70 درصد آمریکایی‌ها معتقدند برجام منافع‌شان را حفظ می‌کند

نتایج یک نظرسنجی جدید برای اندیشکده بروکینگز نشان می‌دهد که 70 درصد مردم آمریکا معتقدند پایبندی به توافق هسته‌ای منافع امنیت ملی کشورشان را تامین می‌کند.

نتایج یک نظرسنجی جدید برای اندیشکده بروکینگز نشان می‌دهد که 70 درصد مردم آمریکا معتقدند پایبندی به توافق هسته‌ای منافع امنیت ملی کشورشان را تامین می‌کند.

به گزارش ایسنا، یکی از کارشناسان ارشد اندیشکده آمریکایی بروکینگز یک سال پس از ریاست جمهوری دونالد ترامپ یک نظرسنجی درباره رویکرد مردم این کشور نسبت به مسائل مختلف، از جمله انتقال سفارت واشنگتن به بیت المقدس، رژیم صهیونیستی، ایران، کره شمالی و نقش روسیه در منطقه انجام داده است.

نتایج این نظرسنجی نشان می دهد که 70 درصد آمریکایی‌ها معتقدند که اگر تهران و واشنگتن به تعهدات خود در توافق هسته‌ای عمل کنند، منافع امنیت ملی ایالات متحده تامین خواهد شد.

این نظرسنجی همچنین با تکیه بر ادعای پیشین غرب و آمریکا علیه برنامه هسته‌ای کشورمان از شرکت کنندگان پرسیده است که آیا این توافق شانس ایران برای توسعه تسلیحات هسته‌ای را کاهش می دهد یا نه. 55 درصد به این سوال پاسخ مثبت داده‌اند.

سوال دیگر این نظرسنجی درباره رویکرد مردم آمریکا نسبت به اقدام رئیس جمهور ترامپ در عدم تایید پایبندی ایران به توافق هسته‌ای است. تنها 35 درصد از شرکت کنندگان تصمیم ترامپ را مورد تایید قرار داده‌اند که 68 درصد آنها جمهوری خواهان هستند.

شرکت کنندگان علاوه بر این در پاسخ به این سوال که اگر کنگره بخواهد درباره وضع مجدد تحریم‌ها علیه ایران تصمیم‌گیری کند، چه چیزی را باید در نظر بگیرد، اینگونه پاسخ داده‌اند که؛ 29 درصد خواستار بررسی شواهد و ارزیابی‌های آژانس‌های امنیت ملی آمریکا شده‌اند. 24 درصد گفته‌اند، در صورتی که دیگر امضاکنندگان توافق هسته‌ای از این تحریم‌ها حمایت کنند، باید دست به چنین کاری بزند.

7 درصد گفته‌اند که اگر اسرائیل را امن‌تر می کند، باید تحریم هسته‌ای وضع شود.

5 درصد نیز خواستار وضع این تحریمها در صورت امن‌تر کردن همسایگان عرب ایران شده‌اند.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که تنها 31 درصد آمریکایی ها از انتقال سفارت واشنگتن به بیت المقدس حمایت می کنند و 63 درصد مخالف این اقدام هستند.

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی اندیشکده بروکینگز، این نظرسنجی در روزهای اول تا ششم نوامبر 2017 توسط این اندیشکده انجام شده است.

انتهای پیام

ارسال نظر