توقف فعالیت یک واحد تولید و فروش شیرینی در اصفهان

کارشناس بهداشت محیط تحت پوشش مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان، طی بازدید از یک واحد تولید و فروش شیرینی در شمال شهر به علت استفاده از رنگ های غیر مجاز در محصولات خود ، ادامه فعالیت این واحد را متوقف کرد.

کارشناس بهداشت محیط تحت پوشش مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان، طی بازدید از یک واحد تولید و فروش شیرینی در شمال شهر به علت استفاده از رنگ های غیر مجاز در محصولات خود ، ادامه فعالیت این واحد را متوقف کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پیرو شکایت سامانه خبری ارتباطات مردمی از قنادی فوق، کارشناس بهداشت محیط مرکز ولدان به همراه کارشناس بهداشت محیط مرکز جامی به منظور پیگیری موضوع شکایت به محل مورد نظر مراجعه کرده و در حین بازرسی کامل بهداشتی و کنترل مواد اولیه آن که توسط کارشناسان صورت گرفت به سی بسته انواع رنگ های غیر مجاز برخورد کردند که توسط متصدی در محل کارگاه نگهداری می شد.

از آنجایی که استفاده از رنگ های غیر مجاز از مصادیق تقلب در کسب تلقی می شود. کارشناسان بهداشت محیط پس از تنظیم صورتجلسات قانونی اقدام به غیر فعال سازی موقت شیر گاز کارگاه کرده و عواقب ناشی از فک غیر قانونی پلمب و بهره برداری غیر مجاز قبل از تایید مرکز بهداشت به متصدی مربوطه تفهیم شد. علاوه بر نمونه گیری محصولات این محل، رنگ های کشف شده نیز طی تنظیم صورتجلسه توقیف و جمع آوری شد.

همچنین پرونده این کارگاه قنادی پس از اخذ تعهد محضری مبنی بر رفع نواقص بحرانی به منظور سیر مراحل قضایی به مراجع ذیصلاح ارجاع شد.

ارسال نظر