برگزاری دهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری اصفهان با شعار "رسانه یعنی مردم"

دبیر دهمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان اصفهان گفت: دهمین جشنواره مطبوعات استان اصفهان با شعار رسانه یعنی مردم برگزار می‌شود که اهالی رسانه تا ۲۲ تیرماه برای ارسال آثار خود زمان دارند.

دبیر دهمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان اصفهان گفت: دهمین جشنواره مطبوعات استان اصفهان با شعار رسانه یعنی مردم برگزار می‌شود که اهالی رسانه تا ۲۲ تیرماه برای ارسال آثار خود زمان دارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، زهره والی‌پور ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه اظهار داشت: جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری از امسال بنابر سیاست برون‌سپاری مسئولیت‌ها از اداره ارشاد از سوی خانه مطبوعات و در قالب یک تشکل کاملاً خصوصی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه خانه مطبوعات یک ریال بودجه دولتی دریافت نکرده است، ادامه داد: همان‌طور که ارشاد به‌عنوان یک نهاد دولتی و بودجه‌های دولتی برای برگزاری جشنواره مطبوعات از توان اسپانسرها استفاده می‌کرد بنابراین استفاده از اسپانسر در برگزاری دهمین دوره از جشنواره مطبوعات که از سوی یک نهاد خصوصی و مستقل برگزار می‌شود بدون هیچ هزینه دولتی، امری غیرعادی نیست.
مدیر خانه مطبوعات استان اصفهان با دعوت از تمام اهالی رسانه برای مشارکت در ثبت‌نام الکترونیکی خانه مطبوعات، گفت: اعضا با ثبت الکترونیکی خود می‌توانند قوای خانه مطبوعات را دو چندان کنند و چون تمام برنامه‌های خانه بر اساس همین ثبت‌نام است حقی از کسی ضایع نمی‌شود.
وی ادامه داد: در کشورهایی که رسانه یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی است شاهد شبکه و روزنامه و خبرگزاری‌های مستقلی از نظر مالی هستیم که حداقل از نظر اقتصادی به هیچ نهاد، سازمان و یا اداره دولتی وابستگی ندارند.
امروز وظیفه یک رسانه شناخت راه‌های توسعه و پیشرفت و معرفی آن به جامعه است
والی‌پور با بیان اینکه در آن رسانه‌ها کسانی به روزنامه‌نگاری مشغول می‌شوند که این حرفه را نه فقط تجربی بلکه آن را علمی هم دنبال کرده‌اند، ادامه داد: خبرنگاران فرهنگ شهروندی، مباحث سیاسی و مسائل اقتصادی دنیا و موارد دیگر را به‌خوبی می‌شناسند و با روانشناسی از جامعه خود در راستای اهداف مدنظرشان قلم می‌زنند.
وی با بیان اینکه مدیران آن جوامع به دلایلی که ذکر شد اصحاب رسانه را افراد متخصص و دانایی می‌دانند که با اهتمام به انتقاداتشان در حوزه‌های مختلف از آن‌ها مشورت می‌گیرند، گفت: امروز وظیفه یک رسانه شناخت راه‌های توسعه و پیشرفت و معرفی آن به جامعه است و صد البته نظارت بر عملکرد کسانی است که به‌عنوان مدیر سرنوشت جامعه را به دست گرفته‌اند البته همراهی و همکاری دستگاه‌ها لازم است، که بعید می‌دانم اتفاق بیفتد.
رئیس هیئت‌مدیره خانه مطبوعات اصفهان نیز در این نشست بیان کرد: نقش تشکل‌ها ارتقا سطح علمی آموزشی و رفاهی است و ما در عرصه رسانه و مطبوعات نیازمند همراهی و همکاری بیشتری هستیم.
صادق هادی با تأکید بر اینکه به‌عنوان یک تشکل مطبوعاتی، هیچ تشکل دیگری را در مقابل خود نمی‌بینیم و از همدلی و اتحاد آن‌ها استقبال می‌کنیم، ادامه داد: پوستر جشنواره مطبوعات اصفهان در ماه رمضان رونمایی و فراخوان انجام شده و با استقبال همکاران رسانه مواجه شده است.
وی تصریح کرد: در وهله اول همدلی و در مرحله بعد رقابت سازنده میان خبرنگاران و نیز شناسایی نقاط قوت و ضعف از اهداف جشنواره است که نتیجه آن ارتقا سطح رسانه‌های استان اصفهان خواهد بود.
رئیس هیئت‌مدیره خانه مطبوعات اصفهان با اشاره به ضوابط و مقررات شرکت در جشنواره گفت: روزنامه‌نگاران شاغل و آزاد استان اصفهان که در مطبوعات غیر سراسری نمایندگی نشریات سراسری یا خبرگزاری‌ها و همچنین پایگاه‌های خبری استان فعالیت می‌کنند، می‌توانند در جشنواره شرکت کنند.
وی بیان کرد: آثار شرکت داده شده در جشنواره باید در فاصله زمانی اول فرودین 95 تا اول فروردین 96 در یکی از نشریات سراسری و استانی و خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان و دارای مجوز منتشر شده باشد.
دهمین جشنواره مطبوعات استان اصفهان با شعار رسانه یعنی مردم برگزار می‌شود
دبیر دهمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان اصفهان نیز در این نشست اظهار داشت: دهمین جشنواره مطبوعات استان اصفهان در دو محور اصلی (حرفه‌ای) دارای 10 رشته و محور ویژه (جنبی) نیز دارای 9 موضوع برگزار می‌شود.
سید محمد قلمکاریان بیان کرد: در بخش اصلی (حرفه‌ای) و در قسمت مقاله 46 اثر، سرمقاله و یادداشت 89 اثر، مصاحبه 83 اثر، تیتر 79 و طراحی و صفحه‌آرایی 34 اثر تاکنون به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است و در حوزه طنز مکتوب 40 اثر، کاریکاتور 31 اثر، خبر 27 اثر، خبر 27، گزارش 117، تک عکس 12 و گزارش تصویری تاکنون 15 اثر ارسال شده است.
وی با اشاره به آثار ارسالی در بخش جنبی جشنواره افزود: در موضوع قرآن و عترت 30 اثر، شهر خلاق 35 اثر و گفتمان سازی یا فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی 14 اثر و در بخش اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال 38 اثر، اقدام و عمل 19 اثر، آسیب‌های اجتماعی شامل مواد مخدر و روان‌گردان‌ها 45 اثر و در بخش مدیریت مصرف آب شرب و بهداشت 35 اثر ارسال شد.
دبیر دهمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان اصفهان گفت: دهمین جشنواره مطبوعات استان اصفهان با شعار رسانه یعنی مردم برگزار می‌شود که اهالی رسانه تا 22 تیرماه برای ارسال آثار خود زمان دارند.
وی با اشاره به اهداف جشنواره گفت:‌ هدف جشنواره ایجاد همدلی و هم‌زبانی بین اهالی مطبوعات و مسئولین استانی، ارتقای محتوا، کیفیت کار و پیشرفت اصحاب قلم و ایجاد رقابت مثبت و افزایش انگیزه و خلاقیت رسانه‌ها و توسعه ظرفیت‌های موجود مطبوعات، شناسایی نقاط قوت و ضعف رسانه‌ای استان و تمهید زمینه پویایی و نشاط مطبوعاتی است.

ارسال نظر