«تلفن همراه» در ایران 23 ساله شد

به گزارش ایرنا اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، نوزدهم مرداد 1373، با واگذاری چهار سیمکارت به کارکنان نهاد ریاست جمهوری، عرضه سیمکارت تلفن همراه در ایران آغاز شد

به گزارش ایرنا اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، نوزدهم مرداد 1373، با واگذاری چهار سیمکارت به کارکنان نهاد ریاست جمهوری، عرضه سیمکارت تلفن همراه در ایران آغاز شد.
بهره برداری از نخستین فاز شبکه تلفن همراه کشور، در مرداد ماه سال 1373 در شهر تهران با 24 سایت بی.تی.اس (BTS) و با ظرفیت 9200 شماره آغاز شد و به دنبال استقبال مردم از این پدیده، شرکت مخابرات ایران درصدد گسترش پوشش آن از تهران به کل کشور بر آمد.
بنابراین با توجه به نیاز و تقاضای مردم به این پدیده، فعالیت هایی متناسب با جهت گیری جهانی برای توسعه شبکه تلفن همراه در اهداف عالی مجموعه مخابرات کشور صورت گرفت.
در ادامه این برنامه هیات وزیـــران بنا بــه پیشنهــاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اساسنامه شرکت ارتباطات سیار را با سرمایه 2 هزار میلیارد ریال تصویب کرد و همه وظایف امور ارتباطات سیار شرکت مخابرات ایران به شرکت ارتباطات سیار ایران واگذار شد.
اکنون شرکت ارتباطات سیار ایران با بیش از 89 میلیون سیمکارت واگذار شده در 1245 شهر (100درصد شهرها) و 43 هزار روستا (86.9 درصد روستاها) و بیش از 70 هزار کیلومتر از جاده های کشور، 96.5 درصد پوشش جمعیتی کشور را زیرپوشش دارد.
ضریب نفوذ اپراتور اول 84.2 درصد و ارتباط رومینگ بین الملل آن با 270 اپراتور در 112 کشور جهان برقرار است. همراه اول، علاوه بر اینکه پیشتاز عرضه سیمکارت در کشور بوده است با نوسازی مداوم شبکه خود، به روزترین تجهیزات شبکه تلفن همراه کشور را نیز دارد.
همراه اول مجوز ارتقای پروانه ارایه خدمات تلفن همراه به نسل3 و بالاتر را در سال 1393 دریافت کرد و اکنون با گذشت کمتر از سه سال، 1042 شهر و 970 روستا به شبکه نسل 3 پیوسته اند و 710 شهر زیر پوشش شبکه نسل 4 و 4.5 همراه اول قرار دارند.
اپراتور اول در چهار سال گذشته، در ارزیابی رسمی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) که بر اساس استاندارد «یی.اف.کیو.ام» (EFQM) صورت می گیرد، رتبه اول اپراتورهای تلفن همراه کشور را برای خود حفظ کرده است.

ارسال نظر