مهلت پذیرش رشته‌های دارای شرایط خاص گروه آزمایشی هنر فردا پایان می یابد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت پذیرش رشته‌های دارای شرایط خاص گروه آزمایشی هنر فردا (پنچشنبه) پایان می‌پذیرد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت پذیرش رشته‌های دارای شرایط خاص گروه آزمایشی هنر فردا (پنچشنبه) پایان می‌پذیرد.
به گزارش ایرنا، حسین توکلی روز چهارشنبه افزود: اطلاعات لازم درخصوص پذیرش در سایر مجموعه‌های دارای شرایط خاص نیز روز یکشنبه، ۲۵ تیرماه جاری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.
وی اظهار داشت: آن دسته از داوطلبان گروه آزمایشی هنر آزمون سراسری ۹۶ که در جلسه آزمون گروه آزمایشی مذکور حاضر بوده‌اند و علاقه‌مند به رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص این گروه آزمایشی هستند، ضرورت دارد به منظور شرکت در آزمون عملی رشته‌های ذی‌ربط مطابق جدول مندرج در اطلاعیه‌ای که از روز شنبه، ۱۷ تیرماه ۹۶ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت، نسبت به انتخاب حداکثر دو مجموعه از مجموعه‌های رشته‌های تحصیلی مربوط منحصراً به صورت اینترنتی تا پایان فردا (پنجشنبه ۲۲ تیرماه) از طریق سایت این سازمان اقدام کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه پذیرش دانشجو در رشته‌های تحصیلی مورد نظر در آزمون سراسری ۹۶ به صورت متمرکز و با شرایط خاص صورت می‌گیرد، لذا داوطلبانی که به انتخاب یک مجموعه از مجموعه رشته‌های ذی‌ربط برای شرکت در آزمون عملی اقدام می‌کنند، باید نسبت به پرداخت مبلغ ۲۵۰ هزار ریال بابت هزینه عملی در هر یک از مجموعه‌های جدول و اطلاعیه به صورت اینترنتی با کارت‌های بانکی عضو شتاب اقدام کنند.
توکلی خاطرنشان کرد: همچنین داوطلبان در صورتی که متقاضی شرکت در آزمون عملی دو مجموعه از مجموعه رشته‌های تحصیلی جدول مندرج در اطلاعیه مذکور هستند، باید نسبت به پرداخت مبلغ ۵۰۰ هزار ریال بابت هزینه این آزمون نیز اقدام کنند.

دختران دانشجو به صورت هوایی به عتبات اعزام می شوند
معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: تمام گروه های دانشجویان دختر به صورت هوایی به عتبات اعزام خواهند شد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، محمد زارع در خصوص مدت زمان اقامت دانشگاهیان در عراق تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، زائرین سه شب در نجف اشرف، سه شب در کربلای معلی و یک شب هم در کاظمین اقامت خواهند داشت.
وی افزود: طول مدت سفرهای هوایی یک هفته و در سفرهای زمینی حدود ۹ روز (به نسبت دوری و نزدیکی به مرز) است که در هر دو صورت زائرین یک هفته در شهرهای مقدس کشور عراق اقامت خواهند داشت.
معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان خاطرنشان کرد: زائرین دانشگاهی به شهرهای مقدس نجف اشرف، کربلای معلی و کاظمین مشرف می شوند. زیارت سامرا نیز با تصمیم سازمان حج و زیارت است و اگر شرایط فراهم باشد، دانشگاهیان تمامی کاروان ها به این شهر مقدس هم اعزام می شوند.
وی درمورد تفاوت پرواز به بغداد و نجف نیز گفت: پروازهای هوایی بخشی به مقصد نجف و بخشی بغداد خواهد بود که پروازهای بغداد ابتدا به کاظمین، کربلا و بعد به نجف اعزام می شوند و پروازهای نجف، ابتدا نجف، کربلا و سپس به کاظمین مشرف می شوند.
زارع ادامه داد: گروه های زمینی هم ابتدا به نجف اشرف و سپس کربلای معلی و بعد هم به کاظمین اعزام می شوند نکته قابل توجه آن است که تمامی گروه های دختران به صورت هوایی اعزام خواهند شد فقط در چند استان مرزی به طور محدود کاروان زمینی برای دختران داریم.
اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات در هفدهمین دوره از مرداد ماه آغاز و تا آبان ماه ادامه خواهد یافت. ثبت نام دانشگاهیان متقاضی تشرف به عتبات عالیات از ۱۰ تیرماه در سایت لبیک آغاز شده است و تا ۲۲ تیرماه در در سایتwww.labbayk.ir ادامه خواهد داشت.
بدرقه ۱۱۵ دانشجوی اعزامی به اردوهای جهادی در دانشگاه شریف
۱۱۵ نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به یکی از روستاهای محروم شهرستان نهبندان استان خراسان جنوبی اعزام شدند.
