ورود گوشت گوزن به کشور جنبه تجملاتی دارد
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان اصفهان با اشاره به اینکه هفته ای ۳۰ تن گوشت گرم گوسفندی از استرالیا و آسیانه میانه وارد اصفهان می شود، گفت: واردات گوشت گوزن به کشور جنبه تجملاتی و تشریفاتی دارد و نیاز مردم از طریق گوشت گوساله و گوسفند تامین می شود.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان اصفهان با اشاره به اینکه هفته ای ۳۰ تن گوشت گرم گوسفندی از استرالیا و آسیانه میانه وارد اصفهان می شود، گفت: واردات گوشت گوزن به کشور جنبه تجملاتی و تشریفاتی دارد و نیاز مردم از طریق گوشت گوساله و گوسفند تامین می شود.
علی اکبر نجفی در گفتگو با ایمنا پیرامون خبر واردات گوشت گوزن به کشور، اظهار داشت: این موضوع تنها در حد حرف است و بیشتر جنبه تجملاتی و تشریفاتی دارد و نیاز مردم ایران از طریق گوشت گوسفند و گوساله تامین می شود.
وی با اشاره به اینکه هفته ای ۳۰ تن گوشت گرم گوسفندی از استرالیا و آسیانه میانه وارد اصفهان می شود، بیان داشت: هفته ای سه کانتینر ۱۰ تنی گوشت گوسفند وارد اصفهان و سپس در فروشگاه های کوثر و شرکت تعاونی های سطح شهر توزیع می شود.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان اصفهان افزود: عموما گوشت صادراتی از استرالیا وارد تهران و از فرودگاه امام خمینی وارد اصفهان می شود.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت در اصفهان ۱۲ کیلوگرم است، تاکید کرد: زمانی که با افزایش قیمت گوشت قرمز مواجه می شویم برای تنظیم بازار، مجبور به واردات هستیم.
نجفی با اشاره به اینکه حدود ۸۴۰ هزار تن تولید گوشت قرمز شامل گوشت گوسفندی و گوساله کشور است، گفت: در حالیکه مصرف گوشت قرمز کشور ۹۴۰ هزار تن است برای تامین بقیه نیاز کشور ناچار به واردات ۱۰۰ هزار تن گوشت هستیم.
وی بیان داشت: گوشت وارداتی به کشور توسط بخش خصوصی از کشورهای استرالیا، قزاقزستان، گرجستان، ارمنستان، قرقیزستان و روسیه وارد ایران می شود سپس از طریق شبکه تنظیم بازار در کشور توزیع خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان اصفهان با اشاره به اینکه گوشت آسیای میانه در فرودگاه با نرخ ۲۹ هزار تومان وارد و با قیمت ۳۲ هزار تومان به دست مصرف کننده می رسد، افزود: گوشت وارداتی از استرالیا نیز در فرودگاه با نرخ ۳۱ هزار و ۸۰۰ تومان وارد کشور و در شبکه توزیع با قیمت ۳۳ تومان فروخته می شود.
وی با تاکید بر اینکه در جلسات تنظیم بازار میزان نیاز به گوشت وارداتی مشخص می شود، گفت: در حال حاضر استان اصفهان برای تنظیم بازار و تعدیل قیمت نیاز به واردات گوشت قرمز دارد.
نجفی همچنین یادآور شد: گوشت منجمد وارداتی نیز از برزیل وارد شبکه توزیع می شود.