آشنایی با خواص تخم بلدرچین

تخم‌بلدرچین فواید زیادی دارد که برخی از مهم‌ترین آنها شامل توانایی آن در بهبود بینایی، افزایش سطح انرژی، تحریک رشد و نمو، بهبود سوخت‌وساز بدن، کاهش فشارخون، تسکین آلرژی، پاکسازی‌بدن و جلوگیری از بیماری‌های مزمن است.

تخم‌بلدرچین فواید زیادی دارد که برخی از مهم‌ترین آنها شامل توانایی آن در بهبود بینایی، افزایش سطح انرژی، تحریک رشد و نمو، بهبود سوخت‌وساز بدن، کاهش فشارخون، تسکین آلرژی، پاکسازی‌بدن و جلوگیری از بیماری‌های مزمن است. در ادامه برخی خواص آن عنوان می‌شوند.

افزایش سطح انرژی بدن

لیست بلند بالای موادمعدنی و ریزمغذی‌های موجود در تخم‌مرغ‌های کوچک، و همچنین تامین 6 گرم پروتئین در هر واحد، از آن یک منبع خوب برای داشتن روحیه و انرژی صبحگاهی ساخته است. این میزان پروتئین و موادمعدنی برای کسانی که احساس وابستگی به کافئین برای تامین انرژی بدنشان می‌کنند، بسیار مناسب است.

پیشگیری از بیماری‌های مزمن

از آن جایی که بدن ما دائم در معرض رادیکال‌های آزاد مسبب بیماری‌های مزمن و سرطان است، آنتی‌اکسیدان‌ها از اجزای حیاتی برای سلامت انسان‌ها به‌شمار می‌روند. تخم‌بلدرچین سرشار از ویتامین‌های C و A است که به خنثی‌کردن این رادیکال‌های آزاد به منظور حفظ و ارتقای سلامت بدن بسیار کمک می‌کند.

تقویت بینایی

در تخم‌بلدرچین مقدار بسیار زیادی ویتامین A نهفته است که به سلامت چشم‌ها و تقویت بینایی کمک می‌کند. فعالیت آنتی‌اکسیدانی ویتامین A به کاهش دژنراسیون ماکولای چشم و پیشگیری از پیشرفت آب مروارید کمک می‌کند که این‌ها موجب می‌شود شما به مدت طولانی‌تری بهتر ببینید!

تنظیم کلسترول

مقدار مناسبی از اسیدهای چرب مفید در تخم‌بلدرچین یافت می‌شود که موجب تقویت قلب در بسیاری از افراد می‌شود. بدن ما برای جبران اثرات منفی کلسترول بد خون یا همان LDL به HDL کلسترول که به کلسترول خوب نیز معروف است نیاز دارد. کلسترول خوب بیش از 60‌درصد چربی‌های زرده‌ی تخم مرغ را تشکیل می‌دهد. با این حال افرادی که در معرض مشکلات کلسترولی قرار دارند، بهتر است مقدار زیادی تخم‌بلدرچین مصرف نکنند. چرا که حدودا 6/1 گرم اسید چرب اشباع در هر واحد آن وجود دارد.

تحریک رشد

درست مانند تخم‌مرغ، تخم‌بلدرچین نیز یک منبع غنی پروتئین در رژیم غذایی است که برای بسیاری از فرایندهای بدن ما لازم است. پروتئین‌ها به اجزای تشکیل‌دهنده‌شان شکسته می‌شوند و در بدن دوباره برای ساخت سلول‌ها، بافت‌ها، ماهیچه‌ها، استخوان‌ها و رگ‌های خونی استفاده می‌شوند. پروتئین‌های موجود در تخم‌بلدرچین به رشد و نمو طبیعی و سلامت بدن کمک می‌کنند.

کاهش فشارخون

پتاسیم و تعداد زیادی ماده‌ معدنی دیگر در تخم‌بلدرچین یافت می‌شود. با اینکه اثرات محافظتی قلبی‌‌وعروقی تخم‌بلدرچین هنوز تحت بررسی است اما وجود پتاسیم به معنای توانایی کاهش فشارخون است. این ماده معدنی همچنین به عنوان گشادکننده عروق، کاهش آسیب و استرس بر روی شریان‌ها و رگ‌های خونی شناخته می‌شود. جالب است بدانید که مقدار پتاسیم تخم‌بلدرچین بسیار بالاتر از تخم مرغ‌های معمولی است.

پاکسازی بدن

سم‌زدایی از بدن بسیار مهم است؛ بخصوص در دنیایی که سرشار از سموم و عناصر سنگین و آلودگی‌هاست. مطالعات نشان داده است که افزودن تخم‌بلدرچین‌ به رژیم‌غذایی می‌تواند به عنوان یک عنصر سم‌زدا عمل کرده و به پاکسازی عروق‌خونی و کاهش اندازه سنگ‌های کلیوی و کیسه صفرا کمک کند.

افزایش متابولیسم بدن

مقدار مناسبی از ویتامین‌های گروه B که درتخم‌بلدرچین وجود دارد به افزایش فعالیت متابولیکی بدن با تنظیم عملکردهای آنزیمی و هورمونی کمک می‌کند. برای اطمینان از اینکه بدنتان سوخت‌وساز مناسبی دارد می‌توانید از تخم‌بلدرچین بهره کافی ببرید.

تسکین آلرژی

تخم‌بلدرچین به‌طور طبیعی دارای مقدار زیادی پروتئین اووموکوئید است که در بدن به‌عنوان یک ضدآلرژی طبیعی ایفای نقش می‌کند.اگر از احتقان، التهاب و دیگر علائم واکنش‌های آلرژیک رنج می‌برید، مصرف تخم‌بلدرچین می‌تواند به شما کمک کند تا به حالت طبیعی خود برگردید.



منبع: روزنامه آرمان
ارسال نظر