طرز تهیه خورش قیمه کرفس خوشمزه و مجلسی با ترفندها
اگر طعم و مزه کرفس را دوست دارید خورش قیمه کرفس را حتما امتحان کنید.در ادامه آموزش طرز تهیه خورش قیمه کرفس را به صورت مرحله ای همراه با فوت و فن ها در اختیار شما قرار داده ایم:

خورش قیمه کرفس یکی از انواع خورش های قیمه است که می توانید آن را با گوشت خورشتی، مرغ و حتی با قارچ درست کنید.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه خورش قیمه کرفس را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم:
خورش قیمه کرفس
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه کرفس | |
گوشت خورشتی | ۳۵۰ گرم |
لپه | ۱/۲ پیمانه |
کرفس خرد کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ ق غذا خوری |
لیمو عمانی | ۳ عدد |
زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش قیمه کرفس
-
برای تهیه خورش قیمه کرفس، ابتدا لپه را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و راحت تر پخته شود.
-
برگ های کرفس را جدا کنید و بشویید.سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.
-
کرفس ها را داخل تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا خوب سرخ شود. سپس از تابه خارج کنید.
-
پیاز نگینی خرد شده را به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا پیازها سبک و بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
-
در ادامه گوشت را به همراه کمی فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید.گوشت را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.
-
سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
-
حالا کرفس سرخ شده را به همراه لپه ها اضافه کنید و تفت دهید.
-
در مرحله بعد چند لیوان آب جوش ریخته و ابتدا بگذارید تا بجوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا گوشت و لپه پخته شوند.
-
لیموعمانی ها را بشورید و از وسط به دو نیم کنید. هسته لیموعمانی را خارج کنید و نیم ساعت داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
-
سپس در ۴۰ دقیقه انتهای پخت خورش قیمه کرفس، لیمو عمانی ها را اضافه کنید و کمی زعفران و نمک به آن اضافه کرده و صبر کنید تا خورش به روغن افتاده سپس به همراه پلو دلخواه میل کنید.
فوت و فن های تهیه خورش قیمه کرفس
-
برای اینکه بوی لپه گرفته شود یکبار آن را بجوشانید تا بو و کف آن از بین برود.
-
می توانید به جای لیمو عمانی از رب لیموعمانی یا گرد آن استفاده کنید.
-
سعی کنید از کرفس تازه استفاده کنید تا هم طعم بهتر و هم خواص بیشتری داشته باشد.
-
به دلخواه می توانید از مرغ خرد شده یا قارچ استفاده کنید.
-
اگر لپه شما زودپز می باشد می توانید برای اینکه له نشود در اواسط پخت به گوشت اضافه کنید.
سخن آخر