اثرات گوشت شترمرغ در درمان بیماری‌ها

تا به حال از اثرات گوشت شترمرغ در درمان بیماری‌ها و کاهش چربی‌های مضر بدن چیزی شنیده اید...؟

اصفهان زیبا: تا به حال از اثرات گوشت شترمرغ در درمان بیماری‌ها و کاهش چربی‌های مضر بدن چیزی شنیده اید...؟

در این زمینه شهناز ادیب، کارشناس نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان چنین می‌گوید: گوشت شتر مرغ از کم چرب‌ترین انواع گوشت قرمز بوده که دارای مقدار کلسترول بسیار پایین است. از لحاظ طعم با بهترین انواع گوشت گوساله قابل مقایسه بوده و در میزان پروتئین تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. این گوشت منبع غنی ویتامین های گروه ب، به ویژه ویتامین ب 6‌، ب12 و آنتی اکسیدان های طبیعی محسوب می شود و به دلیل طبع گرم و خشکی که دارد، برای افراد سرد مزاج و مبتلا به بیماری های مفصلی و اعصاب که منشأ آن اغلب ناشی از سردی بدن است، مفید است. اهمیت و گسترده بودن خواص گوشت شتر مرغ برای سلامتی و درمان بیماری ها ما را بر آن داشت تا شما را با فواید این منبع غذایی مفید و ارزشمند آشنا کنیم. با ما همراه باشید.البته لازم به ذکر است به عقیده متخصصان علم تغذیــــه، مصـرف گوشت شتر مـــرغ به صـــورت دائمی و روزانه مناسب نبوده و بهتر است به عنوان یکی از گوشت‌هـــای مصرفی، در رژیم غذایی روزانه افراد قرار گیرد.

خواص

بـــرخـــی از مهــم ترین خواص گوشت شتر مرغ و مزایای مصرف آن به شرح زیر است:
استفاده از گوشت شتر مرغ برای درمان دردهای مفصلی مثل سیاتیک، درد کمر و ساق پا که ناشی از غلبه سردی در بدن است، کاربرد دارد.

خواص گوشت شتر مرغ در طب سنتی، استفاده از آن به منظور درمان برخی بیماری های زنان ناشی از سردی رحم است. در طب سنتی آمده است که استفاده از این گوشت از بین برنده سردی بدن، باد و برطرف کننده بلغم است. میزان امگا3 و ویتامین های گروه ب موجود در گوشت شتر مرغ بالا بوده، از این رو مصرف آن برای درمان و رفع افسردگی مفید است.

به دلیل میزان پایین چربی، کلسترول و سدیم موجود در این گوشت، یکی از مهم ترین خواص گوشت شتر مرغ و فواید درمانی آن پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است و از لخته شدن خون نیز جلوگیری می کند. گوشت شترمرغ به طور طبیعی در برابر برخی باکتری های مضر مثل ایکولای و سالمونلا مقاوم است. به دلیل میزان بالای آهن موجود در گوشت شتر مرغ، مصرف آن برای درمان کم خونی مفید بوده، استفاده از آن برای زنان باردار توصیه می شود.

از گوشت شتر مرغ در طب سنتی برای درمان نقرس و سیاتیک استفاده می شود. گوشت شتر مرغ دارای محتوای چربی پایین‌تری نسبت به سایر گوشت هاست. ميزان پايين چربی، سديم و میزان محتوای خوب اسيدهای چرب غير اشباع درآن در مقايسه با گوشت گاو و مرغ آن را از لحاظ تغذیه ای بسیار قابل توجه کرده است. در فیله یا استیک این گوشت، کمتر از 1,1 درصد چربی وجود دارد. همچنین مقدار کلسترول گوشت این پرنده هم کم بوده، به طوری که در هر کیلو گرم از گوشت آن حدود 600 میلی گرم کلسترول موجود بوده و میزان پروتئین آن بالای 20 درصد است.

ارسال نظر