طرز تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی
کوکو سیب زمینی و اسفناج غذایی راحت و به صرفه است که در ادامه طرز تهیه ان را به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.

کوکو اسفناج و سیب زمینی یک عذای ساده و خوشمزه است که مواد اصلی آن را سیب زمینی، اسفناج و تخم مرغ تشکیل می دهدو می توانید آن را به عنوان صبحانه، ناهار یا شام میل کنید.
مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی و اسفناج | |
سیب زمینی |
2 عدد متوسط |
اسفناج خرد شده | 285 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر سوخاری |
یک چهارم فنجان |
پودر سیر | دو قاشق چای خوری |
فلفل | یک قاشق چای خوری |
روغن زیتون | یک قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی
-
برای تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه حاوی آب قرار دهید و حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا بجوشد و نرم شوند.
-
سپس سیب زمینی ها را با گوشت کوب تبدیل به پوره سیب زمینی کنید.
-
در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و نمک طعم دار را با هم ترکیب کنید.
-
تخم مرغ ها، اسفناج و یک قاشق غذا خوری روغن را نیز اضافه کنید و بهم بزنید.
-
ترکیب تخم مرغ و اسفناج ها را به سیب زمینی اضافه کنید سپس آنقدر بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
-
دو قاشق غذا روغن را در در ماهی تابه ای بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید تا زمانی که داغ شود.
-
قسمتی از مواد کوکو را با کف گیر در ماهیتابه بریزید تا سرخ شود.
-
هر سمت کوکو هایی که درست کرده اید را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند. دوباره این کار را تکرار کنید و هر بار کمی روغن اضافه کنید.
-
کوکو ها را پس از پخت روی یک دستمال کاغذی قرار دهید و تا گرم هستند سرو کنید.
سخن آخر
در این مطلب با طرز تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی به روش خوشمزه در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.