20 هزار معتاد در اصفهان بهبودی را دنبال میکنند
مسئول روابط عمومی انجمن معتادان گمنام گفت: در کشور بالغ بر 400 هزار نفر در انجمن معتادان گمنام عضو هستند که 20هزار نفر از آنها در استان اصفهان بهبود را دنبال می کنند.
مسئول روابط عمومی انجمن معتادان گمنام گفت: در کشور بالغ بر 400 هزار نفر در انجمن معتادان گمنام عضو هستند که 20هزار نفر از آنها در استان اصفهان بهبود را دنبال می کنند.
عبدالرضا جعفری در گفت و گو با ایسنا ، اظهار کرد: انجمن معتادان گم نام معروف به "ان ای" غیر انتفاعی است و از افرادی که مشکل اصلی زندگیشان مصرف مواد مخدر است و تمایل به قطع مصرف دارند، تشکیل شده است. جلسات این انجمن به دو صورت باز و بسته تشکیل میشود؛ جلسات بسته تنها مخصوص معتادان بهبود یافته است و شرکت عموم مردم در جلسات باز آزاد است.
مسئول روابط عمومی انجمن معتادان گمنام تصریح کرد: جلسات به صورت مداوم در زمانهای صبح، ظهر، عصر و شب در حال برگزاری است و در کشور بالغ بر 400 هزار نفر در این انجمن عضو هستند. 20هزار نفر در انجمن استان اصفهان بهبود را دنبال می کنند.
همچنین حسین ـ یک معتاد بهبود یافته، در گفت و گو با خبرنگار این خبرگزاری در خصوص برگزاری جلسات انجمن معتادان گمنام اظهار کرد: کسانی که شیوه رفتار با معتادان را نمیدانند، نمیتوانند به او کمک کنند و ممکن است اعتیاد او را تشدید کنند. در این راستا جلساتی با نام آلانان و نارانان برای خانواده های معتادان برگزار میشود که در آن روشهای رفتار با این افراد را میآموزند تا در راستای بهبود قدم بردارند.
وی افزود: در این انجمن جلستانی با نام NA تشکیل می شود که در آن زنان و مردان از تجربه های خود در مصرف مواد و تجربه های فاصله گرفتن از آن صحبت می کنند. افراد در جلسات خودیاری تنها با گفتار درمانی جلسه را می گذرانند و از روانشناسان در این جلسات کمک نمیگیرند.
این معتاد بهبود یافته تصریح کرد: همچنین این افراد جلسات خانگی برگزار میکنند و از سنت های خاصی پیروی میکنند و تجربه بهبودی و یک روز پاکی خود را به عنوان قدرت و امید در اختیار دیگران قرار داده و حال خوب خود را برای هم بیان می کنند. هیچکس در این جلسات کاری به دین و مذهب و مسائل مالی و خانوادگی افراد ندارد.
حسین با اشاره به اینکه هر روزه جلسات زیادی در این انجمن برگزار می شود که رایگان است، ادامه داد: در هر جلسه یک نفر به عنوان گرداننده سخنرانی می کند. "سبد" جزئی از این جلسات است که از آن برای کمک به اعضا و کسانی که به تازگی وارد این جلسات شده اند استفاده می شود.