ابتکار: گفت و گوها در درون خانواده‌ها به ۲۰ دقیقه رسیده است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از زنان و خانواده به عنوان پشتوانه پیشرفت و تعالی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی یاد کرد و گفت: داشتن خانواده سالم ضامن پیشرفت در ابعاد مختلف است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از زنان و خانواده به عنوان پشتوانه پیشرفت و تعالی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی یاد کرد و گفت: داشتن خانواده سالم ضامن پیشرفت در ابعاد مختلف است.

به گزارش ایسنا، دکتر معصومه ابتکار در سفر یک روزه به کرمان در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: یکی از تکالیف قانونی در سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی و برنامه ششم توسعه کشور، نگاه متعالی به وضعیت زنان و خانواده است و در این زمینه باید برنامه ریزی دقیقی با همکاری همه دستگاه ها داشته باشیم.

وی از زنان و خانواده به عنوان پشتوانه پیشرفت و تعالی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی یاد کرد و افزود: داشتن خانواده سالم ضامن پیشرفت در ابعاد مختلف است.

ابتکار یادآور شد: در برخی موارد از جمله در حوزه ورزشی، زنان با محدودیت هایی روبرو هستند که باید تلاش کرد آنها را رفع کنیم.

وی با اشاره به اینکه طرح گفت و گوی ملی خانواده و بین نسلی را دنبال می کنیم، گفت: گفت و گوها در درون خانواده‌ها به ۲۰ دقیقه رسیده است و دلیل اصلی آن نیز وسایلی از جمله تلفن همراه است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: طرح توسعه امور زن و خانواده هر استان را به اقتضای شرایط استان ها دنبال می‌کنیم.

ابتکار، طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی را یک طرح موفق در کشور دانست و گفت: شناخت صحیح مشکلات و نیز مواجهه صحیح با مشکلات و تعیین راهکارهای مناسب در تعریف تاب آوری اجتماعی مطرح است.

وی بر توسعه همکاری با سازمانهای مردم نهاد و نقش آنها در پیشرفت جامعه تاکید کرد و گفت: در موضوعاتی مانند خشونت بر اصلاح قوانین تاکید داریم، ضمن این که امنیت اجتماعی زنان در قبال خشونت در دست پیگیری است و امیدواریم با حمایت دولت به مجلس وارد شود.

ابتکار با بیان اینکه طرح حمایت قضایی از کودکان و نوجوانان نیز در مجلس شورای اسلامی مطرح شده است، اظهار کرد: امیدواریم بر مبنای نگاه پیشرو امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی درخواست ها و نیازهای این نسل را پاسخگو باشیم.

معاون رئیس جمهور یادآور شد: دولت در حوزه زنان سرپرست خانوار توجه ویژه ای به اشتغال و معیشت دارد و در این زمینه برنامه‌های خاصی تدوین و اجرایی شده است.

وی تصریح کرد: زنان در حوزه الگوی مصرف نیز نقش ویژه‌ای دارند و این نقش باید به شکلی صحیح و گویا بازتعریف شود.

ارسال نظر