فولاد مبارکه بزرگترین هلدینگ خاورمیانه و آفریقا
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: این شرکت از ابتدای تأسیس تعامل سازندهای با منطقه، استان و کشور داشته و هیچگاه عمل به مسؤولیتهای اجتماعی خود را به شهر و منطقهای خاص محدود نکرده است.
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: این شرکت از ابتدای تأسیس تعامل سازندهای با منطقه، استان و کشور داشته و هیچگاه عمل به مسؤولیتهای اجتماعی خود را به شهر و منطقهای خاص محدود نکرده است.
بهرام سبحانی در گفتوگو با فارس اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه از ابتدای تأسیس تعامل سازندهای با منطقه، استان و کشور داشته و هیچگاه عمل به مسؤولیتهای اجتماعی خود را به شهر و منطقهای خاص محدود نکرده است.
وی افزود: در سال 1371 که بخشهای نخست فولاد مبارکه راهاندازی شد، ظرفیت این شرکت 2.4 میلیون تن بود که با عملیاتی شدن این تفکر امروز شاهد رشد ظرفیت فولاد مبارکه در حدود سه برابر هستیم و هماکنون به 7.2 میلیون تن افزایش یافته است.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در ادامه به برخی دستاوردهای این شرکت اشاره کرد و گفت: در طول سالهای فعالیت فولاد مبارکه موفق به بهرهبرداری رساندن و توسعه مجتمع فولاد سبا با ظرفیت 1.6 میلیون تن در منطقه لنجان، افزایش ظرفیت شرکت فولاد هرمزگان جنوب تا 3 میلیون تن و سه مجموعه شرکت ورق خودرو، فولاد سفیددشت و شرکت تولیدی ورقهای پوششدار تاراز در استان چهارمحال و بختیاری شدیم.
وی نمونه دیگری از دستاوردهای این مجموعه را برشمرد و در همین راستا اضافه کرد: مجموعه 5 میلیون تنی گندلهسازی و 5 میلیون تنی کنستانتره استان خراسان، شرکت تولیدی الکترودهای گرافیکی در استان یزد و درنهایت شرکت فولاد امیرکبیر کاشان بود که گستره فعالیت و اثربخشی گروه فولاد مبارکه به وسعت ایران معنی یافته و این شرکت به رسالت اولیه خود در توسعه صنعت فولاد کشور جامه عمل پوشانده است.
* فولاد مبارکه بزرگترین هلدینگ خاورمیانه و آفریقا
سبحانی با تأکید بر اینکه مجموعه فولاد مبارکه با ظرفیت 10.3 میلیون تن اکنون بزرگترین هلدینگ فولاد کشور، خاورمیانه و شمال آفریقا است، گفت: همه دستاوردهای فولاد مبارکه به عنوان شرکتی که مولود انقلاب است، از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب میشود.
وی ایجاد اشتغال پایدار را یکی از دستاوردهای شرکت فولاد مبارکه خواند و بیان داشت: این شرکت با عملکرد خوب خود توانسته است به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی جامه عمل بپوشاند.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه تصریح کرد: فولاد مبارکه به منظور ارزآوری برای کشور، امروز بخشی از محصولات خود را به بازارهای جهانی صادر میکند که این نیز افتخار دیگری برای کشور است.
*ایجاد 350 هزار فرصت شغلی به طور مستقیم و غیرمستقیم
سبحانی در ادامه به ایجاد بیش از 350 هزار فرصت شغلی در مجموعه فولاد مبارکه اشاره کرد و اذعان داشت: در طراحی اولیه فولاد مبارکه طرحهای زیادی اجرا شد تا این شرکت بتواند در منطقه آثار مثبت و ارزندهای برجا بگذارد تا جایی که امروز این شرکت توانسته است بیش از 350 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه شرکت فولاد مبارکه یک شرکت ملی است، خاطرنشان کرد: اکنون 30 درصد سود شرکت فولاد مبارکه به سهام عدالت یعنی آسیبپذیرترین اقشار جامعه اختصاص دارد و مابقی آن نیز در دست سایر سهامداران شرکت است.
مدیرعامل فولاد مبارکه در همین رابطه افزود: با موافقت سهامداران در مجامع عمومی شرکت، سالانه بخشی از درآمد شرکت به انجام تعهدات شرکت در بخش مسؤولیتهای اجتماعی اختصاص مییابد و در این راه شرکت همواره تلاش کرده است با نگاه توسعهمحور در منطقه همجوار به جامعه خدمت کند.
*نمونهای از پروژههای اجرایی توسط فولاد مبارکه
وی به نمونهای از فعالیتهای فولاد مبارکه در راستای اجرای مسؤولیتهای اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: تکمیل ورزشگاه نقشجهان، حسینیه بزرگ شهر مبارکه، احداث پایگاه امداد و نجات در سهراهی مبارکه، مشارکت در توسعه اورژانس بیمارستان محمد رسولالله(ص) مبارکه، مشارکت در نوسازی مدارس و کمک به مددجویان بهزیستی بخشی از فعالیتهای انجامشده از سوی فولاد مبارکه در بخش مسؤولیتهای اجتماعی بوده است.
سبحانی در پایان اظهار کرد: باید در نظر داشته باشیم همه باید با نگاه توسعه پایدار و تعامل سازنده به صورت بلندمدت فکر کنیم و تصمیمات باید به گونهای باشد که با نوسانات و تغییرات مقطعی نه تنها اشتغالزایی و توسعه پایدار دچار تزلزل و نقصان نشود، بلکه به درآمدزایی بیشتر منجر شود.