کاهش2 هزار تومانی قیمت گوشت قرمز به دلیل کسادی بازار

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان گفت: کسادی بازار، قیمت گوشت قرمز در اصفهان را ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان کاهش داده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان گفت: کسادی بازار، قیمت گوشت قرمز در اصفهان را ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان کاهش داده است.
رضا انصاری در گفت‌وگو با تسنیم با تاکید بر اینکه قدرت خرید مردم بسیار کاهش یافته است، اظهار داشت: هر ساله با فرا رسیدن فصل سرما شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار هستیم، اما امسال با کسادی بازار نرخ‌ها اندکی کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه کاهش عرضه و افزایش تقاضا سبب افزایش قیمت‌ها در بازار می‌شود، افزود: براساس قانون موظف هستیم برای سود قصابان از فروش 8 درصد بر محصولات بگذریم، اما به دلیل کاهش قدرت خرید مردم و رکود اقتصادی فقط 2 تا 3 درصد بیشتر سود نمی‌بریم.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان پیرامون اینکه کاهش 1500 تا 2000 تومانی نرخ گوشت با همکاری و توافق قصابان اصفهان در بازار اجرایی شده است، بیان کرد: اگر گوشت قرمز با احتساب 8 درصد و نرخ واقعی عرضه شود، قیمت‌ها سرسام‌آور شده و فقط قشر خاصی می‌توانند گوشت خریداری کنند و این کالا از سفره دیگر افراد جامعه حذف خواهد شد.
وی در پاسخ به اینکه آیا با کاهش قدرت خرید مردم و کسادی بازار، قیمت گوشت قرمز در ماه‌های آینده هم کاهش خواهد داشت، گفت: در حال حاضر خرید دام از کشتارگاه تا درب قصابی‌ها با حمل و نقل، هزینه کشتار برای قصاب 38 هزار 500 تومان تمام می‌شود و باید به نحوی فروخته شود که برای آنها به صرفه باشد، اما فعلاً با کسادی بازار، قیمت‌ها توافقی کاهش یافته است.
انصاری اظهار داشت: اکنون گوشت گوسفندی در اصفهان 36 تا 37 هزار تومان، بدون دنبه درجه یک 40 و گوساله هم 37 هزار تومان فروخته می‌شود، اما مردم قدرت خرید ندارند و قصابی‌ها هم با شرایط هزینه‌های اولیه نمی‌توانند قیمت خود را پایین بیاورند، زیرا جز ضرر نتیجه‌ای عاید آنها نمی‌شود.
وی پیرامون اینکه بره زنده اکنون در اصفهان 16 تا 17 هزار تومان فروش می‌رود، افزود: از ابتدای سال جاری گرانی قیمت گوشت سبب شده مردم این کالا را خریداری نکنند و بازار گوشت قرمز به شدت کساد شده و رکود بر آن حاکم است.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان با گلایه از اینکه با گرانی حامل‌های انرژی دخل و خرج واحدهای قصابی با هم نمی‌خواند، بیان کرد: بسیاری از قصابی‌های استان اصفهان توان پرداخت کرایه مغازه، هزینه قبض آب، برق، گاز ندارند و بدهکارند و توان ادامه فعالیت نیست.
وی افزود: اکنون به دلیل خشکسالی‌های متوالی در اصفهان، سیر صعودی قیمت علوفه، افزایش هزینه‌های حامل‌های انرژی، حمل و نقل و جانبی درصد بالایی از واحدهای تولید و قصابی‌های در اصفهان 100 درصد تعطیل شده‌اند.

ارسال نظر