تولد بیش از ۹۰۰ هزار نوزاد ناقص در چین
کشور چین در واکنش به سرعت گرفتن پیری جمعیت در این کشور به زوجهای متاهل اجازه داده به جای یک فرزند دو بچه داشته باشند؛ این تصمیم باعث شده که بارداری زنان در سنین بالا افزایش یابد و هر ساله بیش از نهصد هزار کودک مبتلا به نقائص مادرزادی در این کشور به دنیا آیند.
کشور چین در واکنش به سرعت گرفتن پیری جمعیت در این کشور به زوجهای متاهل اجازه داده به جای یک فرزند دو بچه داشته باشند؛ این تصمیم باعث شده که بارداری زنان در سنین بالا افزایش یابد و هر ساله بیش از نهصد هزار کودک مبتلا به نقائص مادرزادی در این کشور به دنیا آیند. در حالی که هر ساله حدود ۹۰۰ هزار نوزاد دارای مشکلات سلامتی مادرزاد در چین به دنیا میآیند، مقامات بهداشت و سلامت این کشور گفتهاند که خواستار افزایش غربالگریها و معاینات پزشکی پیش از ازدواجند.
انجمن معلولان چین در گزارشی میزان بروز نقایص مادرزادی در سال ۱۹۹۶ میلادی در هر ۱۰ هزار نفر، ۸۷/۸ بود، اما این میزان به ۱۴۹/۹ مورد در هر ۱۰ هزار نفر طی سال ۲۰۱۰ میلادی رسیده است.
چین در سال ۲۰۰۳ معاینات اجباری پیش از ازدواج را لغو کرد. این آمار در آن سال به نسبت ۱۲۰ نوزاد ناقص در میان هر ۱۰ هزار نفر رسید.
شینهوا، خبرگزاری دولتی چین، گزارش داده است که طبق اعلام کمیته برنامهریزی خانواده و بهداشت ملی، ۶۰ درصد از زنان واجد شرایط برای داشتن فرزند دوم، سنی بالاتر از ۳۵ سال دارند و تعداد زنان مسنتری که باردار میشوند از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ به متجاوز از ۳ میلیون در هر سال خواهد رسید.
این خبرگزاری همچنین اضافه کرد: چنین روندی افزایش تعداد مبتلایان به نقائص مادرزادی را به دنبال میآورد.
گزارش شده است که ۸۵ میلیون نفر از مردم چین ناتوان و ازکارافتادهاند.