علت سکوت لاریجانی در قبال اظهارات احمدی‎نژاد

نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: آقای لاریجانی اگر بخواهند حزبی را تشکیل دهند و برخی که به ایشان نزدیک‌تر هستند پیشنهاد همکاری و همراهی خواهند داد، وقتی از آن افراد هم پرسش کردم، آنها نیز چنین نظری نداشتند.

نامه‌ نیوز نوشت: نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: آقای لاریجانی اگر بخواهند حزبی را تشکیل دهند و برخی که به ایشان نزدیک‌تر هستند پیشنهاد همکاری و همراهی خواهند داد، وقتی از آن افراد هم پرسش کردم، آنها نیز چنین نظری نداشتند.

محسن کوهکن،نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص ارزیابی عملکرد ریاست آقای لاریجانی بر قوه مقننه، اظهار داشت: در همان دوره مجلس هشتم بارها به دوستان گفته بودم که اگر آقای حدادعادل به جای آقای لاریجانی بر صندلی ریاست مجلس تکیه زده بودند، شاید همین مشی آقای لاریجانی را عمل می کرد . ایشان در جلسات هیأت رئیسه مجلس هشتم، همواره مسیری را ترسیم می کردند که بایستی پشت جایگاه رفیع ولی فقیه حرکت کرد. البته ایشان دیدگاهی هم داشتند که غلط نیست؛ ایشان معتقد بودند بنا به تشخیص خود در این مسیر حرکت می کنیم، هرکجای این مسیر که ولایت فقیه اشتباه تشخیض داد و تذکر داد، باید بپذیریم.

کوهکن اظهار داشت: ایشان از جلسات سران قوا تعاریفی می کردند و بخشی از اتفاقات و تصمیم های آن جلسه را در جلسه اعضای هیأت رئیسه مجلس که داشتیم، بازگو می کردند. مدتی ایشان در این زمینه صحبتی نمی کردند؛ از ایشان سوال پرسیدم: آقای لاریجانی از جلسه روسای سه قوه چه خبر؟ ایشان در پاسخ، خنده های ویژه خودشان را کردند. باز اصرار کردم تا ببینم دلیل سکوت ایشان چیست؛ گفتند: مقام معظم رهبری بیان مطالبی که در جلسات سران سه قوه مطرح می شود و گفتن آن موجب تشدید اختلاف شود را، حرام دانسته اند؛ لذا حرمت برای آن قائل بودند. واقعاً هم پایبند به این مسئله بود؛ اما همان زمان، از رئیس قوه دیگری در خصوص مسئله ای پرسشی کردند در پاسخ گفت: شکایت برادر را به برادر بکنم؟ که برای ما بسیار تعجب آور بود.

وی تأکید کرد: آقای لاریجانی را اصول گرایی می دانم که استراتژی اش، ولایی و اصول گرایی است. اما امکان دارد در تاکتیک ها، مواردی را انتخاب کند که دوستان اصول گرا نپذیرند؛ اشکالی هم ندارد. در همین مجلس دهم، کسانی بودند با ایشان مشورت کردند و دنبال آن بودند که حرکاتی ساختارشکنانه انجام دهند؛ اما ایشان آرام و بدون اینکه کسی متوجه شود با مشورت، با گفتگو آن دسته از افراد را متقاعد کرد که به آن سمت و سو حرکت نکنند.

کوهکن در خصوص عزم علی لاریجانی برای تشکیل حزب و شرکت در انتخابات ریاست جمهوری 1400، گفت: آقای لاریجانی دو دوره و نیم ریاست مجلس و پیش از آن دبیر شورای عالی امنیت ملی را در کارنامه دارند. ایشان فردی پخته است و در امر تشکیل حزب و یا حضور در انتخابات ریاست جمهوری قطعاً بیگدار به آب نخواهد زد. در ارتباط با این دو موضع، یکی دوبار که مستقیم و یا غیرمستقیم از ایشان سوال پرسیده ام و یا خواسته ام از لابلای صحبت های ایشان پی ببرم که چنین قصدی دارند یا خیر پاسخی قطعی نیافتم که ایشان برای ورود به صحنه انتخابات ریاست جمهوری قصدی داشته باشند و یا دنبال تشکیل یک حزب باشند.

ارسال نظر