طرز تهیه کیک نارگیل به صورت مرحله ای
در این مطلب آموزش طرز تهیه کیک نارگیل را به صورت مرحله به مرحله به همراه فیلم و نکاتی برای پخت، در اختیار شما قرار می دهیم.

کیک نارگیلی نوعی کیک خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که عطری دلنشین دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک نارگیلی را به همراه فوت و فنهای مربوط به پخت کیک را در اختیار شما مخاطب عزیز قرار می دهیم:
مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی | |
آرد سفید قنادی |
یک و نیم لیوان |
تخم مرغ |
۳ عدد |
شکر | ۱.5 لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
وانیل | یک چهارم قاشق مرباخوری |
پودر نارگیل |
یک و نیم لیوان
|
خامه صبحانه | ۲۰۰ میلی لیتر |
شیر | ۱۰۰ میلی لیتر |
طرز تهیه کیک نارگیلی
-
برای تهیه کیک نارگیلی، ابتدا تخم مرغها را همراه با شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
-
سپس یک لیوان ماست به مواد داخل ظرف اضافه کنید و سی ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید.
-
در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
-
سپس طی سه مرحله آرد را به مایه بالا اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی در حد مخلوط شدن از یک جهت هم بزنید.
-
قالب مورد نظر را انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.
-
شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و روی مایه کیک داخل قالب بریزید.
-
قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد.
-
۵ دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید تا کیک از بالا حرارت ببیند و شکر ذوب شود.
-
بعد از پخت حتما کیک را با خلال چوبی امتحان کنید که پخته باشد.
-
قالب کیک را از فر خارج کنید و پنج دقیقه صبر کنید تا سرد شود.
-
سپس خامه صبحانه را که از قبل از یخچال خارج کردهاید و به دمای محیط رسیده است، با شیر رقیق کنید و روی کیک بریزید.
فیلم طرز تهیه کیک نارگیلی
فوت و فنهای مربوط به پخت کیک
-
حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.
-
برای پخت کیک آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد میشود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر میشود.
-
برای اندازهگیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا میکنند.
-
همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندینبار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذرهای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده میکنید، باز کیک بوی تخم مرغ میگیرد.
-
سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمیگیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر میتواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده است.
سخن آخر
در این مطلب با طرز تهیه کیک نارگیل در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این مدل کیک در منزل نهایت لذت را برده باشید.