کیک با ترکیب شکلات و آلبالو، مخصوص عصرانههای تابستانی
وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه کیک آلبالویی، با خامه ای فوق العاده را به شما آموزش داده ایم. شاید تا قبل از این فکر می کردید که ترکیب آلبالو با شکلات چیز خوبی از آب در نمی آید، اما بعد از درست کردن این کیک نظرتان کاملا عوض می شود.
مواد لازم:
مواد خامه مخصوص:
ابتدا آلبالو ها را شسته و هسته آنها را خارج کنیدو آنها را در ابعاد متوسط خرد کنید و نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب را به همراه آلبالو ها داخل قابلمه بریزید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید. پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه مواد 15 دقیقه روی حرارت متوسط جوشید و آلبالو ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند.
کره را در دمای اتاق نرم کنید و به همراه تخم مرغ ها ، شکر و وانیل با همزن 7 دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. سپس شیر ولرم را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و آنها را 2 بار الک کنید تا کاملا سبک شوند ، مخلوط را کم کم روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با لیسک مخلوط نمایید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند.
قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید یا کمی آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید طوری که تنها نیمی از ظرف پر شود.قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و خوب گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند ، پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس هر کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید .با این مواد شما دو کیک خواهید داشت که بعد از نیم شدن تبدیل به 4 لایه میشود.
برای تهیه خامه مخصوص ابتدا کره نرم شده و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و 3 دقیقه با همزن بزنید. سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن بزنید و در آخر 3 قاشق غذاخوری از شیره آلبالویی که خنک شده است به خامه اضافه کنید سپس آن را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از اینکه کیک و خامه هر دو خوب خنک شدند، یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید ، با قلمو مقداری از شیره آلبالو را روی کیک بزنید سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید و در ادامه مقداری از آلبالویی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید.
پس از اینکه تمام لایه های کیک با کرم خامه ای وآلبالو پرشد با اضافه کرم خامه ای دور کیک را تزیین کنید ، شکلات تخته ای را رنده کنید و اطراف کیک را با آن و آلبالو تزیین نمایید. کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکات:
1-در صورت تمایل به جای آلبالو از گیلاس یا کمپوت گیلاس استفاده کنید.
2-به جای شکر میتوان از همان میزان عسل استفاده کرد.
مواد لازم:
- اسانس وانیل چند قطره
- نمک 1 هشتم قاشق چایخوری
- شیر 1 لیوان
- پودر کاکائو 8 قاشق غذاخوری
- کره 4 قاشق غذاخوری سر پر
- تخم مرغ 2 عدد
- بیکینگ پودر 2 و نیم قاشق چایخوری
- شکر 1 و نیم لیوان
- آرد 1 و نیم لیوان
مواد خامه مخصوص:
- کره 200 گرم
- آب (سرد) نصف لیوان
- شکر نصف لیوان
- آلبالو نیم کیلو
- شکلات تخته ای به میزان لازم
- پنیر خامه ای 400 گرم
- پودر قند 3 لیوان
ابتدا آلبالو ها را شسته و هسته آنها را خارج کنیدو آنها را در ابعاد متوسط خرد کنید و نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب را به همراه آلبالو ها داخل قابلمه بریزید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید. پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه مواد 15 دقیقه روی حرارت متوسط جوشید و آلبالو ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند.
کره را در دمای اتاق نرم کنید و به همراه تخم مرغ ها ، شکر و وانیل با همزن 7 دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. سپس شیر ولرم را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و آنها را 2 بار الک کنید تا کاملا سبک شوند ، مخلوط را کم کم روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با لیسک مخلوط نمایید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند.
قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید یا کمی آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید طوری که تنها نیمی از ظرف پر شود.قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و خوب گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند ، پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس هر کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید .با این مواد شما دو کیک خواهید داشت که بعد از نیم شدن تبدیل به 4 لایه میشود.
برای تهیه خامه مخصوص ابتدا کره نرم شده و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و 3 دقیقه با همزن بزنید. سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن بزنید و در آخر 3 قاشق غذاخوری از شیره آلبالویی که خنک شده است به خامه اضافه کنید سپس آن را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از اینکه کیک و خامه هر دو خوب خنک شدند، یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید ، با قلمو مقداری از شیره آلبالو را روی کیک بزنید سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید و در ادامه مقداری از آلبالویی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید.
پس از اینکه تمام لایه های کیک با کرم خامه ای وآلبالو پرشد با اضافه کرم خامه ای دور کیک را تزیین کنید ، شکلات تخته ای را رنده کنید و اطراف کیک را با آن و آلبالو تزیین نمایید. کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکات:
1-در صورت تمایل به جای آلبالو از گیلاس یا کمپوت گیلاس استفاده کنید.
2-به جای شکر میتوان از همان میزان عسل استفاده کرد.