طرز تهیه6 مدل کیک هویج خانگی به روش خوشمزه با فیلم
کیک هویج یکی از خوشمزهترین کیکهایی است که در ادامه آموزش طرز تهیه کیک هویج را در قالب 6 مدل به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما قرار داده ایم.
کیک هویج یکی از مدل کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که می توان آن را به صورت ساده یا با گردو، دارچین، ساده، با شیر و یا بدون شیر آن را تهیه کرد.در ادامه 6 مدل طرز تهیه کیک هویج را به صورت مرحله ای با فیلم آموزشی به شما یاد می دهیم که امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.
کیک هویج و گردو و دارچین
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو و دارچین |
|
تخم مرغ |
4 عدد |
هویج |
۲ عدد یا یک لیوان رنده شده |
آرد |
۲ لیوان یا ۲۵۰ گرم |
بکینگ پودر |
۱ و ۲/۱ قاشق چای خوری |
مغز گردو |
1.2 لیوان |
روغن مایع | 1.2 لیوان |
دارچین |
1 قاشق چای خوری |
شکر | 1 لیوان |
طرز تهیه کیک هویج و گردو و دارچین
-
برای تهیه کیک هویج و گردو و دارچین، ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هنگام هم زدن تخم مرغ، شکر را کم کم به آن اضافه کنید.
-
مخلوط شکر و تخم مرغ باید کرم رنگ شوند.
-
در ادامه هویج رنده شده را به آن اضافه کنید.
-
همانطور که به هم زدن ادامه میدهید، کره گیاهی یا روغن مایع را به ترکیب به دست آمده، اضافه کنید.
-
در ظرف دیگر، بکینگ پودر، دارچین و آرد را با یکدیگر مخلوط و سپس الک کنید.
-
پس از الک کردن مواد را به مایعی که از قبل آماده کرده اید، آرام آرام اضافه کنید.
-
در ادامه گردو را به مخلوط خود اضافه کنید.
-
برای اینکه پف مواد کیک نخوابد، سعی کنید مخلوط کیک خود را به یک سمت هم بزنید.
-
سطح قالب کیک خود را با کره گیاه یا روغن چرب کنید.
-
مایع کیک هویج را درون قالب بریزید و چندین بار به آرامی قالب را به زمین بزنید.
-
۱۰ دقیقه قبل از اینکه کیک را در فر قرار دهید، آن را روشن کنید تا فر گرم شود.
-
قالب را درون فر و در دمای ۱۷۰ درجه قرار داده و بعد از ۴۰ دقیقه آن را بردارید.
فیلم طرز تهیه کیک هویج ساده
کیک سیب و هویج
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و هویج |
|
تخم مرغ |
4 عدد |
هویج |
۲ عدد یا یک لیوان رنده شده |
سیب | ۲ عدد یا ۱ لیوان رنده شده |
آرد | ۲ لیوان یا ۲۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری |
مغز گردو | ۲/۱ لیوان در صورت دلبخواهی |
روغن مایع | ۲/۱ لیوان |
دارچین |
۱ قاشق چای خوری در صورت دلبخواهی |
شکر | 1 لیوان |
طرز تهیه کیک سیب و هویج
-
برای تهیه کیک و هویج، ابتدا سیب و هویج شسته شده را رنده کنید.
-
شکر و تخم مرغ را با استفاده از همزن برقی یا دسته هم زنید تا زمانیکه به رنگ کرم دربیاید.
-
در ادامه کم کم سیب و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید.
-
سپس روغن مایه را اضافه کنید.
-
در ادامه بکینگ پودر، آرد و دارچین را چندین بار الک کنید و کم کم به مایع کیک خود اضافه کنید و هم بزنید.
-
در صورت دلبخواهی گردو را اضافه کنید.
-
کف قالب خود را با روغن چرب کنید.
-
مایع کیک را داخل قالب بریزید و برای از بین بردن حباب، قالب را چندین بار به کف میز کار خود بزنید.
-
فر را روشن کنید تا کاملا گرم شود.
-
قالب کیک را درون فر به مدت ۴۵ دقیقه و در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
کیک هویج و گردو کافی شاپی
طرز تهیه کیک هویج و گردو با شیر
-
برای تهیه کیک هویج و گردو با شیر، ابتدا هویج شسته شده را رنده ریز کنید.
-
گردوهای خرد شده را در یک قاشق آرد به غلطانید و آرد آن را جدا کنید.
-
در ادامه تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و با شکر، وانیل و رنده پوست لیموترش به مدت 10 دقیقه با همزن مخلوط می کنید تا به مایعی روشن و کشدار تبدیل شود.
-
سپس روغن و شیر را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید.
-
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و کم کم روی مواد الک کنید.
-
در ادامه هویج و گردو را افزوده و مخلوط کنید. مواد آماده شده را در قالب کیک بریزید و دو بار قالب را روی میز کار بکوبید تا به شکل منظم داخل قالب پهن شود.
-
در این مرحله کیک را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه بگذارید تا بپزد.
طرز تهیه کیک هویج و گردو بدون شیر
-
قبل از تهیه کیک هویج و گردو بدون شیر، همه مواد را در دمای محیط بگذارید تا هم دما شوند.
-
هویج را با رنده ریز زنده کنید.
-
گردو را داخل هاون کمی بکوبید.
-
تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی هم بزنید تا کرمی رنگ وکشدار شود.
-
سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
-
آرد، بیکینگ پودر و دارچین را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا آرد سبک شود و بعد طی سه مرحله به مواد اضافه کنید.
-
هویج رنده شده و در انتها گردو را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شود.
-
فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود و برای پخت بدون فر قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود.
-
برای پخت کیک باید مواد را داخل قابلمه و روی شعله پخش کن قرار دهید و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و برای ۱ ساعت زمان دهید تا کیک پخته شود و برای پخت بدون کیک قابل میانی تهی را با روغن جامد چرب کنید و آردپاشی کنید و مواد کیک را داخل آن ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا کیک پخته شود و بعد گریل را روشن کنید و برای ۲ دقیقه روی کیک نیز طلایی شود.
فوت و فن های کیک هویج
-
آرد را 3 بار الک کنید این رمز پوک شدن کیک شما است.
-
داخل قالب را روغن یا کره چرب و سپس آرد پاشی کرده و آماده بگذارید.
-
فر را حتما قبل از شروع کار روشن کنید.
-
می توانید آب هویج را جایگزین شیر کنید.
-
کیک هویج را هم به شکل خشک و هم با خامه فرم گرفته می توان سرو کرد.
-
بعد از ریختن مواد در قالب سه بار به سطح بکوبید تا سطح کیک صاف شود
سخن آخر
در این مقاله آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هویج را مشاهده کردید.آیا شما روش دیگری برای تهیه این مدل کیک بلد هستید که با ما و سایر مخاطبان سایت اصفهان امروز در میان بگذارید.