه است. فکر میکنیم مردم می توانند خیلی خوب این سریال ببینند و موضوع ما به گونهای است در سطح جامعه دیده میشود و اتفاقاتی که ممکن است یک خانواده در طول روز با فرجی با اشاره به اینکه نام «نون.خ» باقی ماند، تأکید کرد: اسم سریال قرار بود تغییر کند ولی با سعید آقاخانی به این نتیجه رسیدیم که «نون.خ» نام جذابی خواهد بود و «نون.خ» ماندیم. بحمدالله تصویربرداری و مراحل فنی و تدوین و صداگذاری و موسیقی همزمان پیش میروند و این روند به خوبی جلو میرود. ساعت 22 روز اول عید در قالب 15 قسمت از شبکه یک سیما روی آنتن خواهیم بود. تصویربرداری انشاالله تا نزدیک عید ادامه خواهد داشت.
نمایی از سریال «نون.خ»
تهیهکننده سریال نوروزی شبکه یک در پاسخ به این سوال که نگاهتان در طنز چه نگاهی بوده آیا مخاطب قرار است با تماشای «نون.خ» قهقهه بزند، تصریح کرد: طنزهای تلویزیون معمولاً لوده و شانه تخممرغی نیست و رسانهملی از چنین نگاههایی استقبال نمیکند. ما سعی میکنیم یک کمدی اجتماعی که مسائل و مشکلات مردم را با زبان طنز مطرح میکند و تلخیهای این آسیبهای اجتماعی را کاهش میدهد. من فکر میکنم ان شاالله کار از یک استاندارد قابل قبولی برخوردار خواهد بود.
وی در پایان درباره رویکردهای تلویزیون در برنامهسازی و سریالسازی نوروزی، خاطرنشان کرد: مردم عموماً در نوروز منتظر تماشای سریالها یا برنامههایی هستند که با نشاط و شادابی مردم همراه باشد. اصولاً بر شادی جامعه بیفزاید و زبانش کمدی و طنز باشد. در واقع خانوادهها دور هم هستند این برنامهها و سریالها را ببینند هم به شادی و خوشحالی آنها اضافه کند و هم از سیمای تلویزیون لذت ببرند.