تو رییس جمهوری مملکت بودی و حالا امروز پلنگ صفتی می کنی؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه با پیروزی انقلاب برخی به دنبال منافع شخصی خود بودند، گفت: برای این افراد انقلاب حکم سفره ای داشت که از آن روزی بخورند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه با پیروزی انقلاب برخی به دنبال منافع شخصی خود بودند، گفت: برای این افراد انقلاب حکم سفره ای داشت که از آن روزی بخورند.

به گزارش ایمنا، جلسه «پیشرفت و عدالت در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی ایران» شامگاه یکشنبه با حضور «محمد حسین صفارهرندی» در مسجد علی ابن ابیطالب(ع) شهر جدید بهارستان برگزار شد.

وی در این جلسه اظهار کرد: مرور حوادث و وقایع آن زمان شیرینی هایی دارد و امروزه باید به وصایای انقلابیون رسیدگی شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در روزهایی که امام در مدرسه رفاه و علوی مستقر شدند اتفاقات زیبایی می‌افتاد، البته رویدادهای ناخوشایندی هم رخ می‌داد که روشن کننده راه بود، بخش قابل توجهی از مردم شانه هایشان زیر بار امانت بزرگ انقلاب آمد، این افراد از سال ۵۶ در صحنه های مختلف حاضر بودند؛ یکی از آنها قیام مردم اصفهان بود که منجر به حکومت نظامی شد.

صفارهرندی اضافه کرد: زمانی که امام بازگشت، مردم برای دیدار با ایشان از سراسر نقاط کشور می آمدند و برای دیدار سر و دست می شکستند، ازدحام جمعیت در مدرسه علوی به قدری بود که گاهی خطر آسیب دیدن مردم حس می شد و بسیاری از افراد از این عشق جانشان را نیز از دست دادند.

برخی دنبال منصب بودند

وی تصریح کرد: در چنین شرایطی بسیاری از افراد از نقاط دور دنیا مانند دانمارک و همچنین مناطق عشایر نشین محموله‌های غذایی می آوردند_ به این نیت که امام بتواند از مهمانانشان پذیرایی کنند، اینها را به این دلیل گفتم تا بدانید بخش قابل توجهی از ملت ایران همین افراد هستند تا جایی که از مال و دارایی خود گذشتند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه در آن روزها افراد دیگری هم برای ملاقات امام می آمدند گفت: برخی افرادی که به دیدار امام می‌آمدند ظواهر دینی نداشتند، به عنوان مثال فداییان خلق (کمونیست‌ها) به دیدار امام می آمدند، این افراد می‌گفتند ما با امام حرف داریم و باید حرف هایمان را بزنیم، اینها می گفتند ما سوابق مبارزاتی و زندان داریم و برخی از چهره‌های شاخص ما در زندان کشته شده اند، در نهایت ما در این مبارزات سهم داریم و آمدیم ببینیم سهم ما از انقلاب چقدر است؟

صفار هرندی اضافه کرد: دکتر شایگان وزیر دولت دکتر مصدق از دولتمردان خوش نام و چهره ای ملی بود، زمانی که خبر نهایی شدن انقلاب به این فرد رسید به ایران آمد و نزد امام رفت، امام نیز همانند سایر مهمان‌ها از ایشان استقبال کردند، در ادامه آقای شایگان گفت: حضرت آقا زمانی که حکومت شاه سرنگون شود شما می خواهید جمهوری راه اندازی کنید، بسیاری از افراد به من گفتند افرادی که راه و چاه را در حکومت بدانند در این نظام نیستند و من باید بیایم و اولین رییس جمهور پس از پیروزی باشم، اما امام فرمودند: نه آقا از سن و سال امثال شما گذشته است و این کارها نشاط جوانی می خواهد.

وی افزود: آقای شایگان بعد از ملاقات با امام دوباره به خارج رفت، برای بعضی ها انقلاب به معنی سفره ای بود که مناصبی پهن شده و می خواستند از آن بهره‌مند شوند.

