ویتامینی برای کاهش عوارض شیمی درمانی

آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه‌های حاوی ویتامین سی با سلول‌های سرطانی مبارزه می‌کند و به نوعی داروی ضدسرطان محسوب می شود.

آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه‌های حاوی ویتامین سی با سلول‌های سرطانی مبارزه می‌کند و به نوعی داروی ضدسرطان محسوب می شود.

به گزارش بهداشت نیوز، ویتامین سی تاثیر زیادی در کاهش عوارض پس از شیمی درمانی دارد و بیماران بهتر مشکلات شیمی درمانی را تحمل می کنند.

ویتامین سی در بیشتر میوه ها از جمله پرتقال، نارنگی و گریپ فورت موجود است و به دلیل وجود آنتی اکسیدان‌، ضد سرطان است بوده و با سلول های سرطانی مبارزه می کند و از افزایش فشار خون و خشکی دهان در زمان رادیو ترابی و شیمی درمانی می کاهد.

ویتامین سی سبب شده طول عمر بیماران و کیفیت زندگی آنها افزایش یابد.

ارسال نظر