قهوه میل به مصرف مواد قندی را افزایش می‌دهد

بررسی‌ها نشان می‌دهد کافئین توانایی افراد را در حس کردن طعم خوراکی‌های شیرین کاهش داده و تمایل برای مصرف آنها را افزایش می‌دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد کافئین توانایی افراد را در حس کردن طعم خوراکی‌های شیرین کاهش داده و تمایل برای مصرف آنها را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، متخصصان دریافتند کافئین - محرک کلیدی در قهوه - توانایی فرد را در حس کردن خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین کاهش می‌دهد و در نتیجه ممکن است تمایل افراد را به مصرف این نوع خوراکی‌ها بیشتر کند.

علاوه بر این متخصصان تغذیه و سلامت در آمریکا تاکید کردند که نوشیدن قهوه سطح هوشیاری را بالا می‌برد.

مصرف قهوه فوائد متعددی برای سلامتی دارد. به طور مثال اوایل سال جاری متخصصان مصرف روزانه قهوه را با کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد مرتبط دانستند در حالیکه در آزمایش‌های دیگر مشخص شد این نوشیدنی به طول عمر بیشتر افراد کمک می‌کند.

با این وجود متخصصان سلامت به افراد توصیه می‌کنند که نسبت به مصرف این نوشیدنی و خوردنی‌هایی که همراه آن استفاده می‌کنند هوشیار باشند زیرا مصرف قهوه ممکن است تمایل افراد به مزه‌های شیرین را افزایش دهد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، متخصصان آمریکایی تاکید کردند کافئین گیرنده‌های "آدنوزین" در مغز را مسدود کرده و سطح هوشیاری را افزایش می‌دهد. همزمان مسدود شدن این گیرنده‌ها توانایی فرد را در حس کردن طعم خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین کاهش می‌دهد. در چنین شرایطی تمایل فرد به مصرف چنین خوراکی‌هایی تشدید می‌شود.

ارسال نظر