ما برای انقلاب چه کردیم؟

صفارهرندی تصریح کرد: متاسفانه برخی در جایگاه های انقلاب نشسته اند، اما حق این جایگاه را ادا نمی کنند، این درحالی است که میلیون ها خانواده شهید دادند تا این نظام پایدار باشد. بر این اساس، نباید بگوییم انقلاب برای ما چه کرده بلکه باید بگوییم ما برای انقلاب چه کرده ایم؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به عناصر راه گم‌کرده افزود: این افراد سابقه خوبی دارند و تا دوران پیروزی دفاع مقدس نیز سوابق سالم خود را حفظ کردند، اما از جایی احساس کردند که سرشان بی کلاه مانده است و شروع به تقاضای سهم خواهی کردند، همین زمان بود که راهش از انقلاب جدا شد، چنین فردی نامه هتاکانه‌ای به رهبری می نویسد و موارد صحیح و غلط را با هم مخلوط می‌کند و می‌گوید چرا من روی کرسی ریاست فلان جا نیستم؟

وی اضافه کرد: از این رفیقان نا اهل کم نبوده‌اند، اما همیشه به این افراد احترام گذاشتهایم، زمانی هم که رای می خواستند آرایمان را به اسم ایشان دادیم، اما امروز می‌بینیم که این افراد ناسپاسی می‌کنند، امروز در خانه رهبری پرچم می زنند و بعد ۱۱ روز خانه نشین می‌شوند، من رفیق دوره دانشجویی ایشان بودم و ۴۱ سال ایشان را می شناسم، اما از یک جایی احساس می کند همه سفره باید مال او باشد.

پلنگ صفتی می کنند!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: تو رییس جمهوری مملکت بودی و حالا امروز پلنگ صفتی می کنی؟ به دنبال این هستی تا در قله‌ای که هستی ماه را پایین بکشی؟

صفارهرندی اضافه کرد: بنی صدر مقام دوم کشور بود و به برکت انقلاب وی در جایگاهی نشست که در خواب هم نمی دید، این درحالی بود که در گوشه ای از پاریس گوشه گیر شده بود، این فرد در نوشتن قانون اساسی دخیل بود و گفته شده بود طبق قانون، مقام نخست ولی فقیه است، اما این مقام دوم بودن آنقدر برای این فرد سخت بود که می گفت برویم در خیابان و بگوییم کدام فرد هواداران بیشتری دارد؟ این درحالی بود که این فرد به دلیل اتصال به این جایگاه انتخاب شده بود و حالا صحبت های این چنین می کرد.

وی تصریح کرد: بعد از این امام خطاب به رییس ستاد نیروهای مشترک نوشتند «ایشان مسئولیت فرماندهی کل قوا را ندارند»، وی ترسید و درحالی که رییس جمهور بود رفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: چرا فردی که به رهبر نامه می نویسد، قبل از آن در رسانه ها منتشر شده است؟ قبلا سهم این افراد داده شده و این درحالی است که ۸ سال این فرد مسئولیت بزرگی داشته است، حالا چون مسئولیت دل به خواهت مقدر نشد باید پنجه به چهره آفتاب بکشی؟

صفارهرندی با اشاره به مدیریت امام(ره) در دوران انقلاب گفت: در زمان حاضر رهبر انقلاب راه امام را ادامه می دهند و این درحالی است که کشورهای متعددی دل در گرو امام و رهبری دارند، آن وقت این فرد دوره زعامت امام را به رخ رهبری می کشد!

برخی احترام خود را نگه نمی دارند

وی اضافه کرد: سن این افراد از ۸۰ سالگی هم بالا رفته، اما نمی توانند احترام خود را نگه دارند ای کاش از این مردم کوچه و بازار مروت یاد می گرفتند، زمان امام حسین(ع) یارشان در هنگام جان دادن می پرسد آیا شما از من راضی هستید؟ این نشان از اوج وفاست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: کدام یک از ماست که گله ای نداشته باشد، در صورتی که این مشکلات ناشی از انحرافات برخی مقامات و مسئولین است، اما جایی که احساس خطر می شود همین مردم و شما هستید که می گویید امروز روز نقد نیست و باید از نظام حمایت کرد، امروز روز «رو کم کنی» دشمن است.

وی با اشاره به اغتشاشات اخیر گفت: این اغتشاشات زودتر از فتنه ۸۸ جمع شد، البته بسیاری از خودی ها که حرف درستی هم می زدند می گفتند نباید گرانی باشد و ... البته هنوز وقتش نرسیده که صحبت های خصوصی مان را در ملا عام بگوییم تا نامحرمان نیز از این مسائل آگاه شوند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: رهبری در سال ۸۸ به میرحسین موسوی نصایح زیادی کرد، گفت: زمانی که فتنه ۸۸ آغاز شد مقام معظم رهبری میرحسین موسوی را فرا خواند و به او تاکید کرد که شما که از جنس انقلاب هستید این کارها از شما بعید است که اردوکشی خیابانی به راه بیندازید چراکه اگر کسانی معترض هستند باید از مجاری قانونی مانند شورای نگهبان اقدام کنند. ممکن است شما اردوکشی خیابانی به راه بیندازید اما کسان دیگری سوار کار می‌شوند و آن وقت اوضاع از دست شما خارج می‌شود. اما میرحسین موسوی گوش نکرد و مدعی بود که مردم احساس می‌کنند صدایشان شنیده نمی‌شود به همین دلیل به خیابان‌ها می‌آیند.

