درمان دیابت با خام گیاه‌خواری

این روزها یکی از بیماری‌هایی که در حال افزایش است، دیابت است که برای درمان آن حتما باید پیگیری شود. یکی از راهکارهای بهبود و بهتر است بگویم پیشگیری از این بیماری خام‌‌گیاه‌خواری است که درباره‌اش دکتر شجاع ‌الدین فرخی، دکترای علوم آزمایشگاهی با 14 سال سابقه خام‌گیاه‌خواری توضیح می‌دهد.

اصفهان زیبا: این روزها یکی از بیماری‌هایی که در حال افزایش است، دیابت است که برای درمان آن حتما باید پیگیری شود. یکی از راهکارهای بهبود و بهتر است بگویم پیشگیری از این بیماری خام‌‌گیاه‌خواری است که درباره‌اش دکتر شجاع ‌الدین فرخی، دکترای علوم آزمایشگاهی با 14 سال سابقه خام‌گیاه‌خواری توضیح می‌دهد:

ابتدا بد نیست بدانیم اعضای بدن هرکدام برای کاری تشکیل شده‌اند. برای مثال لوزالمعده برای اینکه روزی یک یا دو بار انسولین ترشح کند و اگر بیش از این باشد از کار می‌افتد و دچار بیماری دیابت می‌شود؛ اما باید بدانیم دیابت در افراد چطور بروز می‌کند؟؛ به‌طور طبیعی 100 میلی‌گرم قند در خون ما هست و همیشه ثابت است که اگر این میزان از 120 تا 130 به بالا رفت تبدیل به دیابت می‌شود. وقتی قند‌خون بیش از حد بالا رفت به تمام اعضای بدن لطمه می‌زند‌. باید مقدار قند در طول روز کنترل شود.

تعریفی از خام گیاه‌خواری
این روش همه بیماری ها را برای همیشه ریشه‌کن می‌کند وقتی ما مصرف خوراک های پخته و داروها را قطع کنیم، سلول ها انباشته‌ شده در ارگان‌ها حل شده و دفع می‌شوند‌. ارگان‌های سیر شده با سلول‌های فعال مجهز می‌شوند و در مقابل میکروب‌ها تقویت می‌شوند و به این شیوه همه ناراحتی‌ها و بی‌نظمی‌های بدن برطرف شده و سلامتی کامل نصیب خام‌خوار می‌شود.

راه درمان دیابت با خام گیاه‌خواری
در طب جدید پزشکی دیابت را می‌توانند با کمک انسولین و قرص متورپین در حدود 100 ثابت نگه ‌دارند؛ اما ‌در خام گیاه‌خواری درمان دیابت توسط ‌خود بدن بیمار وجود دارد.‌ در این حالت باید ببینیم که چه چیزی باعث دیابت در بدن فرد شده و آن را از برنامه غذایی حذف و جلوگیری کرد.

نقش مواد غذایی: همه مواد غذایی باعث ورود انسولین نمی‌شوند‌.
هر ماده غذایی که شاخص قندش کمتر از 50 است باعث ورود انسولین در بدن نمی‌شود. این مواد غذایی که شاخص قند آنها 70 تا 100 است دارای انسولین هستند که وارد خون بدن می‌شوند. بعضی مواد هستند که به یک‌باره وارد بدن شده و از 100 سی سی بالا‌تر می‌رود‌. همین مواد باعث وجود انسولین می‌شوند‌. ما در بدن خود 500گرم قند ذخیره شده داریم که در کبد و ماهیچه‌ها ذخیره می‌شود اگر بدن دچار افت قند شد از آن استفاده می‌کند. موادی که ایندکس گلیکومی بالایی دارند:‌ عسل، خرمای رطب، سیب زمینی، جو، ذرت، هویج پخته، کدوحلوایی، باقلا، آرد سفید، خربزه شیرین.چند ماده غذایی برای دیابتی‌ها: دمنوش گزنه، بامیه، دمنوش پوست انبه، برگ زغال اخته، لوبیای قرمز، ریشه کاسنی.

ورزش: باید ورزش کنیم که قند اضافه بدن سوخته شود مخصوصا پیاده‌روی برای سلامتی ما مهم است‌. سلامتی بدون تحرک محال هست. ضمنا استرس و اضطراب‌ و خشم و عصبانیت باعث ترشح انسولین می‌شود که از هر ماده غذایی خطرناک‌تر و بدتر است. پس یک فرد دیابتی باید ورزش کند و آرامش داشته و تغذیه صحیح داشته باشد تا بهبودی حاصل شود.

ارسال نظر