طرز تهیه خورش قیمه کرفس خوشمزه و مجلسی با ترفندها

اگر طعم و مزه کرفس را دوست دارید خورش قیمه کرفس را حتما امتحان کنید.در ادامه آموزش طرز تهیه خورش قیمه کرفس را به صورت مرحله ای همراه با فوت و فن ها در اختیار شما قرار داده ایم:

طرز تهیه خورش قیمه کرفس خوشمزه و مجلسی با ترفندها

خورش قیمه کرفس یکی از انواع خورش های قیمه است که می توانید آن را با گوشت خورشتی، مرغ و حتی با قارچ درست کنید.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه خورش قیمه کرفس را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم:

خورش قیمه کرفس

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه کرفس   
گوشت خورشتی  ۳۵۰ گرم
لپه  ۱/۲ پیمانه
کرفس خرد کرده  ۵۰۰ گرم
پیاز  ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
لیمو عمانی ۳ عدد
زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

khoresht-heymeh-karafs

 طرز تهیه خورش قیمه کرفس 

  1. برای تهیه خورش قیمه کرفس، ابتدا لپه را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و راحت تر پخته شود.

  2. برگ های کرفس را جدا کنید و بشویید.سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.

  3. کرفس ها را داخل تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا خوب سرخ شود. سپس از تابه خارج کنید.

  4. پیاز نگینی خرد شده را به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا پیازها سبک و بوی خامی زردچوبه گرفته شود.

  5. در ادامه گوشت را به همراه کمی فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید.گوشت را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.

  6. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

  7. حالا کرفس سرخ شده را به همراه لپه ها اضافه کنید و تفت دهید.

  8. در مرحله بعد چند لیوان آب جوش ریخته و ابتدا بگذارید تا بجوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا گوشت و لپه پخته شوند.

  9. لیموعمانی ها را بشورید و از وسط به دو نیم کنید. هسته لیموعمانی را خارج کنید و نیم ساعت داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

  10. سپس در ۴۰ دقیقه انتهای پخت خورش قیمه کرفس، لیمو عمانی ها را اضافه کنید و کمی زعفران و نمک به آن اضافه کرده و صبر کنید تا خورش به روغن افتاده سپس به همراه پلو دلخواه میل کنید.

فوت و فن های تهیه خورش قیمه کرفس

  • برای اینکه بوی لپه گرفته شود یکبار آن را بجوشانید تا بو و کف آن از بین برود.

  • می توانید به جای لیمو عمانی از رب لیموعمانی یا گرد آن استفاده کنید.

  • سعی کنید از کرفس تازه استفاده کنید تا هم طعم بهتر و هم خواص بیشتری داشته باشد.

  • به دلخواه می توانید از مرغ خرد شده یا قارچ استفاده کنید.

  • اگر لپه شما زودپز می باشد می توانید برای اینکه له نشود در اواسط پخت به گوشت اضافه کنید.


سخن آخر

 

ارسال نظر