طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه را به صورت مرحله به مرحله به شما در این مطلب آموزش می دهیم.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

شیرینی دانمارکی یک نوع شیرینی خوشمزه با طعم عالی و بی نظیر است که می توانید این مدل شیرینی خشک را به راحتی در منزل آماده کنید و برای پذیرایی از مهمان ها ازش استفاده کنید.

شیرینی دانمارکی 

شیرینی دانمارکی نوعی شیرینی خشک است که در تهیه آن از آرد سفید، شیر، شکر، تخم‌مرغ، کره یا کرهٔ گیاهی، مایه‌خمیر، وانیل و نمک استفاده می‌شود. 

مواد لازم برای شیرینی دانمارکی
آرد 

 ۴۰۰ گرم

شکر 

۹۰ گرم

خمیر مایه  ۱ قاشق غذا خوری
شیر یا آب ولرم  ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ  ۱.۵ عدد
روغن مایع  ۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده

۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ (زرده) برای رومال   ۲ عدد
مواد لازم برای مواد میانی
آرد ۱/۲ پیمانه
آب  ۱ پیمانه 
گلاب 

۲ قاشق غذا خوری

شکر  ۱/۲ پیمانه

شیرینی دانمارکی (2)

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

  1. برای تهیه شیرینی، ابتدا خمیر مایه را به همراه  یک قاشق  شکر و نصف شیر ولرم مخلوط کنید و صبر کنید تا عمل بیاد.

  2. آرد و شکرو آب رو توی یه قابلمه کوچک مخلوط  کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.

  3. باید حرارت کم باشد تا غلیظ شود و بوی خامی آرد از بین برود.

  4. وقتی مواد سفت شد گلاب را اضافه کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

  5. داخل یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و روغن را اضافه کنید و باقی شیر را خوب مخلوط کنید.

  6. حالا شکر را اضافه کنید و خمیر مایه آماده شده را به مخلوط اضافه کنید.

  7. آرد را سه بار الک کنید و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. زعفران را هم اضافه کنید. خمیر به دست آمده نباید بدست بچسبد و اگه چسبنده باشد باید ورز دهید.

  8. حالا در یه سطح صاف کمی آرد بپاشید و نصفی از خمیر را به قطره ۴میلی بردارید و پهن کنید.  

  9. با استفاده از چاقو اضافه های خمیر رو برش بزنید و خمیرو تبدیل کنید به یه مستطیل به اندازه برگه A۴

  10. مواد میانی را داخل یک قیف یک بار مصرف بریزیذ و با قاشق روی خمیر بریزید.

  11. از بالا قسمتی که مواد میانی زدین شروع کنید به رول کردن و با استفاده از چاقو برش بزنید.

  12. کف قالب یا سینی رو کاغذ روغنی بندازید و برش هارو توی سینی بچینید.

  13. روش سلفون بکشید و دوساعت بذارین خوب استراحت کند.

  14. زرده تخم مرغ هارا هم بزنید و یه قاشق زعفران دم کرده هم بزنید و با فرچه بمالید روی شیرینی.

  15. کنجد یا شکر دانه درشت بپاشید..

  16. حالا یک قابلمه روحی (الومینیوم) بردارید و روی حرارت کم بگذارید و درب آن را به مدت 20 دقیقه ببنید.

  17.  بعد بیست دقیقه درب و باز کنید و دم کنی بذارید و داخلش یه سه پایه بگذارید.

  18. ظرف شیرینی هارو که برش دادین را سریع بذارین روی سه پایه و سریع درب رو ببندید و به مدت 30 دقیقه تا شیرینی ها با حرارت کم بپزد.

  19. اگر بعد سی دقیقه درب و باز کردین و طلایی نشده، شعله رو خاموش کنید با درب بسته تا روی شیرینی ها هم طلایی شود.

  20.  وقتی شیرینی ها خنک شد از قالب جدا کنید.

سخن آخر

در این مطلب با طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم از تهیه این نوع شیرینی نهایت لذت برده باشید.در صورت تمایل می توانید مطلب طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته به روش خوشمزه و خانگی را نیز بخوانید.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار