دستور پخت استیک مرغ
استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه فرنگی است که اغلب آن را یا بر روی آتش به صورت کباب شده درست می کنند و یا در روغن سرخ می کنند.
برترین ها: استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه فرنگی است که اغلب آن را یا بر روی آتش به صورت کباب شده درست می کنند و یا در روغن سرخ می کنند. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل نمایید و یا با نان سنگک سرخ شده و ماست خامه ای امتحان کنید.
استیک مرغ در کشورهای مختلف با روش های متفاوتی تهیه می شود و با نوشیدنی های مختلف می توان آن را میل کرد. در اینجا دستور پخت استیک مرغ به دو روش را برایتان آورده ایم.
استیک مرغ با سبزیجات
مواد لازم
- سینه مرغ بدون استخوان : ۴ عدد
- پیاز : ۱ عدد
- فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد
- رب : ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- آبلیمو : ۱/۲ پیمانه
- هویج : ۱عدد
ابتدا سینه مرغ را با بیفتک کوب مخصوص کوبیده و آن را با پیاز ریز شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران به مدت ۲ ساعت در درون ظرفی قرار دهید تا بافت مرغ نرم شده و طعم خوبی را به خود بگیرد.
سپس فلفل دلمه ای و هویج را کاملا ریز کرده و به همراه پیاز سرخ نمایید. پس از آن رب را به این مخلوط اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.
درون ماهی تابه را به وسیله کمی روغن چرب کرده و سینه مرغ را در داخل آن قرار داده تا دو طرف آن خوب کباب شود سپس مخلوط را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر آن را از روی حرارت بردارید.
نکات طلایی پخت استیک مرغ
1. در طرز تهیه استیک مرغ سعی کنید تا سینه مرغ خیلی پخته نشود تا بافت مرغ نرم مانده و به صورت آب دار کباب شود.
2. این غذا برای افرادی که خوردن گوشت قرمز برای آن ها ممنوع است، مناسب است.
3. استیک مرغ را می توانید در وعده شام و نهار میل نمایید.
پس از آن که استیک ها آماده شدند می توانید آن ها را در داخل ظرف مناسبی قرار داده و با جعفری خورد شده و سیب زمینی سرخ شده و خیار شور و .. تزئین نمایید
استیک مرغ زعفرانی با نان سنگک و سس ماست
مواد لازم برای 2 نفر:
- سینه مرغ : 2 عدد
- پیاز متوسط : یك عدد، رنده شده
- زعفران دمكرده : 6 قاشق غذاخوری
- روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم
- ماست خامهای : نیم پیمانه
- خیارشور متوسط : یك عدد، نگینی
- سس خردل : یك قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
- نعناع ساطوری : 2 قاشق غذاخوری
- نان سنگك : نصف،خرد شده
روش تهیه:
1. هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.
2. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.
3. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
4. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینههای مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.
5. تكههای نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.
6. مرغ و تكههای نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.
نکات:
1. به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم میتوانید استفاده كنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.
2. میتوانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.
3. میتوانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.