ایجاد اراده ملی برای احیای بافت فرسوده و تاریخی اصفهان ضروری است

عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه برای احیای بافت فرسوده اصفهان نیازمند اراده ملی هستیم، گفت: همکاری شورا، شهرداری، میراث فرهنگی، سازمان نوسازی و بهسازی و بخش خصوصی ضروری است.

عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه برای احیای بافت فرسوده اصفهان نیازمند اراده ملی هستیم، گفت: همکاری شورا، شهرداری، میراث فرهنگی، سازمان نوسازی و بهسازی و بخش خصوصی ضروری است.

به گزارش مهر، اصغر برشان ظهر یکشنبه در هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه شهر اصفهان شهری تاریخی، تولیدی، خدماتی و کشاورزی است، اظهار داشت: با این شرایط ۶۰ درصد از ساکنان این شهر کارگر و بازنشسته هستند و رسیدگی به شرایط آنها ضروری است.

وی با بیان اینکه برای راه‌اندازی مراکز فرهنگی و تفریحی ضروری است که مکان‌ها و هزینه‌های در نظر گرفته شده برای آنها متناسب با درآمد و توان مالی شهروندان باشد، تصریح کرد: باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که همه شهروندان بتوانند از فضاهای ایجاد شده استفاده کنند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر بالغ بر ۱۳۲ هزار نفر بازنشسته و مستمری بگیر تامین اجتماعی و بالغ بر ۷۷ هزار نفر بازنشستگان کشوری در اصفهان وجود دارد، افزود: این در حالی است که برای رفع نیاز این افراد در شهر اصفهان بر نامه‌ریزی خوبی صورت نگرفته و فضاهایی را برای گذران مطلوب اوقات فراغت و استفاده آنها از مواهب شهری فراهم نکرده‌ایم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بافت‌های تاریخی نشان دهنده هویت تاریخ سراسر افتخار اصفهان است، ابراز داشت: این در حالی است که در حال حاضر بافت‌های تاریخی اصفهان به دلایل عدیده‌ای هم چون نداشتن دسترسی قابل قبول، عدم تعامل متولیان امر خاصه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، عدم تخصیص اعتبارات کافی برای بازسازی و احیا، رفع بعضی موانع قابل رفع همانند کار مشترک و جمعی در طرح جامع و تفصیلی، اولویت‌بندی در حفظ و احیا و یا حذف بعضی از اماکن که قابل بازسازی و نوسازی نیست و ... هر روز به مخروبه‌های غیر قابل بازسازی آن افزوده و خالی از سکنه و هویت شهری شده و یا مهاجران و حاشیه نشینان در آن سکونت کرده‌اند.

برشان با اشاره به اینکه برای احیای بافت فرسوده و تاریخی شهر اصفهان نیازمند اراده ملی هستیم، گفت: از این رو همکاری شورا و شهرداری و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، سازمان نوسازی و بهسازی و بخش خصوصی در حل این مشکل و احیاء این میراث کهن امری ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه امروز معضل اشتغال و توسعه و بهبود فضای کسب و کار از اهم مشکلات است و نرخ بیکاری استان و شهر اصفهان از متوسط کشور بیشتر است، اضافه کرد: توسعه اشتغال در صنایع دستی از زود بازده ترین و کم هزینه ترین در ایجاد اشتغال است و اصفهان با داشتن بیش از ۹۹ رشته صنایع دستی که بسیاری از این حرف برند اصفهان و ثبت جهانی شده و توسعه صنعت سخت افزاری به دلایل متعدد دیگر قابل احداث و توسعه نیست .

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه باید با رفع موانع جذب توریست و استفاده از پتانسیل‌های خواهر خواندگی، تعاملات جهانی و ایجاد زیرساخت‌های لازم شرایطی را فراهم کنیم که صنایع دستی احیا و با بازار مالی لازم زمینه صادرات آن فزونی یافته و اصفهان به عنوان شهر پایلوت در کشور عامل گسترش اشتغال در صنایع دستی شود، گفت: برای این امر راهکارهای ساده‌ای همچون جلوگیری و ممنوعیت واردات صنایع دستی باید مورد توجه باشد.

ارسال نظر