طرز تهیه طبیعی موخیتو یا موهیتو

این روزها در منوی بیشتر رستوران ها نام موهیتو یا موخیتو را می بینیم. نام اصلی این نوشیدنی موخیتو است که از نوشیدنی های سنتی کشور کوباست. این نوشیدنی طبیعی برای روز های گرم بسیار مناسب و البته تهیه آن هم بسیار راحت است و شما می توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.

طرز تهیه طبیعی موخیتو یا موهیتو

این روزها در منوی بیشتر رستوران ها نام موهیتو یا موخیتو را می بینیم. نام اصلی این نوشیدنی موخیتو است که از نوشیدنی های سنتی کشور کوباست. این نوشیدنی طبیعی برای روز های گرم بسیار مناسب و البته تهیه آن هم بسیار راحت است و شما می توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.


مواد لازم برای تهیه موخیتو برای یک لیوان ( یک نفر)

برگ نعناع ۴عدد
لیموترش ۱عدد
شکر ۱قاشق
آب گازدار نصف لیوان
یخ خردشده

برگ های نعنا را درون لیوانی که می خواهید نوشیدنی را سرو کنید بریزید سپس لیمو را قاچ کرده و با پوست روی آن بریزید. شکر را نیز به آنها اضافه کرده و با گوشکوب همه را له کنید تا عصاره نعنا خارج شده و با شکر، آب لیمو و تلخی پوست آن مخلوط شود. روی مخلوط را با یخ خرد شده بپوشانید و سپس آب گاز دار را به آن اضافه کنید. به همین سادگی نوشیدنی شما آماده است.

سعی کنید به جای لیموی تازه از آبلیمو استفاده نکنید. چون طعم لیمو تازه به همراه پوست آن بهتر است و همچنین اگر آب گاز دار ساده پیدا نکردید از آب گاز دار با طعم لیمو هم میتوانید استفاده کنید. به جای آب گاز دارد میتوانید از نوشابه اسپرایت و یا سون آپ نیز استفاده کنید.

ما اگر وقت بیشتری دارید، می توانید این نوشیدنی را به یک روش دیگر هم درست کنید که خوشمزه تر است.

موادلازم :

لیموترش ۱عدد
آب ۱لیوان
شکر ۱لیوان
برگ نعناع ۲۰عدد
آب گازدار نصف لیوان
یخ خردشده

مخلوط آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شده به شکل شربت در بیاید سپس آن را از روی حرارت بر دارید و برگ های نعنا را داخل آن بیاندازید و صبر کنید تا شربت کاملا خنک شود.

ر این فاصله لیمو را نصف کرده و آب نصف آن را بگیرید. نصفه دیگر لیمو و را تکه تکه کرده به همراه چند برگ نعنا در ته لیونی که می خواهید نوشیدنی را سرو کنید با گوشت کوب بکوبید و روی مخلوط را با یخ های خرد شده بپوشانید. سپس نصف لیوان را با شربت و نصفه دیگر را با آب گاز دار و آب لیمویی که گرفته اید پر کنید.

نوش جان!


موهیتو چیست + طرز تهیه موهیتو نعناع با سه روش



ارسال نظر