۸۰ نفر از دانشجویان جهادی پسر و ۳۵ نفر از دانشجویان جهادی دختر دانشگاه صنعتی شریف در قالب گروه جهادی شهید وزوایی دانشگاه به بخش شاهکوه شهرستان نهبندان استان خراسان جنوبی اعزام شدند.
بخش شاهکو به عنوان یکی از محروم ترین بخش های شهرستان نهبندان از جمله مناطقی است که تعداد کمی اردوهای جهادی در آنجا برگزار شده است که در این اردو، دانشجویان جهادی یک باب مدرسه یک کلاسه با زیربنای ۵۰ متر مربع را در روستای لخشک می سازند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، در این اردو عملیات احداث چهار کانال کشاورزی به طول ۳۵۰ متر در چهار روستای بخش شاهکوه احداث خواهد شد تا از هدر رفت آب در مسیر انتقال به مزارع کشاورزی جلوگیری کند.
در این اردو دانشجویان جهادی در قالب گروههای چهار نفره در روستاهای مختلف به فعالیت های فرهنگی همچون آموزش قرآن، احکام و مسائل مذهبی می پردازند، همچنین یک برنامه آموزشی گسترده نیز ویژه داوطلبان کنکور برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است آیین افتتاحیه اردوهای جهادی و بدرقه اولین گروه جهادی دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف با حضور پدر شهید احمدی روشن، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مسجد دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
تصویب دوره کارشناسی مهندسی منابع طبیعی - امور اراضی در دانشگاه علمی کاربردی
سرپرست دفتر برنامه ریزی درسی و دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی از تصویب دوره کارشناسی ناپیوسته مهندسی فناوری منابع طبیعی - امور اراضی در این دانشگاه خبر داد.
علیرضا جمالزاده گفت: برنامه درسی دوره‌ کارشناسی ناپیوسته مهندسی فناوری منابع طبیعی- امور اراضی در دویست و پنجاه و هشتمین جلسه شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی به تصویب رسید.
سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی و دبیر شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی اظهار داشت: هدف اصلی ‌این‌ دوره‌ تربیت‌ کارشناسان امور اراضی به منظور ‌ رفع‌ نیازهای نیروی انسانی متخصص زیر بخش امور اراضی وزارت جهاد کشاورزی‌ است.
وی افزود: تربیت کارشناسانی با دانش و اطلاعات فنی و تخصصی در حوزه امور زمین و آشنا با فناوری‌های نوین، تربیت کارشناسان متخصص و ماهر در زمینه امور اراضی به‌عنوان کارشناسان رسمی برای ارائه خدمات به عموم مردم فارغ از اشتغال در زیر بخش امور اراضی یا سایر دستگاه‌های دولتی از دیگر اهداف دوره‌ کارشناسی ناپیوسته مهندسی فناوری منابع طبیعی- امور اراضی است.
جمالزاده اظهار داشت: با ایجاد این رشته، سایر دستگاههای دولتی از جمله: سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری، سازمان حفاظت محیط زیست، زیر بخشهای وزارت مسکن و شهرسازی، شهرداری‌ها می‌توانند از دانش و اطلاعات اطلاعات تخصصی فارغ التحصیلان این رشته بهره مند شوند.
دبیر شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی تأکید کرد: دانش آموختگان این رشته می‌توانند در زیربخش‌های وزارت جهادکشاورزی از جمله: سازمان امور اراضی، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و همچنین در وزارت مسکن و شهرسازی، شهرداری، سازمان حفاظت از محیط زیست و غیره به عنوان کارشناس امور زمین ایفای نقش کنند.
وی افزود: از جمله قابلیت ها و توانمندی های حرفه ای دانش آموختگان این رشته پایش اراضی زراعی و باغی با استفاده از فنآوری های نوین، نظارت بر طرحهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی، بکارگیری سیستم اطلاعات جغرافیایی وسنجش از دور برای فعالیتهای امور اراضی، نظارت بر طرحهای واگذاری اراضی می‌باشد.
جمالزاده افزود: دانش آموختگان می توانند به عنوان کارشناس امور اراضی، کارشناس‌ حفظ کاربری اراضی، کارشناس واگذاری اراضی و نظارت مشغول به‌کار شوند.
دبیر شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی عنوان کرد: برخی از دروس تخصصی این دوره نیز شامل: نرم افزارهای کاربردی در امور اراضی، عملیات نرم افزارهای کاربردی در امور اراضی، عملیات سیستم اطلاعات جغرافیایی زمینGIS، کاربرد سنجش از دور (RS) در امور اراضی، حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی و ۵۱۲ ساعت آموزش عملی در محیط کار واقعی به عنوان آموزش در محیط کار خوهد بود.


ارسال نظر