خیال باطل رفع مشکلات با توافق موشکی

صفارهرندی با اشاره به برجام تصریح کرد: رهبری هم این برجام را قبول نداشتند اما زمانی که رییس جمهوری اصرار کردند رهبری هم پذیرفت اما ایشان خطوطی را مشخص کردند که مبادا از اینها تجاوز شود، امروز به این نتیجه رسیدیم که از برجام آبی گرم نشد! پس چرا این راه را ادامه می دهید؟ حال امروز می گویند اگر بر سر موشک ها توافق کنیم مسائل و مشکلات حل می شود.

وی اضافه کرد: همین موشک ها بود که داعش را نابود کرد و عاملی برای اقتدار و امنیت کشور شد، امروز می گویند ما خودمان را خلع سلاح کنیم، آن روز است که فرصت مناسبی برای شروع جنگ فراهم می شود، این موضوع در لیبی هم رخ داد و کم کم سلاح هایشان را جمع کردند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: خلع سلاح مقدمه جنگ است و این را بچه ها می دانند، چرا برخی بزرگ ها خودشان را به نادانی زدند و آدرس غلط به مردم می دهند؟

برخی خود را در دام شیطان رها کردند

صفارهرندی در پاسخ به اینکه احمدی نژاد از نیروهای انقلاب رای گرفته و امروز چرا مقابل رهبری ایستاده است گفت: ما بابت آنچه در گذشته انجام داده ایم پشیمان نیستیم، همین حالا هم اگر قرار باشد سابقه ای از دولت نهم در مقایسه با دولتهای قبل و بعد بگویم کارنامه ای درخشان است، البته عده ای می گویند در آن دوره طعم خدمت و عزت را چشیدیم، البته این درست است.

وی با اشاره به اینکه برخی می گویند ۸ سال از عمر این ملت تباه شد افزود: این صحبت صحیح نیست چرا که اقدامات فرهنگی، عمرانی و ... خوبی در این دوره انجام شد. به عنوان مثال ظرف یک سال بسیاری از پروژه های فرهنگی که ۱۷ سال خاک می خورد به سرانجام رسید.

صفارهرندی اضافه کرد: فکر نکنید ما در قبال افرادی که خراب شدند مسئول هستیم، این در حالی است که دیگران اعتبار خود را از انقلاب بدست آوردند، این ها نیز انسان هستند و کشش انسانی و شیطانی را با هم دارند، امید است خداوند همه ما را از این آفت در امان بدارد.

وی با اشاره به قصه مفاسد اقتصادی که به جان کشور افتاده است افزود: اوایل دهه ۷۰، در دوره اصلاحات، در دوره دولت احمدی نژاد و دو دوره فعلی نیز چنین مشکلات اقتصادی بوده است، متاسفانه دست چنین افرادی باز است و مشکلات زیادی در حوزه نظام بانکی و پولی، بودجه بندی، قوانین و ... داریم و چون این موارد حل نمی شود، عده ای این پول ها را غارت می کنند، در نهایت پس از این دستگاه قضایی وارد می شود.

اراده دستگاه قضا برای مبارزه با مفاسد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مشکلات دستگاه قضایی افزود: در این دستگاه اراده برای مبارزه با مفاسد بیشتر است و در همین دوره بود که معاون رییس جمهور، فرزند عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، برادر معاون رییس جمهور فعلی و برادر رییس جمهور تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند، البته همیشه اشکالاتی هم به اداره قضایی وارد بوده است.

صفارهرندی اضافه کرد: خوشبختانه معاون اول قوه قضاییه که البته اصفهانی هم هست، این فهم را داشته اند که میان دانشجویان بروند و نشان بدهند که مسئولِ خادم مردم هستند، خود رییس دستگاه قضا نیز نشستی با دانشجویان داشتند و درد و دل ها را شنیدند. از این رو شایسته است تا از این افراد حمایت شود، حتی رییس دستگاه قضا اعلام کرد نام قاضی فاسد را اعلام می کنیم، این خواسته ای بود که سالها دنبال می شد و در صورتی که این مهم اجرایی شود کسی جرات نمی کند به سمت مفسده برود.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار