بیوگرافی پریسا مقتدی بازیگر نقش همسر مکرم در سریال بدل

بیوگرافی پریسا مقتدی بازیگر و همسرش را با اطلاعاتی از خانواده، سن، قد و وزن، اینستاگرام، فیلم و سریال های وی را با مصاحبه و عکس برایتان آورده ایم.

بیوگرافی پریسا مقتدی بازیگر نقش همسر مکرم در سریال بدل

پریسا مقتدی(Parisa Moqtada) بازیگر و کارگردان است که در جدیدترین اثرش در سریال بدل نقش همسر مکرم را به عهده دارد اما با ایفای نقش افسانه در سریال لیسانسه ها به کارگردانی سروش صحت به شهرت رسید.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا اطلاعاتی از بیوگرافی پریسا مقتدی بازیگر و همسرش را در اختیار شما قرار دهیم.

مشخصات پریسا مقتدی

مشخصات فردی

نام کامل

 پریسا مقتدی

تاریخ تولد

 ۱۳۴۹

محل تولد

شیراز

شغل

بازیگر و کارگردان

مشخصات فیزیکی

قد

158 سانتی متر

وزن

حدودا 60 کیلو

رنگ چشم

قهوه ای

رنگ مو

مشکی

چپ دست یا راست دست

راست دست

مشخصات تحصیلی

دانشگاه

 دانشگاه شیراز_دانشکده هنر و معماری

رشته تحصیلی

برنامه‌ریزی شهری_کارگردانی تئاتر

مدرک

کارشناسی_کارشناسی ارشد

Parisa Moqtada (12)
پریسا مقتدی در سریال بدل

بیوگرافی کامل پریسا مقتدی

کودکی و اوایل زندگی

پریسا مقتدی متولد سال 1349(سال سگ) در شیراز به دنیا آمد و اطلاعات دقیقی از تاریخ و روز تولد وی در سایت ها نیست.

قد این خانم بازیگر 158 سانتی متر است و حدودا 65 کیلو وزن دارد.موی مشکی، چشم قهوه ای و راست دست بودن از دیگر ویژگی های ظاهری این بازیگر است.

خانواده

اطلاعاتی از تعداد اعضای خانواده پریسا مقتدی از جمله تعداد خواهر و برادر، اسامی و شغل پدر و مادرش در سایت ها نیست و در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نیز عکسی منتشر نکرده است که اطلاعاتی در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم.

تحصیلات

تحصیلات  پریسا مقتدی در مقطع کارشناسی در رشته برنامه‌ریزی شهری از دانشگاه شیراز و کارشناسی ارشد در رشته کارگردانی تئاتر از دانشکده هنر و معماری است. همچنین فارغ‌التحصیل دوره یک‌ساله فیلم‌سازی انجمن سینمای جوان ایران و دوره یک‌ساله بازیگری از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس است.

شروع فعالیت

شروع فعالیت پریسا مقتدی از سال ۱۳۶۷ در سن ۱۸ سالگی با حضور در دوره فیلمسازی انجمن سینمای جوان ایران آغاز شد.وی در سال ۱۳۶۹ با تئاتر پاندورا اولین تجربه رسمی بازیگری خود را کسب کرد و در سال ۱۳۷۰ نمایش منتظران را در تالار دستغیب شیراز کارگردانی کرد.

نویسندگی را از سال 1367 شروع کرد و تجربه مختلفی بعنوان طراح صحنه و لباس، مشاور کارگردان و کارگردان نمایشنامه خوانی در سال ۸۷ بدست آورد.

 پریسا مقتدی با سریال آپارتمان شماره ۱۳ در سال ۱۳۸۸ در ۳۹ سالگی وارد قاب تلویزیون شد و با ایفای نقش مادر امیر در سریال لیسانسه ها به شهرت رسید.

پریسا مقتدی و همسرش

 پریسا مقتدی سالها پیش  ازدواج کرده و متاهل می باشد، ولی فرزندی ندارد.

پریسا مقتدی در شبکه های اجتماعی

اینستاگرام

parisa_moghtadi.official

وبسایت

ویکی پدیا پریسا مقتدی

اینستاگرام پریسا مقتدی

اینستاگرام پریسا مقتدی به آدرس parisa_moghtadi.official است که 12.4 هزار فالور دارد، 2680 صفحه را دنبال می کند و تاکنون 521 پست بارگذاری کرده است.

Parisa Moqtada (13)
صفحه اینستاگرام پریسا مقتدی

فیلم و سریال های پریسا مقتدی

سریال

  • نوروز رنگی به کارگردانی علیرضا مسعودی؛ ١۴٠٠
  • زیر همکف به کارگردانی بهمن گودرزی؛ ۱۳۹۸
  • فوق لیسانسه‌ها به کارگردانی سروش صحت؛ ۱۳۹۸
  • آچمز به کارگردانی مهرداد خوشبخت؛ ۱۳۹٨
  • گشت پلیس به کارگردانی مهرداد خوشبخت؛ ۱۳۹۷
  • لیسانسه‌ها به کارگردانی سروش صحت؛ ۱۳۹۵–۱۳۹۶
  • غیرعلنی به کارگردانی مهرداد خوشبخت؛ ۱۳۹۴
  • زمین انسانها به کارگردانی ابوالحسن داودی؛ ۱۳۸۹
  • آپارتمان شماره ۱۳ به کارگردانی سید وحید حسینی؛ ۱۳۸۸

سینمایی

  • روز روشن به کارگردانی حسین شهابی؛ ۱۳۹۱

نمایش

نام زمان و مکان نمایش مسئولیت
منتظران نوشته حسین جعفری شیراز تالار دستغیب؛ ۱۳۷۰ کارگردانی
ملکه‌های فرانسه نوشته تورنتون وایلدر شیراز، ۱۳۷۱ کارگردانی
کارگردانی تناک نوشته الیزا اورامی تهران، شیراز ۱۳۷۴ کارگردانی مشترک
راز دشت بزرگ شیراز، ۱۳۷۵ کارگردانی مشترک
مأموریت برای شاپرکها شیراز، ۱۳۷۶ کارگردانی مشترک
خاله ایران تهران، ۱۳۸۶ کارگردانی مشترک
شبی که راشل از خانه رفت تهران، ۱۳۸۹ کارگردانی
پاندورا اهواز، شیراز ۱۳۶۸ بازی
سفرهای دور و دراز چونگ‌لی شیراز، ۱۳۷۱ بازی
هنگامه شیراز، ۱۳۷۲ بازی
فرناندویی که می‌شناختم شیراز، ۱۳۷۲ بازی
لالایی شیراز، ۱۳۷۳ بازی
پشت ویرانی همسایه شیراز، یزد، ۱۳۷۴ بازی
ش. م. ر شیراز، تهران، ۱۳۷۵ بازی
طلوع در آینه تهران ۱۳۷۵ بازی
شب مویه‌ها تهران، جشنواره دفاع مقدس، ۱۳۷۷ بازی
دایره گچی قفقازی تهران، ۱۳۷۷ بازی
عروسک فرانسوی تهران، ۱۳۸۳ بازی
فرزند تهران، ۱۳۸۵ بازی
بی در زمان تهران، ۱۳۸۶ بازی
کوکوی کبوتران حرم تهران، ۱۳۸۷ بازی
من حرفی ندارم... تهران، ۱۳۸۸ بازی
اتوبان تهران، ۱۳۸۹ بازی
حریم مجموعه آزادی، ۱۳۹۰ بازی
تانگوی تخم مرغ داغ تالار وحدت ۱۳۹۳ بازی

فیلم کوتاه

  • «بنی آدم اعضای یکدیگرند» (نویسنده، کارگردان) ۱۳۶۷
  • «بیا تا گل برافشانیم» (نویسنده، کارگردان) ۱۳۶۸
  • «تراژدی آقای قانع» (طراحی صحنه و لباس) ۱۳۷۱
  • «دل آشوب» (مشاور کارگردان) ۱۳۷۶

بازی

  • تله تئاتر «افسانه» به کارگردانی «اسرافیل علمداری»؛ ۱۳۸۹
  • تله تئاتر «من حرفی ندارم» به کارگردانی «آشا محرابی»؛ ۱۳۹۰
  • مجموعه تلویزیونی دفترخانه شماره ۱۳ به کارگردانی سید وحید حسینی؛ ۱۳۸۸
  • مجموعه تلویزیونی «زمین انسان‌ها» به کارگردانی ابوالحسن داودی؛ ۱۳۸۹
  • تله فیلم «خاطرات روزانه من» به کارگردانی هاشم اولیایی، ۱۳۹۰
  • تله فیلم «دسر توت فرنگی» به کارگردانی محمد رضا حاجی باشی، ۱۳۹۱

نمایشنامه‌خوانی

  • خاله ایران، حلقه‌بازی و تهران ۱۳۹۰ به عنوان کارگردان
  • خرده جنایت‌های زناشوهری و بلوط‌های تلخ به عنوان نقش خوان

Parisa Moqtada (11)

جوایز و افتخارات پریسا مقتدی

عنوان

سال

توضیحات

دریافت جایزه کارگردان برگزیده

1370

برای نمایش «همسران» از جشنواره قطعات نمایشی دانشجویان

دریافت جایزه دوم کارگردانی 

1371

برای نمایش «ملکه‌های فرانسه» از جشنواره تئاتر سراسری دانشجویی

دریافت جایزه بازیگر برگزیده 1372  از جشنواره سراسری تئاتر دانشجویی اصفهان
دریافت جایزه بازیگر برگزیده 1375 از جشنواره سراسری تئاتر دفاع مقدس، تهران

حقایق کمتر شنیده شده درباره پریسا مقتدی

  • پریسا مقتدی نخستین زنی است که مدیریت مجموعه تئاتر شهر را تا کنون در اختیار گرفته است. 

  • ریاست فرهنگسرای سرو، مدیر هنری فرهنگسرای سرو (بانو) و مسئول انجمن نمایش فرهنگسرا، مدیر هنری تالار هنر، عضو هیئت مؤسس انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر، سرپرست مجموعه تئاتر شهر (از ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰) از دیگر مسئولیت‌های وی بوده است.

  • صفحه اینستاگرام وی تیک آبی ندارد.

  • جواد عزتی صفحه اینستاگرام این بازیگر را فالو کرده است.

Parisa Moqtada (10)

مصاحبه پریسا مقتدی

مصاحبه پریسا مقتدی به صورت متنی و گفت و گوی تصویری بسیار کم است.در ادامه مصاحبه وی را با خبرگزاری مهر به تاریخ دی 1402 می خوانید:

پریسا مقتدی بازیگر نقش «فیروزه» در سریال «مستوران ۲» با اشاره به این نکته که اهل شیراز است و کار خود را از دوره‌های فیلمسازی یک ساله انجمن سینمای جوانان در این شهر آغاز کرده است به خبرنگار مهر گفت: همزمان با گذراندن دوره‌های فیلمسازی به یک گروه حرفه‌ای تئاتر در شیراز معرفی شدم و شروع به کار کردم. با همان اولین حضورم در جشنواره تئاتر منطقه‌ای، جایزه بازیگر برگزیده را دریافت کردم و این آغاز راه من در دنیای تئاتر و تصویر بود.

وی در ادامه بیان کرد: از شاخص‌ترین آثار تصویری‌ام که مردم من را با آن به یاد می‌آورند می‌توانم به نقش افسانه در سه‌گانه «لیسانسه‌ها» به کارگردانی سروش صحت اشاره کنم. خیلی خوشحالم که در آن سریال حضور داشتم چرا که «لیسانسه‌ها» هربار در بازپخش‌هایی که از شبکه‌های استانی و آی فیلم دارد با استقبال مخاطبان روبه‌رو می‌شود و من بعد از گذشت چندین سال از بازی در این مجموعه، همچنان بازخوردهای خوب و پیام‌های پرمهری از مخاطبان «لیسانسه‌ها» دریافت می‌کنم. در مجموعه‌های دیگری چون «آچمز» و «زیرهمکف» نیز حضور داشتم که این آثار نیز در زمان پخش با استقبال خوبی روبه‌رو شد.

مقتدی با اشاره به سریال «مستوران ۲» که این روزها در حال پخش است، درباره نقش خود در این مجموعه گفت: در سریال «مستوران ۲» بازیگر نقش «فیروزه» هستم که زن دانای این درام است و در عمارت حاکم سکونت دارد اما از لحاظ طبقه اجتماعی هم‌وزن خانواده دربار نیست. او به جهت درایت و علاقه‌ای که به ماه‌منیر دختر حاکم دارد، توانسته تا نقشه‌هایی را که از سمت دشمنان ماه‌منیر برنامه‌ریزی شده است نقش برآب کند و به کمک شخصیت های قصه از جمله همسرش هدایت و تعدادی از دوستان دیگرش مجمعی برای احقاق حق مظلومان تشکیل دهد.

بازیگر نقش «فیروزه» تشریح کرد: «مستوران» اولین تجربه حضورم در یک اثر تاریخی بود. وقتی در یک کار امروزی بازی می‌کنیم ما به ازای زیادی داریم تا نقش را با آن منطبق کنیم ولی در یک اثر تاریخی با توجه به اینکه من هم اولین تجربه‌ام بود دشواری‌های زیادی وجود دارد. در یک اثر تاریخی علاوه بر اینکه هیچ منبع مشخصی در دسترس قرار ندارد که بتوانیم خود را با آن تطبیق دهیم، باید کلام، رفتار و حرکات را طوری اجرا کنیم که هیچ نشانی از زمان حال در آن به چشم نخورد و ریتم کار را به‌هم نزنیم. سختی‌های گریم و پوشش کار هم بخش دیگری از دشواری‌های بازی در یک مجموعه تاریخی است. جا دارد تا از ژاله زکی‌زاده طراح لباس خوب این مجموعه تشکر کنم که در طراحی‌هایش جزییات خیلی زیادی را رعایت کرده بود.

مدیر تماشاخانه سنگلج افزود: سیدعلی هاشمی کارگردان سریال میزانسن‌های خلاقانه‌ای در این اثر طراحی کرده بود و عطا پناهی تهیه کننده با درایت، صبوری و آرامش کم نظیر کار را هدایت کرد. به نظرم آن‌چیزی که مخاطب روی آنتن می‌بیند و برایش جذاب است در گرو پشت صحنه حرفه‌ای و خوش خلقی است که تهیه کننده و کارگردان بر عهده داشتند.

مقتدی در پایان گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «بدل» به نویسندگی و کارگردانی علی مسعودی هستم. این مجموعه قرار است ماه مبارک رمضان از شبکه سه سیما پخش شود. من پیش از این تجربه همکاری با وی را در سریال «نوروز رنگی» داشتم و در این کار با شهرام قائدی، عرفان آصفی و هادی عامل نیز همکاری می‌کنم.

عکس پریسا مقتدی

Parisa Moqtada (1)

Parisa Moqtada (2)

Parisa Moqtada (3)

Parisa Moqtada (4)

Parisa Moqtada (5)

Parisa Moqtada (6)

Parisa Moqtada (8)

Parisa Moqtada (9)


سخن آخر

در این مطلب بیوگرافی و عکسهای  پریسا مقتدی بازیگر را در اختیار شما قرار دادیم.اگر شما از این بازیگر اطلاعات بیشتری دارید با سایر دوستداران هنر درمیان بگذارید.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار