طرز تهیه فالوده با نشاسته +فیلم
طرز تهیه فالوده با نشاسته را به صورت مرحله ای همراه با فیلم را به شما آموزش می دهیم.

فالوده یکی از دسر های خنک و خوشمزه فصل تابستان است که معروفترین نوع فالودهها، فالوده شیراز، اصفهان و یزد هست و با چاشنیهایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل میشود.با ما همراه باشید تا طرز تهیه فالوده با نشاسته را به شما به صورت مرحله ای آموزش دهیم.
مواد لازم برای فالوده | |
نشاسته |
۲۵۰ گرم |
آب | ۲ لیوان |
گلاب | یکسوم لیوان |
آبلیمو | به میزان لازم |
طرز تهیه فالوده با نشاسته
- برای تهیه فالوده، ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید و مواد را داخل یک قابلمه نچسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.
-
در مرحله بعدی گلاب را اضافه کنید و به هم زدن به مدت 20 دقیقه ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود.
-
وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.
-
یک کاسه بردارید و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید.
-
رشته های فالوده را داخل چرخ گوشت(ریزترین پنجره) چرخ کنید و سپس رشتههای فالوده را به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل کاسه یخ بریزند.
-
به صورت مداوم و به آرامی رشتهها را با دست زیرورو کنید.
-
بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید.
-
فالوده را در کاسهای مناسب بریزید و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید.
سخن آخر
در این مطلب با طرز تهیه فالوده با نشاسته به روش خانگی در خدمت شما بودیم که امیدواریم از تهیه این دسر نهایت لذت را برده باشید.