طرز تهیه سیرپلو با تره
در گزارش زیر طرز تهیه سیرپلو با تره را به شما آموزش میدهیم.
سیرپلو یکی از غذاهای فصل بهار است که عطر و طعم دلچسبی دارد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه سیرپلو با تره را به شما آموزش دهیم.
سیر پلو
مواد لازم برای تهیه سیرپلو با تره برای ۴ نفر | |
برنج |
چهار پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
تره خرد شده | دو لیوان |
زعفران |
یک قاشق سوپخوری |
پیاز | دو عدد |
گوشت گوساله خورشی | نیم کیلوگرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیرپلو با تره
-
برای تهیه سیر پلو، ابتدا سیر و تره ها را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
-
پیازها را پوست کنده بشویید و خرد کنید.
-
گوشت گوساله را به صورت خورشتی خرد کنید.
-
پیاز را با گوشت و کمی نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزد.
-
برنج را با اضافه کردن کمی نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. آن را آبکش کنید.
-
سیر را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنید.
-
سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید.
-
زعفران را بسابید و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید.
-
برنج را دم بگذارید.
-
بعد از این که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن نیز گوشتها را بچینید.
طرز تهیه سیر پلو با ساقه سیر تازه
نکاتی برای تهیه سیرپلو
- میتوانید برای جلوگیری از افت فشار خون، کمی دارچین در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنید.
- این غذا را با یک نوشیدنی با مزاج گرم مانند نوشیدنی دارچین یا زنجبیل میل کنید.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه سیرپلو با تره را به صورت مرحله ای با فیلم به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل سیرپلو را دوست دارید و تهیه می کنید؟