خشکی زاینده رود موجب رکود در بازارصنایع‌دستی است

یک عضو هیات مدیره اتحادیه صنف صنایع دستی استان اصفهان، گفت: خشکی زاینده رود از عوامل مهم رکود در بازار صنایع‌دستی در این شهر تاریخی است.

یک عضو هیات مدیره اتحادیه صنف صنایع دستی استان اصفهان، گفت: خشکی زاینده رود از عوامل مهم رکود در بازار صنایع‌دستی در این شهر تاریخی است.

مجد الدین تاج در گفتگو با کسب فردا- اظهارکرد: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که منابع نفتی ایران در چند دهه آینده تمام خواهد شد و تنها راه نجات اقتصادی کشور ایجاد درآمد پایدار برای شهروندان ازطریق توسعه صنعت توریسم است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این امر توسط مسئولین مورد پذیرش قرارگرفته است، افزود: هر استان یا شهری برای خود مزایای تاریخی، طبیعی و فرهنگی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد و بدون شک می‌توان مدعی شد که همواره جریان آب زنده‌رود یکی از مهمترین انگیزه برای جذب توریست به اصفهان بوده است.

نایب رئیس اتحادیه صنف صنایع دستی اصفهان، تاکیدکرد: خشکی این رودخانه زیبا از نظرمسائل زیست محیطی و همچنین معیشت اقتصادی بر شهر اصفهان اثر منفی گذاشته و علاوه بر آن شاهد افسردگی شهروندان و کاهش نشاط اجتماعی نیز هستیم.

تاج تصریح کرد: برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهد که خشکی این رودخانه علاوه بر کاهش نشاط در بین مردم، موجب رکود 19 درصدی ورود گردشگران به اصفهان شده است، زیرا جاری بودن آب زنده‌رود در زیر پل‌های تاریخی آن عامل بسیار مهمی برای جذب گروه زیادی از توریست‌های داخلی و خارجی است.

وی گفت: ایجاد نشاط اجتماعی وظیفه هر دولتی است و مسئولین باید به فکر راهکاری برای احیای این رودخانه باشند.

این مقام صنفی، ادامه‌داد: یکی از دلایل رکود در بازار اصفهان علاوه بر مشکلات کلان اقتصادی در سطح کشور خشکی زاینده‌رود و به دنبال آن کاهش گردشگران داخلی و خارجی است که این امر اثر منفی بر فروش صنایع‌دستی گذاشته است.

جریان زنده‌ رود آرامش دهنده بود

تاج تاکیدکرد: قطعا زیبایی وجاری بودن زنده‌رود بر خلق آثار بزرگ توسط هنرمندان صنایع‌دستی اثر گذار بوده است، زیرا ذهن و روان آنان در کنار این جریان آب به آرامش می‌رسید.

این مسئول صنفی با یادآوری اینکه اصفهان به عنوان شهر جهانی صنایع‌دستی به ثبت رسیده است، اظهارکرد: معتقدم که صنایع‌دستی در کنارمیراث فرهنگی تکمیل کننده ورود گردشگران به این شهر تاریخی است و باید به رونق آن توجه بیشتری شود.

ارسال نظر