حاجی دلیگانی: مخالف حذف یارانه نقدی هستم

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه عدم رونق اقتصادی مردم و کشور را دچار مشکل کرده است، گفت: ما به عنوان نماینده باید از دولت بخواهیم بی‌رونقی را برطرف و رونق اقتصادی ایجاد کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه عدم رونق اقتصادی مردم و کشور را دچار مشکل کرده است، گفت: ما به عنوان نماینده باید از دولت بخواهیم بی‌رونقی را برطرف و رونق اقتصادی ایجاد کند.
به گزارش تسنیم، حسینعلی حاجی دلیگانی صبح امروز در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی با بیان اینکه یک نماینده به عنوان خادم ملت در یک نظام مردم سالاری دینی باید 3وظیفه را مدنظر داشته باشد، اظهار داشت: بین مردم بودن و صدای مردم را شنیدن، تمامی تصمیم‌گیری‌ها و جلسات مردم و مشکلات آن‌ها را به مردم منتقل کردن، شفافیت در بیان مسائل و مطالب به مردم از جمله وظایف نماینده مردم در مجلس است.
وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه و اتفاقاتی که در 5 سال آینده رخ می‌دهد باید مشکلات و دغدغه‌های مردم را لحاظ کنیم، افزود: باید همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، لشکری و کشوری، تصمیم‌گیری‌ برای 80 میلیون نفر را دنبال و در برنامه ششم توسعه به آن بپردازیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: سعی کردیم مسائل موجود در جامعه از جمله رکود، بیکاری و دیگر مسائل را در برنامه ششم توسعه مطرح کرده و موفق شدیم عمده این مسائل را جمع بندی کنیم، اما در حال حاضر یک برش یک پنجمی به این برنامه که به عنوان لایحه بودجه سال 97 پیشنهادی دولت ارائه کرده است، زده می‌شود.
وی ادامه داد: همچنین در راستای بودجه 97 به دنبال این هستیم که مشخص کنیم چه مقدار از این بودجه صرف اهداف برنامه ششم توسعه می‌شود، چرا که برنامه ششم توسعه در راستای سیاست‌های کلان کشور، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و نیز سند چشم انداز 1404 کشور است.
حاجی دلیگانی با اشاره به تبصره 14 که مبنای آن یارانه 30 میلیون نفر باید قطع شود، خاطرنشان کرد: من در کمیسیون با این موضوع مخالفت کرده و عنوان کردم که باید بر سر عهدی که با مردم می‌بندیم استوار باشیم.
وی با بیان اینکه در سال 89 به مردم به صورت شفاف اعلام کردیم که قیمت فرآورده‌های نفتی و حامل‌های انرژی باید واقعی‌سازی شود، گفت: در این راستا قیمت‌ها افزایش و قیمت بنزین از 100 تومان به 400 تومان افزایش پیدا کرد، حاصل مابه‌التفاوت دولت از هدفمندی در مرحله نخست از سال اول حدود 36 هزار میلیارد تومان شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودچه مجلس افزود: معتقدم در قدم دوم که حامل‌های انرژی افزایش پیدا کرد و قیمت بنزین از 400 تومان به 1000 تومان رسید باید میزان یارانه مردم را افزایش می‌دادیم.
وی با بیان اینکه ما به عنوان نماینده مردم باید برای به حل مشکلات آن‌ها تلاش کنیم، تصریح کرد: برخی جایگاه خود را نمی‌دانند و تصور می‌کنند نماینده دولت و یا نماینده صاحبان قدرت، زر و زور و ثروت هستند.
حاجی دلیگانی با بیان اینکه عدم رونق اقتصادی کشور، مردم و طبقات متوسط و ضعیف جامعه را دچار مشکل کرده است، اضافه کرد: ما به عنوان نماینده باید از دولت بخواهیم که هم خودش به میدان بیاید و این بی‌رونقی را برطرف و رونق اقتصادی ایجاد کند و هم اگر این اقدام نیازمند قانون است ما آن قانون را مصوب و بسترهای لازم را فراهم کنیم.

ارسال نظر